desire nymark - Banneri

Eilen juhlittiin Andreaksen synttäreitä. Vietiin aamukahvi sänkyyn Bellen kanssa ja Andreas esitti urheasti nukkuvansa, vaikka keittiössä oli hirveä elämöly heti aamusta. Tämä taitaa olla aika tyypillistä lapsiperheissä. Vietettiin kiva kotipäivä ja tehtiin sienirisottoa sekä porkkanakakkua. Tässä on muuten kaksi super helppoa reseptiä, jos teille on tulossa vieraita syömään ja kokkitaidot ovat vähän niin ja näin.

Tehtiin ensin porkkanakakun pohja, heitettiin kapistus uuniin ja sillä aikaa saatiin sienirisotto tehtyä. Belle on itse ollut mukana metsässä poimimassa sienet, joten tämä oli meidän pienelle kokille tietysti tosi jännää. Hän oli niin ylpeä omasta saavutuksestaan ja söi ison annoksen nirsoilematta. Itse en yleensä hirveästi välitä sienistä ja mun sienitaito on tähän saakka ollut pesusieni, jalkasieni ja meikkisieni, mutta tämä risotto oli oikeasti tosi hyvää! Reseptin löydätte täältä.

Porkkanakakun resepti meinasi ensin aiheuttaa meille molemmille harmaita hiuksia, mutta loppu peleissä sekin oli helppo tehdä. Porkkanakakun resepti löytyy täältä. Härättiin kyllä keittiössä jokuinen tunti, mutta vaikka emme ole mitään mastercheffejä meillä oli tosi hauskaa. Illalla katsottiin leffaa, tutustuttiin lastenvaunujen maailmaan ja mentiin aikaisin nukkumaan. Vietettiin oikein mukava ja rauhallinen viikonloppu.

Syksy on muuten ilmeisesti saapunut oikein ryminällä. Täällä on ollut pientä myrskyä, kaatosadetta, ukkosta ja eilen tuli jopa rakeita! Tämän viikon aikana ollaan oltu ilman sähköä kolme kertaa ja sehän vasta olikin jännittävää Bellen mielestä. Kovasti rämplättiin valokatkaisimia, mutta mitään ei tapahtunut. Luettiin sitten kirjoja taskulampun kanssa. Miten teidän viikko on sujunut? 😄 Linkkaan vielä videon tähän alle, jos tällaiset keittiöhommat kiinnostaa teitä.

Kommentit (1)

Minusta sinulla on pieni masu verrattuna viikkoihin! Minulla on nyt 10 raskausviikko menossa ja masu samaa kokoa kuin sinulla tässä videossa😊 mukavaa odotusta ja kiitos herkullisista resepteistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X