desire nymark - Banneri

Eilen clearbluen digitaalinen ovulaatiotesti näytti hymynaaman. Kaapissa lojui kuitenkin vielä Apteekkarin ovulaatiotestejä ja sisäinen kriitikko heräsi talviunilta. Halusin kokeilla jos ne ylipäätänsä muuttuvat positiiviseksi. Ihan vaan sen takia että a) mielenkiinto heräsi b) halusin tulla tänne raportoimaan tuloksia teille, jos joku teistä vielä yrittää bongata ovista tuskahiki otsassa.

Tässä tulos. Haalea testiviiva. Kutsuisin jopa haamuksi. Jos olisin jatkanut testaamista näillä Apteekkarin ovistesteillä, joita kehutaan maasta taivaisiin apteekeissa olisin missannut oviksen. Pakastealkion siirtoa ei olisi tehty tässä kierrossa, koska en muka ovuloi. Väitetään että nämä muka ovat hyviä ja halpoja. Halpoja ne ovat, se on kyllä totta. Varsinkin jos verrataan digitaalisiin testeihin, mutta ilmeisesti halpa ovulaatiotesti näkyy myös tuloksessa.

Aika pakastealkion siirtoon

Saimme vastauksen Naistenklinikalta, että pakastealkion siirto tapahtuu maanantaina! Eli juuri kuten ennustin. Jännittää jo nyt tässä vaiheessa että miten tässä menee. Tarkistin jo tottakai että milloin laskettuaika olisi, jos nyt tärppäisi. Pikkaisen malttamatonta menoa, mutta jos kaikki nyt menisi hyvin pikkuinen olisi tulossa helmikuun lopussa. Raskausaika olisi melko samanlainen kuin viimeksi, Bellen laskettuaika oli 15.3. Tosin tällä kertaa toivoisin että pääsisin ihan laskettuunaikaan saakka. Mutta ei ainakaan tarvitse olla vatsa pystyssä 30+ asteessa. Jos rehellisiä ollaan sillä ei ole mitään väliä, olisin mielelläni vatsa pystyssä missä säässä tahansa.

ovulaatiotesti

Tukilääkkeistä en vielä ole saanut minkäänlaista ohjeistusta, joten en oikein tiedä missä kohtaa ah, niin ihana Lugesteron astuu kuvioihin. Muistaakseni aloitettiin pari päivää ennen siirtoa, mutta en nyt ole ihan varma. Enkä myöskään tiedä jos käytäntö on sama pakastealkion siirrossa. Tämä kierto on muuten ollut kaikista helpoin. Ei piikkejä, ei edes verikoetta. Yksi ultra ja siirto, eli kaksi lääkärikäyntiä. Toki oviksen metsästäminen aiheutti harmaita hiuksia, mutta niin ei olisi käynyt jos käytössä olisi ollut ne perkeleen digitaaliset testit alusta saakka.

Nyt sitten odotellaan ja odotellaan. Raskaustestin saan vissiin tehdä 26.6, jos nyt laskin oikein. Jännittää muutenkin miten meidän alkiot kestää sulatusta. Jostain luin että 90% kestäisi sulatusta, mutta kyllähän siinä varmasti tulee synkkä fiilis jos muutama ei kestä. Pitää vaan jaksaa usko ja toivoa, että kaikki menisi hyvin.

Kommentit (10)

Meillä on Belleä pari viikkoa nuorempi poika ja nyt alkaa kakkosen yritys. Ovulaation pitäisi olla viikon sisään eli hyvin samassa vaiheessa mentäisiin. Toivon teille onnea tähän kiertoon. ❤️

Hei ja tsemppiä siirtoon. Olen käynyt samoja asioita mieheni kanssa läpi kuin tekin. Ensimmäinen lapsi syntyi lääkkeellisenä pas-siirtona ja toinen syntyi luomusiirrolla. Eli tehtiin pas-siirto mutta ilman lääkkeitä. Ensimmäisen kohdalla nappasi kolmannella kerralla. Luomusiirtoon en uskonut ja menin silloin siirtoon epäuskoisena, mutta niin vain saik positiivisen testin. Nyt lapset ovat pian 6 ja 3 vuotiaita. Nyt olen menossa ultraan ensi ke ja todennäköisesti ehdin pas siirtoon vielä ennen Taysin loma-aikaa. Ollaan oltu Ovumiassa mutta nykyään siirrot tehdää. Taysin lapsettomuuspolilla.

Tsemppiä sinulle 💗 mulle lääkärit ovat aina sanoneet että siirron jälkeen ei saisi stressata eikä rehkiä. Eli muutama päivä tosi rauhallista menoa. Mieluiten lepoa. Tätä olen itse noudattanut.

Noi clearbluet on toooosi paljon herkempiä kun noi apteekkarit. Se missä clearblue näyttää sen 4pv, näyttää apteekkari 24h. Eli noikin varmasti näyttää vielä positiivisen, mutta on vielä liian aikasta.

Aijaa 🤔 aina oppii uutta! 😀 Tässä olen vielä testannut noilla apteekkarin omilla, mutta edelleenkin tulee haalea viiva 😂 En tiedä onkohan mulla sit joku huono erä

Moi. Mielenkiinnolla olen lukenut teidän matkaa. Itse olen käyttänyt aina nuita Clearblueta digitaalisena, kuten suositellaan, mutta kävi niin, että kun oli jäänyt edellisestä pakastesiirrosta vanhoja, käyttökelpoisia vielä, niin ostin varalta uuden, yksi aamu testi jotenkin epäonnistui, tuliko liikaa pissaa vai mitä, niin tein sitten samana päivänä ja ovikseen asti sekä uusilla että ”vanhoilla” testeillä. Kun ovulaatio tuli, näyttikin vain uusi testi hymyä, toinen ei. Mystistä. No, kaikesta pettymyksestä huolimatta mitä tähän matkaan on liittynyt, olen nyt raskaana ja jos kaikki hyvin menee, saadaan pikkuinen ennen vuoden vaihdetta ❤️

Moi. Metsästin positiivista tulosta ovistikkuun noin vuosi sitten. Olin aivan riekaleina. Milloin jännitin viivan piirtymistä ja kalvon paksuutta. Olin totaali rikki, koska pelkän oviksen bongaus kaiken muun myllerryksen lisäksi oli mulle tosi raskasta. Sovittiin tuolloin, että jos siiirto ei onnistu tai ovista ei edes löydy, seuraava siirtoyritys olisi lääkkeelliseen kiertoon. Tällöin ilmeisesti ovista ei tarvitsisi bongailla (saatan muistaa väärin) ja itselle jäisi vähemmän ”työtä”. Siirto tehtäisiin ultrien perusteella. Lääkärin mukaan onnistumiseen ei ole vaikutusta onko taustalla lääkkeellinen vai oma kierto. Siirto onnistui kuitenkin omaan kiertoon ja vieressä tuhisee 3kk vauva. Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä hoitoihin! Toivon vilpittömästi, että tärppi tulee!

CB:n hymynaama saattaa näyttää kaksikin päivää plussaa eli hymyä. Noi liuskat usein vain sen yhden päivän, just päivää ennen ovulaatiota. Ja P.S. itsekään en ole saanut Apteekkarin testeillä vahvaa viivaa, kaikilla muilla kyllä.

Toivottavasti kaikki menee hyvin. Pidän peukkuja! 🙂

Itselleni ne naistenklikikalla suositteli heti ostamaan noita digitaalisia ovistestejä, koska muita on hankala lukea. Käytinkin sitten rinnakkain (huvikseni) digitaalisia ja kotitestien jotain halpoja liuskoja. Ja molemmista itse asiassa tuli samaan aikaan positiivinen tulos, liuskan toinen viiva oli ihan tosi punainen.

Mutta en olisi ehkä pelkästään uskaltanut luottaa niihin, koska aiemmin ne tuntui näyttävän mitä sattuu. Digitaaliselle testille siis suositus.

Ai sulla sentään niinpäin! 😀 Mutta joo, eihän noihin viivoihin oikein uskalla luottaa. Varsinkin kun pakastealkion siirrossa toi ovispäivä on niin tärkee 🙈

Voi ihanaa 😍 kiitos samoin! Toivotaan plussatuulia meille molemmille 🥰

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X