desire nymark - Banneri

Kuukausi on taas mennyt ohi niin hurjalla vaufdilla, että ei oo tosikaan! Mytte on jo 4 kuukautta ja juhannustakin vietetään. Kuluvat viikot ovat olleet tosi hektisiä, mutta samalla ihania. On ainakin ollut tekemisen meininkiä. Pihaprojekti on aloitettu, avasimme nettikaupan, Mytte sai taas hampaita, Belle pääsi veneilemään ja minulle puhkesi ensimmäiset kunnon pisamat, sekä muutama stressifinni.


Rakennuslupaa odotellaan vielä, joten mäkkiprojekti ei ainakaan ihan heti etene, mutta toisaalta meillä on tarpeeksi palloja ilmassa tällä hetkellä. Ensi kuussa Andreas pitää lomaa, joten silloin projekti terassin laajennus alkaa. Joissakin asioissa ollaan kyllä tosi aikaansaavia, mutta moni asia on vähän ”jäänyt takavasemmalle”, kuten nyt esimerkiksi se ikkunoitten pesu. Tällä hetkellä tekosyynä toimii siitepöly. Siitepölystä puheen ollen, minulle on puhjennut maailman pahin siitepöly allergia! Silmät ja nenä vuotaa koko ajan. Ihan ihmeellistä touhua, koska tähän saakka minulla ei ole ollut yhtäkään allergiaa. Niin se elämä yllättää.

Mytte osaa jo kääntyä, joten nyt meillä riittää menoa ja meininkiä. Varsinkin perhepedissä tämä uusi taito on ollut melko mielenkiintoinen. Andreas on siirtänyt Mytteä, kun hänelle on tullut liian kuuma, mutta Mytte rullaa takaisin isin kainaloon. Kerta toisensa jälkeen. Kädet pystyssä rullataan isiä kohti, kunnes kädet osuvat isän partasänkeen. Silloin ollaan taas tyytyväisiä ja ollaan paikollaan. Joten kuumuudesta huolimatta Mytte on nukkunut isin kainalossa. Mytte on pysynyt tosi tyytyväisenä ja iloisena. Tämä meidän pieni nyytti itkee todella harvoin, ja silloinkin itku muuttuu hymyksi todella nopeasti.

Belle on tässä jankannut, että milloin hankitaan toinen Mytte. Hän jopa vakuutti minulle, että jos minä hoidan Mytteä niin hän ja Andreas kyllä hoitaa ”uutta minimytteä”. Eli tällä hetkellä Bellelläkin on vauvakuume. On ollut niin ihana seurata Mytten ja Bellen sisarussuhdetta. En tiedä mikä siinä on, mutta Mytte on aina superiloinen jos Belle on lähettyvillä. Yleensä ne kikattelevat kilpaa. Belle odottaa kovasti että Mytte oppisi puhumaan ja kävelemään, mutta siinä saattaa kestää hetken vielä.

Mitään ihmeellistä ei oikeastaan ole tapahtunut. Enimmäkseen ollaan oltu kotona perheen kesken. Juhannuksen kunniaksi minulle iski tappomenkat, joten aika rauhallisesti otetaan. Kivennäisvettä, grillisafkaa, rusettien sidontaa ja pihahommia. Kyllähän minä itsekin huomaan että tämä postaus on tylsä ku fan, mutta me nyt eletään tällaista tavallista perhearkea tällä hetkellä. Odotan kyllä edelleenkin, että milloin se taivas romahtaa, kun kaikki on ollut niin seesteistä, mutta vaikuttaa siltä että taivas pysyy siinä missä kuulukin olla. Ihanaa jussia kaikille! 🧡

Kommentit (4)

Hei! Itse allergisoiduin aika nopeasti kuopuksen synnytyksen jälkeen piilarinesteelle jota olin käyttänyt ennen sitä jo vuosikausia. Ajattelin että se liittyy jotenkin tosiaan herkistyneeseen kehoon synnytyksen jälkeen..?

Mulla esikoisen imetys laukaisi siitepölyallergian sen jälkeen raskaudet ja imetykset pahentaneet allergiaa.

No tämä selittää! En siis ole uniikki lumihiutale 😀

Oho, varmaan jotain tällaista sitte 🤔 muita allergioita ei oo tullu, ainakaan vielä, kop kop 🤔

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X