desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

Muutama viikko sitten meillä oli blogitreffit Hotel Sveitsissä kaksplussan portaalibloggaajien kanssa. Päädyimme Hotel Sveitsiin, koska sieltä löytyy kaikki tarvittava yhdessä ja samassa paketissa. Ravintola, uimala, kuntosali, pakohuone, superpark, Biorex leffateatteri, puihin rakennettu seikkailurata sekä kauneushoitola. Keskustelu ja yhdessäolo oli meidän pääteema, koska nähdään niin harvoin, mutta mahdollisuuksia ainakin oli jos nyt vaikkapa olisi tullut tylsää.


Tällä kokoonpanolla nähtiin viimeksi kesäkuussa, joten juteltavaa ainakin riitti. Kuusi naista vaihtaa kuulumisia, käkättää ja räkättää. Suunnitelmien mukaan meidän piti mennä uimalaan ja saunaan ja vaikka minne. Tässä meni nyt kuitenkin niin, että jämähdettiin sviittiin ja juteltiin, koska sitä juttuahan meillä riitti. En ole hirveästi liikkunut raskausaikana, joten oli oikeasti tosi mukavaa päästä ”ihmisten ilmoille”, mutta kuitenkin pienessä porukassa ja rauhallisessa ympäristössä, niin että mun omat introvertit piirteet eivät vilku punaista.


Käytiin syömässä Hotelli Sveitsin Tila – ravintolassa kaksi kertaa. Minulle iski niin kova himo pastaan, että tilasin pastaa molemmilla kerroilla. Sienipasta oli tosi hyvää ja tuolit olivat jopa minun selälleni oikein mukavat, joten menihän siinä ekassa ruokailussa jo reilu tunti. Sen jälkeen suunnattiin taas Sviittiin ja siellä sitten hypisteltiin marmorikylppäriä ja varsinkin kylpyammetta. Käytiin kiertelemässä paikkoja, jonka jälkeen tilattiin kahvit. Hotellin respalle muuten lisäpisteet siitä että heillä oli myös tampooneja myytävänä! Yhdelle meistä iski yllärimenkat joten käytiin respasta kyselemässä tampooneja juuri ennen nukkumaanmenoa.Illalla meillä oli kolmen ruokalajin illallinen varattuna Tila – ravintolasta. Sienikeitto oli tosi hyvää, kuten myös jokirapu pasta, mutta jälkkäri se vasta taivaallista olikin! Tässä vaiheessa iltaa läppä rupesi lentämään entistä vauhdikkaammin ja Terhi meinasi melkein tukehtua omaan vegeburgeriin kun kerroin että nykyään elämäni on sen verran tylsä, että saatan katsoa dokumenttia avokaadoista lauantai iltana. Silloin jopa itse ihmettelen että onko tämä oikeasti mun elämä. Andreashan ei vaihda ilmettäkään, vaan tulee kiltisti mun viereen oppimaan lisää avokaadoista.

Ruokailun jälkeen siirryttiin vielä hetkeksi sviittiin. Tällä kertaa kokoonnuttiin sängylle ja siellä sitten keskusteltiin leffoista, sarjoista, kirjoista mutta tietysti myös seksistä ja miehistä. Levottomien keskustelujen jälkeen ruvettiin haaveilemaan aamupalasta ja varsinkin siitä, että saisimme juoda aamukahvimme rauhassa ilman kiireitä. Mentiin omiin huoneisiimme ja nukuttiin hyvät yöunet. Aamu 9 kokoonnuttiin taas aulassa ja suunnattiin aamupalalle ja ai vitsi, tämä oli varmaan elämäni paras aamupala, vaikka en edes ole mikään aamupala ihminen.Loppujen lopuksi meidän aamupala venyi ”pikkaisen” (eli 3 tuntia). Siinä ajassa kerkesimme maistaa vaikka mitä, mutta Terhin vegaaninen aamupala oli ehdottomasti paras. Sitä ihasteltiin tovin. Pitkän aamupalan jälkeen pakkasimme tavarat, halattiin ja sanottiin heipat. Tällaiset rauhalliset viikonloput hyvässä seurassa on ainakin minulle tosi hyvä tapa ladata akkuja ja Hotelli Sveitsi oli tähän tarkoitukseen tosi hyvä valinta! Sanoisin että Hotelli Sveitsi on erinomainen valinta kaveriporukalle, mutta myös perheille.

Oletteko käyneet Hotel Sveitsissä?

Kommentit (1)

En ole, pitäisi käydä kun Hyvinkäällä asun. Ei vaan tule ajatelleeksi sitä oman kylän paikkaa. Seuraavalla lapsivapaalla vois käydä lataamassa myös vähän akkuja 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X