desire nymark - Banneri

Mittarissa on raskausviikko 5+1 ja ultraan on vaan 13 päivää! Kaikki ovat olleet tosi iloisia meidän puolesta ja vastaanottaneet raskausuutisen hyvin. Yritän vielä pidättää innostusta, koska ollaan niin alussa vielä, mutta kyllähän tässä nyt väistämättä hymyilyttää 24/7. Raskaus on kaikin puolin alkanut tosi kivasti, eikä minulla juurikaan ole raskausoireita. Rinnat ovat kyllä kipeät ja väsyttää, mutta tämä nyt on pientä. Toivotaan että kaikki menisi hyvin ja että tämä raskaus olisi astetta helpompi kuin edellinen.

Andreas on tietysti tosi innoissaan ja on ottanut tehtäväkseen tehdä tästä raskaudesta ”maailman parhain” minulle, kun edellinen raskaus ei mennyt ihan nappiin. Itse olisin tyytyväinen jos tämä raskaus menisi loppuun saakka ja mieluiten ilman järkyttävää pahoinvointia, mutta onhan se totta että viime raskaudessa jäi moni asia kokematta. Pari päivää sitten Andreas katseli vauvanvaatteita, joka tietysti oli tosi söpöä, mutta odotellaan nyt vielä hetki, jooko?

Olen vissiin tässä vuosien varrella ottanut esille asioita joita olisin halunnut tehdä Bellen raskausaikana, koska Andreaksella on ihan selkeä tehtävälista. Hän ilmoitti jo että on sitten tulossa mukaan joka ikiseen ultraan ja että katsellaan sitten yhdessä mitä vauva tarvitsee ja tehdään sellainen kipsimaha ja otetaan paljon kuvia ja käydään katsomassa lastenvaunuja ja ja ja… Andreas kyseli myös millaisia odotusvaatteita haluan. Vähän outoa että mies ostaisi minulle odotusvaatteita, mutta Andreaksen mielestä ”se nyt on vähintä mitä hän voi tehdä”.

Andreas on yleensä se joka käy kaupassa ja se joka tekee ruokaa, joten hän on jo käynyt listan läpi mitä saan ja mitä en saa syödä. Juhannuksena mun isäpuoli kysyi Andreakselta, että miltä nyt tuntuu kun on vauva tulossa. Andreas vastasi että hän oli jo ajat sitten kuopannut koko haaveen omista lapsista, ja että hän ei ikinä uskonut että kukaan suostuisi käymään IVF hoitoja läpi ”hänen vuoksi”. Meinasin ruveta vollottamaan. Minulle on ollut vaikeaa sisäistää tätä kaikkea. Vastoinkäymisiin olen tottunut, mutt se fiilis että voisi räjähtää onnesta on vaikeampi pukea sanoiksi.

Kaiken kaikkiaan meillä on kaikki tosi hyvin ja odotellaan jännityksellä tulevaa ultraa. Toivotaan tietysti että meidän bebellä myös olisi kaikki hyvin. En edes jaksa miettiä ”mitä jos ei ole kaikki hyvin” skenariota. Turha sitä on murehtia, emme kuitenkaan pysty vaikuttamaan näihin asioihin. Yritetään vaan nauttia positiivisesta raskaustestistä, koska onhan se ihan mieletön juttu!

Piinasiskot, miten teillä meni? Onko testipäivä vielä edessä? Onko raskausoireita? ♥️

Kommentit (27)

Heippa. Millaista elämää sie vietit alkiosiirron jälkeen? Otitko rennosti vai liikuitko normaalisti? Mulle tehtiin neljäs siirto ja nyt jännitän tulosta. Aikaisemmat siirrot olen ottanut tosi iisisti enkä ole käynyt salilla tms.. Nyt lääkäri sanoi että kyllä, salille vaan ja kaikkea normaalia elämistä mistä tulee hyvä olo. Kuitenkin sitä pelkää aiheuttaako itse sen ettei pikkuinen jää kiinni. Meillä 6päiväinen alkio…

Muakin rupesi itkettämään tuo Andin kommentti juhannuksena. Ihana.

Paljon onnea plussasta! Täällä kans plussattu reilu pari viikkoa sitten ja nyt menossa rv6+4. Helmikuista siis odotellaan 🙂 Muutaman päivän päästä varhaisultra jossa katsotaan raskauden sijainti. Edellinen kun oli kohdunulkoinen niin tämä on ylimääräinen ’etuus’ julkisella meille 🙂 Siihen asti en osaa edes ajatella, että tämä raskaus voisi mennä maaliin asti 🙁

Kiitos ja onnea sinullekin! Pidetään peukkuja täällä, että kaikki olisi hyvin! 😍♥️

Oon kyllä niin onnellinen teidän puolesta, ootte ihana perhe! Toivotaan, että raskausaika sujuu hyvin loppuun asti. Odotan itse nyt esikoista 18. viikolla, mutta seurannut sun blogia ja videoita jo pitkään ennen omaa raskautta. Meillä ei mies ole ihan noin hurahtanut vauvaan, mutta onneksi on muuten tosi hyvin ja kiinnostuneena mukana kaikessa, esim. neuvoloissa ja ultrissa. 🙂

Onnea valtavasti! <3 aivan ihanaa miten paljon tukea ja hyvää kohtelua saat mieheltäsi.

Mä oon NIIIIN onnellinen teidän puolesta ❤ ja voi että, sulla on aivan ihana mies. Mä toivon teille ja vauvalle kaikkea hyvää 🙂

Outoa miten innoissaan voin olla tuntemattoman raskausuutisista!?🤔🤣 Selasin sun someja testipäivänä jännittyneenä ja toivoin että nyt ois tärpännyt. Hirmu paljon onnea odotukseen ja toivotaan että kaikki etenee hyvin 😍

Voi ihana 😭😍♥️ Ootte niin ihania, en kestä 😍 toivotaan parasta, ja odotellaan nyt TAAS se kaksi viikkoa (ok tänään 12 päivää jäljellä), että pääsis ultraan. On kyllä jännät paikat koko ajan 🙈😂

Valtavan suuret onnittelut teille plussasta! Täällä on menossa rv 7+6, ensimmäinen raskaus kyseessä. Puoli vuotta yritettiin, kunnes diagnosoitiin PCOS ja ovuloimattomuus. Saatiin Letrozolit kokeiluun ja me oltiin niin onnekkaita, että saatiin plussa ensimmäisestä letrokierrosta. Onhan se aika uskomatonta. <3 Ultrassa kävin viikko sitten ja syke löytyi. <3 Täällä ollaan myös oireettomana /erittäin lieväoireisena, joten välillä tuntuu vaikealta uskoa, että on raskaana. Nyt vain pidetään peukkuja pystyssä, että kaikki menisi hyvin.

Sulla on kyllä ihana mies. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Ihanaa lukea kommenttikentästäsi että muitakin on onnistanut ❤️❤️❤️ toivon kaikkea hyvää teille kaikille, joilla on haaveena lapsi ❤️

En yleensä kommentoi, mutta tuntuu että nyt täytyy 🙂 Olen blogiasi lukenut pitkään. Plussasin vähän ennen sua, ja jostain syystä tuli sellanen olo, että kyllä sullekin tällä kertaa se plussa tulee. Etenkin kun luin mahdollisista raskausoireistasi, sillä itellä oli ihan samat oireet ennen positiivista testitulosta. Mielenkiinnolla seuraan blogia nyt, sillä ollaan samoilla viikoilla (5+2). 🙂

Tsemppiä alkuraskauteen! On tää vaan ihmeellistä aikaa <3

Andreas kuulostaa ihan täydelliseltä mieheltä ❤️ onnea kovasti

Voi kuinka ihanaa! Olen kovin iloinen teidän kaikkien puolesta, mutta etenkin Andreaksen! Paljon terveisiä hänelle entiseltä työkaverilta (KM). Kärsin itse myös kuusi vuotta lapsettomuudesta. Takana useita inseminaatioita ja 4kpl IVF/ICSI piikityshoitoja (puhumattakaan kaikista alkion siirroista) ollakseen vihdoin nyt pienen 6kk pojan äiti. Olette ihana pari! <3

Wau, ihana mies sinulla! Sattui hauskasti kyllä koska tein positiivisen raskaustestin vain päivä sinun jälkeen.. Jatkan siis seurailua innolla kun niin samoissa mennään! Kaikkea hyvää teidän koko perheelle! 🙂

Voi ihanaa että sielläkin plussa 😍 Onnea koko meidän poppoolta 🥰💕

Maanantaina varhaisultra yksityisellä, sitten ois viikko 8+1. Siihen asti vielä pitää jännätä onko eloa <3 oireita vähän ja vaihtelevasti mutta kaiken kuuleman mukaan kaikki sellainen on normaalia.
Mies oli mielissään uutisen kuultua, mutta selkeästi ei vielä tajua kunnolla asiaa kun ei näy. Tsemppiä teille! Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Jännittävää! 😍 Toivottavasti kaikki menee hyvin 💕 ja se on kyllä ihan totta että ultrassa sisäistää asian ihan eritavalla, kun näkee että siellä masun sisällä oikeasti on jotain 😀 💕

Ihana kuulla että siellä on kaikki hyvin 🙂 meillä oli Pas viime viikolla ja malttamattomana testasin jo hiukan liian aikaisin (verikokeet ensi ti) ja plussa tuli! Täällä olisi laskujen mukaan nyt 4+0 joten aika kannoilla tullaan 🙂 samat fiilikset kun sinulla aika pitkälle, on tosi onnellinen olo mutta samaan aikaan tiedostaa että ollaan alussa ja vaikka mitä voi tapahtua. Yritän kuitenkin nyt vaan nauttia, koska kuten sanoit niin onhan se plussa jo iso asia 🙂

Olen pidempään jo seurannut videoitasi ja blogiasi aina silloin tällöin. Olen tosi onnellinen teidän puolesta ja tosiaan nyt nautitte positiivisesta testistä, sillä murehtiminen ”mitä jos jotain käykin” ei auta asioita menemään sen paremmin. Ootte ihana perhe ja huomaa miehesi käytöksestä kuinka tätä on odotettu<3

Voitko kertoo Andreakselle terveisiä, hän vaikuttaa ihanalta ihmiseltä <3 Paljon tsemppiä raskauteen, hassua että on itsekin jotenkin innoissaan ja niin ilonen tuntemattoman raskaudesta 😀

Voi kiitos 😍 andreas lähetti terkkuja takas! 🥰♥️

Ihana miten innostunut mies 😍 Menin vähän etuilemaan ja tein testin tänään. Kävin päivällä kaupassa enkä malttanut odottaa aamuun, mutta siellä näkyi kaksi viivaa 😭❤️ Pientä väsymystä, rintojen arkuutta ja närästystä ollut, samoin kuin kauhea nälkä koko ajan 😅 Viikot 4+1 eli viikko tullaan jäljessä sinusta 😍

OIII, ihanaa! 😍😍😍 Onnea! Mulla on myös jatkuva nälkä 😂 Saadaan yhdessä jakaa raskauskuulumisia 🥰💕

Ekassa tuoresiirrossa otin tosi rauhallisesti, mutta silloin oli kans kipeä ja väsynyt. Pakastealkion siirron jälkeen elin ihan normaalisti. Jos salitreeni ahdistaa niin esim joku rauhallinen kävelylenkki vois olla ihan hyvä välimuoto? Olen ymmärtänyt että liikunta tekisi hyvää, mutta en tiedä. Pääasia kai että yrittää stressata mahdollisimman vähän. Tsemppiä ja plussatuulia! 🥰

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X