desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö: NutriJunior

Saimme testiin minulle ennestään täysin vieraan tuotteen, nimittäin NutriJuniorin maitojuoman. Maitojuoman Pronutra-ainesosayhdistelmässä on huomioitu leikki-ikäisen lapsen ravitsemuksellisia tarpeita. Kyseessä on siis oma maitojuoma taaperoille. Sarjassa etuna on perinteiseen maitoon nähden sen sisältämä pieni proteiinimäärä, joka on nimenomaan lapsille tarkoitetulla tasolla sekä paljon hyödyllisiä vitamiinejä kuten esim kalsium, rauta ja D-vitamiini.

Tuotesarja sisältää kolme tuoteryhmää: 800 g jauhepakkauksen, 1 l maitojuoman ja 200 ml pillijuoman. Belle innostui heti paketista ja hypisteli pakkauksia. Varsinkin pillijuoma oli Bellen mielestä mielenkiintoinen, koska se muistuttaa tietysti pillimehua. Siitä sain aivan mahtavan oivalluksen tarjota NutriJuniorin pillijuomaa tavallisen pillimehun sijaan, silloin kun neiti ruinaa pillimehun perään. Tähän saakka suunnitelma on toiminut erinomaisesti. Tätä kautta saimme myös tietää että sininen on Bellen lempiväri ja että Bellelle on äärimmäisen tärkeää saada itsellensä ”oman tuotteen”, kerta neiti ei ole saanut juoda kahvia vielä vaikka hän pyytää sitä joka ikinen aamu.

Maitojauhe on ollut kovassa käytössä. Pakkauksen koko on just passeli, ei liian iso (mahtuu hyvin keittiön yläkaappiin) eikä liian pieni. Pakkauksesta saa noin 6,6 litraa valmista maitojuomaa. Pakkauksen mukana tulee pieni annostelulusikka ja itse valmistaminen on helppoa. Veteen sekoitetaan pari lusikallista jauhetta ja sekoitellaan. Annostukset löytyvät paketin kyljestä, joten valmistaminen onnistuu jopa mun äitiaivoilla aamutokkurassa oikein mallikkaasti. Lisäksi maitojauhe on hygieeninen, kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto. 1 litran maitopakkauksia otetaan mukaan esimerkiksi mökille ja pillijuoma sopii mainiosti puistoon pienen pakkauksen ansiosta.

Meidän suvussa on raudanpuutetta ja olen ennenkin maininnut matalasta ferritiinistä täällä blogin puolella, joten mun mielestä lisätty rauta on ehdoton plussa. Näin keskosvanhempana olen antanut sekä keskostippoja että rautalisää Bellelle ja välillä miettinyt jos nyt varmasti syödään tarpeeksi monipuolisesti. Bellellä on myös ollut nirsoilu-vaiheita, silloin neidille ei kelpaa mikään ja ruokailu on vähän niin ja näin. Varsinkin helteellä nirsoillaan oikein urakalla. Pidämme siis jatkossakin NutriJuniorin osana ruokavaliota, koska nirsosta luonteesta huolimatta Belle on hyväksynyt tämän tuotteen. Belle on meidän talossa ainoa joka juo maitoa, joten mausta en itse osaa antaa mielipidettä, mutta jos tämä kelpaa meidän nirsoneidille niin sanoisin että tuote on maultaan sekä koostumukseltaan hyvä. Jos ei jopa erinomainen!

Tuotteen hyvä säilyvyys on myös iso plussa meille, koska ennen roudattiin kotiin maitoa Bellelle ja yleensä jouduttiin aina heittämään osan pois. Yritetään minimoida hävikkiä ja NutriJuniorin maitojuoman kanssa olemme taas ottaneet askeleen parempaan suuntaan. Lisäksi tietty se, että maitojauhe on huomattavasti helpompi roudata kotiin kaupasta. Reissatessa maitojauhe on tosi kätevä, koska normimaitohan säilyy melko huonosti huoneenlämmössä.

Sinänsä postauksen otsikko vähän naurattaa, koska onnistuin viikko sitten saamaan niskan niin jumiin että käyn edelleenkin puoliteholla. Tällä hetkellä en pysty edes sitä litran maitotölkkiä nostamaan ilman kipuja. Lääkäri antoi kourallisen vahvoja kipulääkkeitä, joista ei ilmeisesti ole hyötyä joten yritän löytää itselleni hyvän naprapaatin. Mutta jos teillä on selkävaivoja, niin lopettakaa se maidon roudaaminen ja vaihtakaa jauheeseen. Selkä kiittää.

Oletteko kokeilleet NutriJuniorin maitojuomaa? Jos ette, mitä maitoa annatte teidän muksuille? 🙂

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X