desire nymark - Banneri

Tällä kertaa päästiin raskausviikolle 40 (39+0) saakka! Tämähän tarkoittaa myös sitä, että huomenna meillä on sektioaika, onpa jännittävää! Valitettavasti Bellelle puhkesi angiina sunnuntaina, joten hän on vielä kuumeessa ja 10 päivän penisiliinikuurilla. Lääkkeen ottaminen on ollut melkoista painia ja neuvottelua. Mennään lahjonnan linjalla ja toivottavasti mummi saa lääkkeen annettua ilman hirveetä sotaa.

Sovittiin ensin että Belle menisi jo tiistaina mummolaan, kun meidän pitää lähteä Porvoosta jo 6:00 keskiviikko aamuna kohti Espoon sairaalaa. Muutettiin nyt kuitenkin suunnitelmaa niin että äiti tulee meille jo 5:30, niin että Belle saa olla kotona. Kassit on pakattuna, kämppä on siivottu mutta silti me molemmat juostaan täällä kuin mitkäkin päättömät kanat. Tässähän kerkeää mukavasti vielä sekoilla että onkohan kaikki varmasti pakattuna ja keksiä itsellensä mitä ihmeellisimpiä viime hetken projekteja. Ainoat asiat mitkä nyt oikeasti oli tehtävälistalla oli hiilarijuomien juominen ja suihkussa käynti, mutta niin ne asiat muuttuvat.


Itse sektio ei varsinaisesti jännitä, mutta tuntuu silti hurjalta että ”nyt jo pitäisi synnyttää”. Että me oikeasti ollaan nelihenkinen perhe huomenna. Siitä sitten alkaa arki kahden lapsen äitinä, sekä tietysti sektiosta toipuminen. Andreasta jännittää ihan hirveästi, joten en ihmettele vaikka kurvattais väärän sairaalan pihaan huomenna. Sen verran säätöä ja panikointia on ollut tänään. Jännä miten ensin ollaan raskaana 9 kuukautta ja silloin olisi vaikka miten paljon aikaa valmistautua synnytykseen, mutta silti se tulee vastaan ”ihan pusksita”.

Tänne blogin puolelle jaksan tuskin päivittää mitään huomenna, mutta kaksplussan instagram tilillä (@kaksplus) sekä mun omalla tilillä (@desirenyman) voitte päivystää vauvauutisia! Andreas lupasi kiltisti päivittää teille jotain väli infoa, kun nyt itse varmaan olen vähän ”muissa maailmoissa”! ❤️

Kommentit (3)

PALJON ONNEA KOKO PERHEELLE <3

Täällä odotellaan huomista NT ultraa viikkoja olis kasassa 11+4 että alussa ollaan

Voi yök, angiinat ja lääkekuurit, niitä on tullu koettua itekin. Belle parka! Toivottavasti sujuu olo paremmin kotioloissa, varmasti hyvä ratkaisu.
Jännitetään huomista!

Ps. Aivan ihana toi tuoli ♡

Joo, mä oon myös monet angiinat sairastanu niin täältä kyllä heruu kaikki mahdolliset sympatiat Bellelle 🙈 Loppuviikosta iski flunssa, isäviikonlopun aikana oli ollu kuumetta, sunnuntaina valittk kurkkukipua ja korvakipua ☹️ Istuttiin sit päivystyksessä muutama tunti, valkoisia pilkkuja nielussa ja 10 päivän kuuri 🙈 Kuume huitelee siellä 39 paikkeilla.. kun neitihän ei oikein noita särkylääkkeitäkään halua ottaa. Voi raasu 🙈💕

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X