desire nymark - Banneri

1. Synnyin 2 tammikuuta 1993, kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Horoskooppimerkkini on siis Kauris.

2. Olen asunut Porvoossa koko elämäni. Olen opiskellut Helsingissä ja oltiin aika usein Andreaksen luona Lauttasaarella ennen kun muutimme saman katon alle, mutta Helsinki on mielestäni hirveä paikka. Liian vilkas, liian paljon meteliä, ihmisiä.. Viihdyn maalla.

3. Valmistuin parturi-kampaajaksi 2012. Jouduin lopettamaan ne hommat allergian takia. En mennyt takaisin koulunpenkille, koska tässä vaiheessa olin jo ostanut talon ja oli asuntolainaa. Onnistuin kuitenkin löytämään itselleni ihan kivoja ja hyviä duunipaikkoja.

4. Ostin lapsuudenkotini 19 vuotiaana. Olen asunut tässä talossa suurimman osan elämästäni ja tämä paikka on minulle todella rakas.

5. Minulla on 9 tatuointia. Kadun niitä kaikkia. Tulevaisuudessa käyn luultavasti poistamassa, mutta tällä hetkellä elämässä on tärkeämpiä asioita listalla.

6. Tämä on minun 9 raskaus. Lisääntyminen on ollut yllättävän vaikeaa.

IVF

7. Mun vanhemmat, sekä suurin osa mun sukulaisista ovat yrittäjiä. Tulin kotiin koulusta 2 luokalla ja kertoin kauhistuneena äidille, että muilla vanhemmilla on KUUKAUDEN KESÄLOMA, mistä he saavat palkkaa!

8. Käytiin vähintään kerran vuodessa ulkomailla. Loman pitäminen ei kuulemma onnistunut jos pysyimme Suomessa. Kesällä sen sijaan oltiin mökillä joka viikonloppu.

9. Nuorena likkana lempivärini oli musta. En suostunut käyttämään mitään muuta kuin mustia vaatteita.

10. Olen harrastanut ratsastusta 2 vuotiaasta saakka. Sen lisäksi olen kokeillut salibandya, yleisurheilua ja taekwondoa.

11. Olen työskennellyt siivoojana, kassatyttönä, blokkaajana, narikkatyttönä, rautakaupassa, katsastuskonttorin sihteerinä.

12. Aloitin bloggaamisen syksyllä 2016. Siirryin kaksplussan alle keväällä 2017, siitä saakka blogi on ollut minun ”sivutyö” jonka ansiosta olen saanut lisätienestiä äippälomalla. Blogi sekä muut somekanavat ovat kasvaneet tosi kivasti. Nykyään minulla on toiminimi.

Lapsi

13. Olen pahimman luokan introvertti. Parhaat päivät ovat niitä, kun en näe yhtäkään ihmistä, jos nyt perhettä ei lasketa.

14. Mun lempiblogit ovat Munakoisoni ja minä, Kenza, Linda Hallberg. Tubettajat taas Therese Lindgren, Bianca Ingrosso, Henny Harjusola, Jeffree star, Shande Dawson. Harvoin kuitenkin jaksan lukea tai katsoa. Pötköttelen mielummin sohvalla netflixin parissa.

15. Katsomme aina telkkaria ennen nukkumaanmenoa. The block (remontilla rahoiksi) kuuluu meidän lemppareihin. Andreas oli ihan täpinöissään Temppareista. Katsottiin juuri Animal Kingdom joka oli tosi hyvä ja tällä hetkellä katsotaan Weedsiä. Jos teillä on hyviä sarja/leffa suosituksia, laittakaa ihmeessä viestiä!

16. Olen tosi kranttu ruoan kanssa. En syö jauhelihaa, pihvi menee ehkä kerran kuussa jos olen oikealla tuulella. Kaalilaatikko ja maksalaatikko ovat pahimmat ruoat maan päällä. Salaatit ja hedelmät ovat enemmän mun juttu.

17. Olen käyttänyt hiustenpidennyksiä viimeiset 10 vuotta. Liimattavia kynsiä taas reilu 5 vuotta. Haluan huolehtia ulkonäöstäni, mutta olen laiska ihminen. Kynsien liimaaminen kestää 5 minuuttia ja pysyy hyvännäköisenä 2 viikkoa. Kynsien lakkaaminen kestää 30 minuuttia ja pysyy nättinä ehkä päivän.

18. Olen aina halunnut lapsia ja 3 on tähän saakka ollut unelmana, mutta nyt minusta tuntuu että lapsiluku jää kahteen. Meillä on kuitenkin 9 alkiota pakkasessa odottamassa, jos mieli muuttuu. Pakastealkion siirtoa voi kuulemma tehdä vuosi synnytyksen jälkeen, eli sama sääntö kuin sektion jälkeen.

19. Meidän remppa on juuri valmistunut ja meinasimme pitää pienen hengähdystauon. Löydettiin kuitenkin sen verran ihana tontti kesämökille, että tartuimme tilaisuuteen. Edessä olisi siis kesämökin suunnittelu sekä rakentaminen. Tällä projektilla ei kuitenkaan ole mikään kiire, onneksi.

20. Olemme menossa naimisiin ensikesänä. Itse en oikein vielä ole jaksanut suunnitella sen enempää. Pidetään pienet ja kivat juhlat, miten vaikeeta järkkääminen nyt voi olla? Andreas taas on tosi innoissaan, koska hän nyt muutenkin tykkää järkätä kaikkea. Tänään katseltiin TLC:n häämekko ohjelmia ja Andreas oli oikeasti kiinnostunut 😂

Kommentit (9)

Onneksi olkoon tulevalle hääparille <3 7. kohta sai mut nauramaan: onhan se nyt kumma, kun muut vaan lusmuilee ja oma perhe tekee töitä 😁

Mitä liimattavia kynsiä käytät? Mistä ostat ja tuleeko liima samassa paketissa? 🙂 terveisin toinen laiska 😅

Välillä tilaan aliexpressiltä tai etsystä. Muuten käytän ”kiss” merkkisiä. Sellaisia saa esim tokmannilta 😄 noilla Kissillä liima kuuluu pakettiin, mutta muuten ostan liimaa tokmannilta 😎 hätätapauksissa pikaliimakin käy 😂

Voi apua, onko tullu uusi kausi Remontilla rahoiksi! Jee, nyt on iltaisin kivaa katseltavaa, ihan mun lemppari 😍

Tämä oli kiva postaus! 😊 Olen kovasti odotellut että teidän tai Andreaksen saunasta nähtäisiin kuvia ( muistan sinun kirjoittaneen että et ole saunoja naisia 😄 ) kirjoitit aikoinaan että niiden saunapaneelien löytäminen ei ollut mikään helppo homma joten kiinnostaa kovasti minkälainen sauna teillä nyt on ja tietysti voidaan taas koko kylppäriä samalla vilkaista 😄 Ja kovasti odottelen uusia videoita, ne ovat parasta kahvi seuraa kun tyttö on saatu päikkäreille! 💕 ☕️

Hahah pihvi kerran kuussa jos oikealla tuulella 😀 Oot ihan paras!

Remontilla rahoiksi kuuluu täälläkin kahtelu listalle! 🙂 melkeen kaikki kauvet kattonu ja aina yhtä hyvä🙂 muuten on telkkari melkeen tyhjänpanttina😂

Apua! Kesämökkitontti! Ootte aika reippaita! No onneks pidätte taukoa. Sen tiedän, että Belle on innoissaan kun projekti alkaa ja pääsee rautakauppaan ja raksahommiin. 🤩

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X