desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö: Tiny Rhyme Box

Välillä minulta kysytään, miten yrittäjyys ja äitiysloma (nykyään kylläkin kotihoito) menevät yhteen. Varsinkin kun meitä on kaksi yrittäjää tässä talossa. Välillä meidän arki on aika haastava, koska mennään Bellen rutiinien mukaan. Yrittäjyys on siitä ihanaa, että saa itse päättää omista työajoista. Mutta meillä on silti tietty määrä työtä, jota on pakko hoitaa. Andreas tekee töitä ma-pe ja herää 5-6 aikaan, minä taas teen lyhyempiä päiviä mutta ma-su ja pääsäntöisesti öisin.

Taaperoikä on muutenkin haastava siltä osalta että ”odota pieni hetki” menee yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Kaikki tänne, nyt, heti! – asenne on vahvasti läsnä koko ajan, joka ikisessä asiassa. Kärsivällisyys ei todellakaan ole Bellen vahvoja puolia. Mitä sitten, kun ruoka ei ole valmis heti? Tai jos on pakko tyhjentää tiskari tai pesukone? Onneksi on olemassa keinoja, joilla saa juoda kahvin rauhassa huonosti nukutun yön jälkeen, tai edes 10 minuuttia aikaa keskittyä johonkin ilman lahkeessa roikkuvaa ja raivoavaa lasta.

Tiny Rhyme Box on aplikaatio, joka toimii apuna niihin hetkiin kun Belle väsyy kaupassa tai autossa, tai kun minun on pakko tehdä ruokaa/ tyhjentää pesukone/ siivota. Aplikaatio sisältää neljä runoa ja on suunniteltu nimenomaan lapsille. Aplikaatio ikään kuin lukee sadun lapselle. Aplikaatiossa on kaunis grafiikka ja on muutenkin tosi helppokäyttöinen. Ainakin sen verran helppokäyttöinen että meidän 2,5 vuotias neiti osaa käyttää aplikaatiota itse. Puhelin kulkee yleensä mukana, joten kauppareissulla ja autossa Belle on saanut seurata miten Mahakas Mauno mäyräkoira yrittää oppia lentämään ja miten Erkki-mursu sairastaa.

Sadut ovat mielestäni kivempiä kuin pelit. Satujen avulla lapsen mielikuvitus kehittyy, eikä ole sitä legendaarista taaperoraivo-varoitusta, joka tulee jos pelissä epäonnistuu. Runoja voi kuunnella englanniksi, saksaksi ja suomeksi. Bellen äidinkieli on ruotsi, mutta tämän aplikaation avulla hän oppii vähän suomeakin, joka tietysti on positiivinen asia. Nykyään hän jo käyttää suomenkielisiä sanoja satunnaisesti ja välillä tulee jopa lauseita suomeksi. Joku varmasti ihmettelee miksi runo aplikaation muodossa kesyttää kiukun paremmin kuin tavallinen kirja? Koska yleensä puhelin on äidin käytössä ja kuuluu ”kiellettyihin tavaroihin”. Sitäpaitsi kirja ei ole kiva, jos ei vielä itse osaa lukea.

Aplikaatio löytyy iOS laitteille ja on ladattavissa appstoresta. Tulevaisuudessa on myös tulossa versio androidille. Voitte tutustua aplikaatioon täällä. Aplikaatio on ilmainen rajoitetun ajan, vain Suomen ensijulkaisun aikana. Joten käykäähän lataamassa ja ottakaa kokeiluun! Tulkaa sitten tänne raportoimaan mitä mieltä teidän muksut ovat. Belle on ainakin tykännyt kovasti, joten suosittelen lämpimästi 🙂 Runot ovat myös juuri sopivan pituisia, joten ruutu-ajasta ei tule massiivinen.

Kommentit (5)

Ei löydy Play-kaupasta Tiny Tin Box eikä Tiny Rhyme Box nimillä. Julkaistaanko Androidille myöhemmin?

Minäkään en löytänyt android play kaupasta. Millä nimellä siis löytyy?

Heips! Teillä aivan ihana koti! Katseeni kiinnittyi olohuoneen seiniin, mikä ihana maali ja sävy niissä on?? Mukavaa kesän jatkoa<3

Hei,itsellä android ja Play kauppa enkä löytänyt 🙁 Millä nimellä tuo on?

Kysyin heiltä instasta ja Android-versiota ei ole vielä olemassa, mutta sellainen tehdään jos kysyntää on.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X