desire nymark - Banneri

Olen jo raskausviikolla 18, tarkka lukema mittarissa on 17+1! Myönnän että joudun tarkistamaan asian Preglife aplikaatiosta joka ikinen kerta, kun tällaista postausta teen. Taapero pitää minut sen verran kiireisenä, että en oikein pysty keskittymään koko raskauteen. Vatsa nyt kasvaa tasaista tahtia ja viikot vaihtuu. Perjantaina meillä on ensimmäinen neuvolalääkäri, mutta odotellaan tietysti enemmän sitä rakenneultraa.

160 päivää jäljellä

42,9% raskaudesta on jo selätetty. Mitään hankintoja emme silti ole vielä tehneet ja ajattelimme odottaa rakenneultraan saakka. Eihän tässä vielä mikään kiire ole. Olo vaihtelee, välillä on tosi hyviä ja energisiä päiviä. Välillä taas en meinaa päästä ylös sängystä, väsyttää ihan hirveästi, on etova olo ja selkä on kipeä. Ne perinteiset suonenvedot, närästykset, selkäkivut, kohdunkasvukivut yms ovat vahvasti läsnä, mutta kaikin puolin tämä raskausaika on silti ollut todella paljon helpompi kuin edellinen. Saamattomuus ja alhainen energiataso ottaa itseäni päähän kovasti, Andreas taas haluaisi että lepäisin mahdollisimman paljon. Mitään hirveitä riitoja ei siis vieläkään ole ollut.

Pientä pesänrakennusta on käynnissä, mutta tällainen sisustusinto saattaa kyllä johtua ihan vaan syksystäkin. Olen metsästänyt kivoja hajusteettomia kynttilöitä, koska en edelleenkään siedä vahvoja hajuja. Minulla on pari projektia meneillään, kuten esimerkiksi kosmetiikka tuotteiden karsiminen ja järjestäminen. Pari viikkoa sitten kävin kaikki keittiönkaapit läpi. Tämä on ehdottomasti positiivinen asia, koska yleensä vaan viskon asioita kaappeihin ja laatikoihin. Andreaksella on edelleenkin pitkiä päiviä, mutta toivottavasti tahti rauhoittuisi nyt syksyn aikana.

Vielä olisi kolme viikkoa rakenneultraan, mutta minulla on niin vahva poikafiilis (kuten kaikilla muillakin), joten tuskin siellä joutuu yllättymään. Enemmän kyllä stressaa että kaikki ei olisi hyvin. Bellen kanssa kävin sikiöseulonnassa ja se oli kyllä erittäin rankka kokemus. Koen olevani sen verran iloinen ja aikaansaava ihminen nyt raskausaikana, että ollaan käyty ”lapsimäärä” keskustelua. Minä olen ehdottomasti sitä mieltä että kaksi riittää, Andreas taas haluaisi kovasti enemmän muksuja ja hokee sitä kuuluisaa ”niin sanoit viimeksikin, mieli saattaa muuttua”. En olisi ikinä voinut uskoa että mies voisi olla näin innoissaan raskausaikana.

Belle on ollut tosi kiinnostunut nukeista viimeaikoina ja hänellä on nyt kolme beibiä hoidettavana. Niitä hän kuskailee ympäri taloa rattaissa, syöttää ja vaihtaa vaatteita. Välillä lastenvaunujen sisältö muuttuu ja silloin kärryissä kuskataan työkalupakkia. Sanoisin kuitenkin että hän on tosi innoissaan tulevasta vauvasta. Viime viikolla sain muuten kokea ensimmäiset harjoitussupparit. Vedin suursiivouksen ja illalla tunsin pari supistusta, mutta ne menivät onneksi ohi levolla. Tässä raskaudessa ei sentään ole ollut veristä vuotoa, joten en usko että tässä olisi mistään vakavasta kyse.

Millä viikolla te olette ja millainen vointi teillä on? Joko olette tehneet hankintoja tulevalle vauvalle?

Kommentit (8)

Mun mielestä jokainen on raskaana omalla tavallaan ja se aika on niin pitkä että siinä ehtii innostua ja olla innostumatta vaikka mistä. Pääasia että vauvasta ollaan innoissaan! Eikä se raskaus siitä huonommaksi muutu vaikkei sitä koko ajan mieti. Perheitä on yhtä paljon erilaisia kuin niitä ylipäänsä on, vertaaminen on täysin turhaa.
Jotenkin ihanaa että mies on noin kokonaisvaltaisesti innoissaan! Meillä minä olen aina valinnut tarvikkeet ja vaatteet ja olen kyllä tyytyväinen siihen kun veikkaan että mies olisi halunnut kaikki tarvikkeet mahdollisimman pieninä ettei niihin kotona kompastele… taskukokoiset rattaat ei ehkä toimi talvella.

Miten kehtaat valittaa ettet ehdi tehdä sitä ja tätä etkä keskittyä raskauteen jne jne. Kun juokset taaperon perässä??? Hei haloo, sinulla on vain YKSI lapsi, sen perässä ei todellakaan tarvi juosta. Meillä on 7lasta, 8. Lapsi tulossa, arkemme on melko seesteistä ja rauhallista vaikka meillä onkin neljä alle eskari-ikäistä kotihoidossa. Hyvin ehdin silti keskittyä raskauteen, ruoanlaittoon, viikkosiivouksiin ja pyykinpesuihin ym.ym. pikkuisen asennemuutosta nainen 😊

Ei kyllä ollut tarkoitus valittaa, en vaan koe että minun olisi pakko käyttää aikaa selaten vauvanvaatteita yms 😀 mielummin puuhailen taaperon kanssa, huolehdin kodista ja teen töitä. Kyllä se ensimmäinen raskaus on erilainen kuin toinen. Ainakin mun kohdalla 🙂

Tänään tasan viikko laskettuun ja olo on kyllä hyvin epämukava ja raskas. Kaikki on hommattu ja paikoillaan mut pieni puuttuu.

Täällä rv 20+5, huomenna rakenneultra. Kunpa pienellä vain olisi kaikki kunnossa! ❤️

Viikolla 35 mennään, äitiysloma alkaa pian 🙂

Melkeinpä kaikki on nyt hankittuna vauvalle, ainakin tärkeimmät. Vähän vielä pitäisi jörjestellä, mutta sitten on jäljellä enää odottelu.

Tänään raskausviikolla 40+2, laskettu aika oli maanantaina, joten nyt odotellaan milloin alkaa tapahtumaan 😃

Oi jännittävää! 🤭 Tsemppiä synnytykseen 🥰💕

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X