desire nymark - Banneri

Vappu meni oikein mukavasti. Sen verran mukavasti että ollaan kihloissa! Andreas on jo pariin otteeseen kysellyt millaista sormusta toivoisin itselleni. Vastasin että mahdollisimman ohut, pieni ja siro ilman minkäänlaisia härpäkkeitä. Andreas on varmistanut asian minulta monta kertaa, että oletko nyt aivan varma että et halua mitään timanttia. Kyllä, olen aivan varma.

Itse kosinta oli täysin meidän näköinen. Oltiin kotona, vietettiin kiva päivä yhdessä ja Andreas kertoi minulle miten hän rakastaa tätä meidän arkea. Sen jälkeen hän polvistui ja kysyi Vill du gifta dig med mig? Ei mitään ällösöpöä eikä mitään extravaganzaa, juuri sitä mitä olin toivonutkin. Kosinnan jälkeen mentiin mäkkiin, koska mäkkärin autokaistalla vietettiin meidän ensimmäiset treffit. 

Kihlaus on lupaus naimisiinmenosta ja kyllä, olemme menossa naimisiin mutta nyt tällä hetkellä meidän projekti vauva on tärkeämpi, joten saatetaan se ensin maaliin. Haaveillaan kyllä kesähäistä 8.8.2020, mutta katsotaan nyt ensin milloin me päästään pakastealkion siirtoon. Täällä odotellaan edelleenkin menkkoja, kiertopäivä 38 meneillään. Onnistuin myös saamaan mun niskan niin jumiin, että en edes pysty kääntämään päätä. Täällä mennään Sirdaludin ja Tramalin voimalla, mutta erittäin onnellisesti! Miten teidän vappu meni? 😘

Kommentit (34)

Onnea! Ihana kosinta ❤ Mun mies kosi mua aikoinaan itse tekemällään tuohisormuksella, ja seuraavana päivänä käytiin ostamassa sormukset. Vihkisormuskin on vaatimaton (mutta kaunis ja tärkeä) koska olimme opiskelijoita tuolloin….olemme nauraneet että se 2 kk palkan säästö täyttyi koska opintotuki oli vain pari sataa kuussa 😊😊

TOIVOTTAVASTI TULEE IHANIA HÄÄÄJUTTUJA BLOGIN PUOLELLE!!!! <3
Kauheasti tsemppiä myös vauvaprojektiin!!
Olisi tosi mielenkiintoista kuulla vähän tarkemmin teidän häähaaveista. Millainen miljöö, ohjelmaa, haaveita häistä.
Oon seurannut sua alusta asti ja silloin ei häistä tullut juurikaan mitään infoa niin siksi toivon, että sitä puolta nähdään täällä myös

Tästä on tulossa postaus ja video, kunhan tämä simpukkaviikko on selätetty 😍♥️

Onnea paljon teille! 😊 sitten toivotaan peukut ja varpaat pystyssä plussaa teille! 👌🏻

Kiitos, toivotaan näin! 😍

Onnea hirmuisesti ❤ Löysin sun blogin tuossa jokunen aika sitten ja sun aito tyyli kertoa asioista/elämästä kolahti niin kovaa et oon nyt kahlannu sun blogin ihan alusta lähtien tähän päivään! Jatka samaan malliin;äläkä ikinä muutu 😘

Voi kiitos, ihana kuulla! 😍♥️

Onnea! Jospa isot uutiset seuraisivat toisiaan ja seuraavaksi tulisi se plussa! 🙂

Toivotaan näin! Edelleenkin välikierto päällä, tänään taitaa olla kp 41 😅😅♥️

Paljon onnittelua kihlautumisen johdosta teille! Kaikkea hyvää ja onnekasta toivon teille!

Suuret onnittelut! Olen iloinen sun ja teidän puolesta ♥️

Onnea kihlauksesta! <3 Överikosinta sopii jollekin, meillä se tapahtui omassa kodissa aamulla, hiukset harjaamatta yövaatteissa. Jokainen tyylillään, mutta meille sopi myös rento 🙂

Paljon onnea molemmille! Olette kyllä upea pari!

On sulla hyvä mies🤗
Onnea teille😍

Onneksi olkoon! Meillä on myös tarkoitus saada projekti vauva ensin ”tulille” ja sitten vasta häät. Kihloihin mentiin vuosi sitten että olis tässä tosin jo ehtinyt.. Vauvaprojekti on tällä hetkellä syksyyn asti jäissä, kunnes minun työkuviot ja mahd. vakinaistaminen selviää syksyllä.

Onnea hurjasti ❤❤❤
Olet totisesti onnesi ansainnut kaiken jälkeen ❤

Ihana uutinen, onnea kovasti 😍

Grattis! 😍 Ihanaa, luulempa että jokaikinen blogin lukija odottaa Häät-aiheisia postauksia 😉

Kiitos 😍♥️ Tulen ehdottomasti kirjoittamaan häistä, kunhan vaan suunnittelut lähtevät käyntiin! 😂 Meille ei ole tulossa mitkään ihan perinteiset häät, enemmänkin sellaiset rennot ja kivat. Moni traditio skipataan, koska ne eivät sovi meidän eettiseen maailmaan. Haluan avata näitä asioita teille, koska faktahan on että jokainen pari viettää häitään just sellaisella tavalla jotka ne itse haluavat, eikä Marja-Liisa 83v ehdoilla 😀

Kihloihin ja naimisiin saa todellakin mennä juuri niin kuin itse haluaa. Siksi me vähän kuin karkasimme naimisiin maistraatissa ja ilmoitimme asiasta vasta kuukauden päästä.
Ne oli meidän näköiset häät ja juuri ne mistä haaveilimmekin, ei stressiä eikä rahanmenoa 🙂

Ja vastineeksi tykkään kyllä olla muiden isoissa perinteisissä häissä vieraana, itse en vain tykkää huomiosta.

Mä liputin myös maistraatin puolesta, koska vihaan olla huomion keskipiste 😂 mutta Andreas haluaa häät (eli meillä on groomzilla 😆) joten yritetään tehdä häistä mahdollisimman meidän näköiset! 😉

Onnea! Paras kosinta tuollainen: ei turhaa showta, vaan aito kahdenkeskinen tilanne. Ja sormus oli hyvä valinta 😉 Tosirakkaudessa ei tarvitse päteä rahalla ja timanteilla, päin vastoin! Mun sormus on simppeli, mutta rakkaus meillä on sitäkin vahvempaa (ja rahat mielummin käyttää taloon tai investoi). Samaa strategiaa suosittelen häidenkin kanssa: ruoka, juoma ja hyvä seura kantaa jo pitkälle.

Kiitos ♥️ Me ollaan muutenkin aika rentoja niin sellainen överikosimta olisi tuntunut oudolta 😀 Muutenkin luin jostain että kihlasormus pitäisi olla hinnaltaan miehen kuukausipalkka x2 ja se on jo naurettavaa 🙈 Häiden kanssa mennään luultavasti samalla linjalla, rennot ja kivat ilman mitään ylimäärästä 😄

Onnea! Mulla tuli itku! <3 Ihana vappu teillä!

Kiitos! 😍 Voi ihana 🙈♥️♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X