desire nymark - Banneri

Olen ohimennen kertonut mun todella herkästä ja kuivasta ihosta täällä blogissa. Minulle oikeat ihonhoitotuotteet ovat kaiken A ja O, joten haluan myös käyttää laadukkaita tuotteita meidän tytöillä. Vauvojen ihonhoitotuotteista monelle varmaan tulee ekana mieleen Ainu, jonka tuotteet voivat kulkea mukana vaippaiästä ihan aikuisikään saakka. Ensisijaisesti olemme tietysti hankkineet nämä voiteet ja pesunesteet meidän tytöille, mutta välillä käytän näitä itsekin. Varsinkin jos olemme reissussa tai mökillä. Onhan se nyt paljon helpompaa jos koko perheelle sopii samat tuotteet, varsinkin pakkaamisen kannalta.Ei kyyneleitä, kiitos!

Ainun uutuustuotteet ovat hajusteettomia, biohajovia sekä vegaanisia. Biohajoavat tuotteet ovat tietysti iso plussa mökillä ja hajusteettomat tuotteet sopivat sekä meidän pikkuisille että mun herkälle iholle. Raskausaikana olin tosi herkkä kaikille hajuille, joten hommasin itselleni hajusteettomat pesunesteet ja silloinkin suuntasin suoraan Ainu-hyllylle. Pesuneste on todella hellävarainen eikä kuivata ihoa. Tämän lisäksi se on TEAR FREE, eli pesu onnistuu ilman kyyneleitä. Tämä on kaikista tärkein kriteeri meidän esikoiselle, joka hermostuu heti jos silmiin menee vettä. Kyllähän sen tietää itsekin, että kirvelevät silmät ei oo kiva juttu.

Myttellä nyt ei vielä ole hiuksia, muutama tupu, hupu ja lupu lukuunottamatta, mutta Bellellä on jo todella pitkät hiukset. Ainun pesuvaahto & shampoo on siitä kiva, että vaahto ei valu silmiin yhtä helposti, joten jopa uhmaikäisen pitkien kutrien pesu onnistuu ilman neuvotteluja. Tämä tuote on tarpeeksi hellävarainen Bellen hiuksille, joten mitään muita tuotteita emme tarvitse. Koen että pelkkä vesipesu ei riitä Bellen hiuksille. Varsinkin nyt kesällä kun pitkässä tukassa voi olla milloin mitäkin, vaikka yritämme pitää hänet hiukset leteillä. Bellen hiuksia ei ole ikinä leikattu (lukuunottamatta sitä yhtä kertaa, kun muutama hius lähti fiskarsseilla tytön omasta toimesta), joten hyvät ja hellävaraiset tuotteet ovat meille tärkeässä asemassa.


Monikäyttöinen Ainu-supervoide

Meidän lemppariksi nousi Ainun suojavoide. Tämä vedetön voide on todella monikäyttöinen! Voide suojaa ja rauhoittaa vauvan vaippa-alueen ihoa, mutta sopii myös mainiosti rohtuneisiin huuliin, kuivan nenän hoitoon jos flunssa iskee ja pitää olla niistämässä jatkuvalla syötöllä, kuiville kädeille. Oikeastaan ihan mihin vaan! Itse olen käyttänyt tätä mun kuiville säärille sheivaamisen jälkeen ja voide on siihenkin tarkoitukseen oikein mainio. Meidän perheessä minä olen se, joka omaa ”vaativamman ihon”, joten yleensä testaan tuotteet itselläni ensin. Belle nyt muutenkin yleensä vaatii, että joko minä tai Andreas testaa tuotteet ensin, ennenku prinsessa suostuu kokeilemaan. Varsinkin ”kyyneltesti” on usein vaatimuksena uusien tuotteiden kohdalla.

Ainu-ihonhoitotuotteet valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä Bernerin omilla tuotantolaitoksilla, mikä tietysti myös on iso plussa. Ainu on turvallinen vaihtoehto vaippapyllystä aikuisikään ja saatavilla melkeinpä joka kaupasta. Ollaan menty Ainulla molemmilla lapsilla, ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Ainun valikoimasta löytyy myös hoitoöljy, sinkkivoide ja kylpyvaahto, eli kaikki tarvittava. Pakkauksissa komeilee Ainun pupu, joka varmasti on kaikille tuttu. Ainun avulla pesuhetket onnistuvat helposti, ilman neuvotteluja ja tarpeeksi hellävaraisesti.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X