desire nymark - Banneri

Voi vitsi, tässä sitä ollaan, jo KUUSI KUUKAUTTA! Eli puolet vauvavuodesta on jo hurahtanut ohi, ihan käsittämätöntä! Arki muuttui juuri astetta helpommaksi, koska saimme syöttötuolin käyttöön sekä puurot. Aamupuuro on kiva startti päivällä ja iltapuuro on kiva osa iltarutiinia. Meidän tytöt ovat aina omistaneet hyvät unenlahjat, ja iltapuuron ansiosta saamme nauttia 10-12 tunnin yöunista.

Myttellä ja Bellellä on alusta saakka ollut tosi läheinen suhde. Belle on aina tosi innoissaan kun syödään puuroa, koska silloinMytte syö samaa kuin minä!” Minä taas iloitsen siitä, että puuron valmistaminen vie muutaman minuutin ja onnistuu jopa aamukoomassa. Jauho kulhoon, lämmitettyä vettä sekaan ja sekoitellaan. Tähän riittää jopa mun disaster chef taidot! Semperillä on myös puuropusseja, jotka ovat tosi näppäriä pakata mukaan metsäretkelle tai mummolaan, tai no, oikeastaan mihin vaan.


Isona bonuksena lisätty rauta

Belle söi Semperin puuroja, ja silloin tärkeä kriteeri oli lisätty rauta. Bellehan syntyi keskosena ja hänelle annettiin rautalisää 1v ikään saakka, eli raudanpuute lienee yleinen vaiva keskosilla. Meidän suvussa on muutenkin raudanpuutetta, ja nyt Mytten raskausaikana taistelin matalan hemoglobiinin ja ferritiinin kanssa. Juuri ennen synnytystä sain jopa rautainfuusion. Vauvoilla on syntyessään elimistössään rautavarastoja, joita tarvitaan ensimmäisten elinkuukausien aikana painon noustessa nopeasti. Samaan aikaan kun kiinteiden ruokien syöminen aloitetaan, kaipaavat rautavarastot täydennystä. Meille tämä lisätty rauta on iso bonus. Kaikissa puuroissa on raudan lisäksi kalsiumia ja fosforia sekä D- ja C-vitamiinia.

Puuro on meille sellainen kiva osa arkea, ja nyt kun Mytte mussuttaa puuroa iloisena Bellekin on iloisempi aamupalalla. Kärsitään muutenkin kroonisestamitä tänään syötäisiin”, joten olen oikein iloinen että aamupala ja iltapala pysyy samana. Puuroihin voi halutessaan lisätä marjoja, jos kaipaa vaihtelua. Tähän saakka ollaan kokeiltu kahta eri Semperin jauhepuuroa, maustamaton kaurapuuro ja hedelmäpuuro omena & päärynä. Näistä jälkimmäinen on meidän puuromonsterin lemppari. Annospusseista taas päärynä & luumu on ollut ylivoimaisesti paras!

Ajattelin, että kiinteiden aloittaminen olisi tosi työlästä, mutta kaikki on mennyt tosi mukavasti tähän saakka. Välillä kokeillaan sormiruokailua, mutta siitä ei oikein vielä meinaa tulla mitään. Sormiruokailuyrityksen jälkeen annetaan sitten soseita tai puuroa. Eli sormiruokailu ei poissulje puuron tai soseiden antamista. Mennään aika lepsulla meiningillä, eli meillä se ei ole joko tai, vaan Mytten ehdoilla sekä tietysti meidän oman jaksamisen mukaan mennään. Raskausaikana on helppo ajatella, ettäkyllä minä sitten teen kaiken itse alusta loppuun saakka”, mutta arki saattaa tuntua melko kiireiseltä pienen kanssa. Näistä asioista ei oikeasti kannata ottaa paineita. Semper puurojauheet on suunniteltu lasten ravitsemustarpeet huomioon ottaen, eikä niissä ole lisättyä sokeria.

Kerroinko muuten jo, että Mytte painoi 8490g viime neuvolakäynnillä? Eli hyvin tämä kiinteiden aloittaminen on sujunut ja kaikki Semperin soseet sekä puurot maistuvat tytölle. Hän on melko innokas syöjä, jos sanotaan näin 😀 Syökö teidän lapset puuroa?

ARVONTA!

Arvon Semper-puurotuotepaketin (arvo 25 e). Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tämän postauksen alle. Muista lisätä yhteystiedot (näkyvät pelkästään minulle)! Arvonta päättyy 20.9. Onnea arvontaan! 🙂

Kommentit (237)

Meillä myös semperinmpuurot ihan lemppareita. Kaikki maut kelpaa ja tosiaan kuinka helppoja ne on valmistaa tai ottaa mukaan. Meidän 7kk poika tykkää.

Meillä juuri 7kk puuronsyöjä tykkää puolukoista puuron kanssa 😊

Täälä 5kk herra, joka saisi pikku hiljaa ruveta maistelemaan puuroja ja toki muitakin kiinteitä. Todella toivon, että iltapuuro pidentäisi yöunia 😅

Voi kun meilläkin nukuttais 😅

Osallistun arvontaan! Meilläkin nyt aloitettu puurot ja muut kiinteät ja hyvin maistuu! Meillä lemppari kun lisään vähän banaania tai omppua kaurapuuron sekaan😊.

Mukana arvonnassa! Pussipuurot on olleet meidän vauvavuoden aikana monen aamun ja illan pelastus kun muu ei ole maistunut. Lisäksi 4veekin rakastaa näitä.

Mukana! Meillä ollaan just alottelemassa kiinteitä. 🙂

Puuropussit on ainoita joita meidän nirso neiti suostuu syömää edes vähän, joten mukana!

Mukana. Meillä syödään piltin jauhepuuroja. Ne ovat myös nopeita ja käteviä. Välillä tietysti stressaan, mutta ei vaan ole ollut voimia itse tehdä alusta loppuun. Pääasia, että lapsi tykkää ja kasvaa. 😊 ♥ Meillä tytöt 1,5v ja 8kk.

Nuo semperin puurot ja pienet pussipuurot on ollut täydellisiä jo esikoisen aikaan, ja nyt saadaan kohta ottaa ne osaksi myös maaliskuisen ruokavaliota, en malta odottaa! Joten todellakin mukana arvonnassa! 🙂

Ehdottomasti mukana, meillä ei puuro mee alas oikein millään ja vauva jo 9kk.

Kiva arvonta! Mukana siis. 🙂

Mukana arvonnassa 😍

Nämä ovat käteviä ja hyviä, meidän poika tykkää paljon!

Nuo valmispuurot on tykättyjä meillä, mutta miten musta tuntuu että viljaa on niissä tosi vähän? Tuntuu niinku hedelmäsosettä syöttäs.. Avaapa vähän jos on tietoa.. Ja siis pääasiassa reissussa näitä käytän, mutta kyllä muutenkin sorrun.. Helppouden takia ja ku muksu tykkää.

Tämä todettu jo itellä näin aikuisena että iltapuurot on must että saa hyvät yöunet alle, ja varsinkin nyt raskaana. Eli esikoisen kanssa tehdään sama sit kun päästään niihin kiinteisiin!

Kyllä se on meilläkin se ilta puuro millä ne makoisimmat unoset tulee, saatiin ilta puuro vasta 8kk mukaan kuvioihin kun neiti meni aina jo klo 18 nukkumaan ja ei vuorokaudessa riittänyt tunnit niin monelle aterialle. Nyt 9kk ikäisenä mennään nukkumaan klo 19.30 puuron+ maidon syöneenä ja unta riittää 11-12h 🙂

Meilläkin 6kk2vk rakastaa puuroja 😋 aikeena on hyödyntää semperiä reissueväänä jatkossa, helppoa ja herkullista!

En ole noita jauheita kokeillut, mutta 6kk pikkuneiti tykästyi kovasti Semperin mustikka-omena valmispuuroon 😋 On helppo antaa vaikka autossa, jotta ruokarytmi säilyy 😊 Omaankin suuhun sopiva 😁

Puuropaketti olisi hyvä saada nyt kun meidän babyE alkaa syödä myös aamupuuro 🧡

Kumpikin lapsista, 3v9kk & 7kk, on varsinaisia puurohirmuja. Ja jopa pienempi syö ison miehen annoksia. Äiti kun taas ei saa edes lusikallista kurkustaan alas 🤢 Ruokavalinnat vaan joudumme tehdä tarkasti. Isomman laktoosittomuuden kanssa nyt pärjää helpimmin, mutta pienemmällä pitää olla täysin maidotonta. Luomu kaurajuoma onkin ollut oivallinen apu kuopuksen ruokien tekemisen suhteen. Se kun on vitaminoimatonta, niin voi hyödyntää ruuissa. Korvikkeella ei viitsi turhaa läträtä, vaikka kelakorvauksen saakin. Silti se maksaa hunajaa ja mansikoita.

Pojan kaksospojille olisi kiva lahjoittaa.

Kiva lukea kokemuksia! Puurosetti olisi kiva voittaa 🙂

Kohta meilläkin alkaa puuron maistelu, joten mukana arvonnassa! 🙂

Mukana arvonnassa! Meidän tyttö on oikea tissimaakari, kiinteät pörisyttää pois suusta ja irvistää kaikelle. Maistuisivatkohan nämä puurot hänelle 🤔🤩

Meillä myös puurot yleensä maistuu, joko perus kuumina- tai kylminä välipalaversioina 🙂 Semper tosin uusi tuttavuus!

Meillä kohta 8kk poika rakastaa näitä pussipuuroja todella paljon!

Osallistun arvontaan! Täällä 7kk ikäisen esikoistytön kanssa harjoitellaan kiinteitä, erilaiset puurot maistuu hänelle kaikista parhaiten, ja nämä pussipuurot on niin ihanan käteviä!

Täällä 9 kk ikäisen Taimin mummi. VHelpot puurot maistuisivat myös täällä mummolassa.

Ihanan iloiset pienokaiset 🙂

Poika 6kk. Mummilan pitäisi myös varautua aamu- ja iltapuuroihin.

Tyttö 6,5kk, syödään puuroa kaksi kertaa päivössä ja on todella hyvää. Mikä vaan hedelmä puuron kaveriksi toimii.

Huomenna tarkoitus aloittaa porkkanalla ja bataatilla maistelu 🙈🙈

Meidän 6 kk tyllerö maistelee todella innokkaasti hänelle tarjottuja ruokia. Tähän mennessä kovin hitti on porkkanasose ja kovana kakkosena banaani. Ruuan tarve on selvästi kasvanut ja olisi mukava testata tätä tuotepakettia!

Täällä aloitettu maistelut ja innolla odotetaan puuron aloitusta! (tyttö 4,5kk)

Meilläkin puuro kuuluu aamuun sekä iltaan. Nuorempi pojista (5kk) onnessaan kiinteistä, söis koko lusikan jos antais 😅
Mukana arvonnassa!

Meillä aloitetaan nuoremman kanssa kohta kiinteät! Innolla odotellaan 🙂

Meillä jo 3w tyttö mutta iltapalan syönti niin hankalaa eikä meinaa puuro maistua ja yöunetkin on sitten sen mukaiset kun nälkä jää joten pitää meilläkin testata tää puuro

Kuukauden päästä saamme esikoisen kanssa aloitella kiinteitä. Vielä olen ihan ummikko kaikkien vauvanruokien suhteen, mutta oli mielenkiintoista tietää että Sempperin puuroissa ym. On lisätty rautaa 👍🏻

Puuro kuuluu meilläkin jokaiseen aamuun ja iltaan.
Semperin puurot maistuvat ja helpottavat aamu- ja iltatoimia.
Mökillä olivat kesällä käteviä.

Meidän 6kk kaksospojat syövät aamuin ja illoin puuroa. Annos on iso ja pojat ovat oikein tyytyväisiä ruokailun jälkeen. Hyvää ja terveellistä.

Puuroa syödään kausittain, välillä puuro uppoaa todella hyvin, välillä ei ollenkaan. Nyt neidillä taas jogurttikausi menossa.

Tämän luettua meilläkin syödään tänään iltapuuro, jospa alkais neiti nukkua pitempään kun 2h kerralla 😴

Pian alkaa meilläkin näiden testailut 😍

Mukana kilpailussa!

Itse tehnyt normihiutaleista eri lisukkeita vaihdellen puuroja nyt samanikäiselle esikoiselle.Tämä on tätä esikoishuumaa varmaan vielä:Dmutta pitääpä kokeilla myös tota Semperin puuroa kun niissä kerta on tarpeellisia juttuja lisättynä👍

Puuro on takuuvarma lasten suosikki 🙂 Pikakaurapuurot käteviä. Riisipuuro ja vispipuuro myös maistuu.

Maustetut jauhepuurot on yllättävän hyvänmakuisia, ei niin keinotekoisia kuin alussa ajattelin.

Oispa kiva kokeilla Semperin puurotuotteita tämän paketin myötä 😊🙏🏻

Semperin tuotteet on täälläkin herkkua 😀

Kiinteiden aloitusta odotellaan täällä jo kovasti!

Tyttären poika aloittelee kiinteiden syömistä. Mukava olisi tutustuttaa hänet näihin puuroihin😀 mukana arvonnassa👍

Vuosikas tykkää semperin tuotteista! 🙂

Puuroa aamulla ja illalla, niin hyvää ja helppoa! Nuo annospussit on todella helppo kyläilyreissuilla ja mökillä.

Mukana😍 1v4kk ja puuro maistuu aamuin illoin, meillä käytössä ollu valion onni-puurot, mutta varmasti maistuisi myös semperin puurot lapselle👌😊

Mukana arvonnassa! Meillä myös tällä viikolla 6kk täyttänyt ja pakko testata tätä puuroa myös hänelle 😊

Semperin tuotteet muksun lemppareita ihan puuroista ruoka ja hedelmäsoseisiin 🙂 mukana arvonnassa!

Poikani söi Semperin puuroa jo vuonna 1976.Hain sitä Ruotsin puolelta kun täällä ei ollut kaupoissa.

Maistuu edelleen vaikka poika jo yli 2.5v!

Oi nyt on semmone palkinto mikä tulis meillä tarpeeseen😍 mukana!

Semperin smoothiet ovat edelleen noiden 2v kaksosten lemppareita, pikkuveli saa joskus harvakseltaan tuommoisen valmiin puuropussin, noita puurojauheita ei olla kokeiltu 🙂

Meillä alle puolivuotiaat kaksoset. Kiinteiden aloitusta odotellessa. Jos sitten saisi nukkua.

Semperin tuotteet maistuu täälläkin 🙂 Arvonnassa mukana!

Sekä 3/18 että 9/19 syövät puuroa aamuin illoin 😊
Semperin pussipuurot ja -soseet on ihan parhaita reissatessa.

Neiti nyt 4kk innostunut soseita maistelemaan puuroja odotellessa 🙂

Meillä ei vielä ole paljoa puuroa syöty, ettei tulisi kamalia vatsan väänteitä.. Kovin helposti ilmavaivoja tulee. Puuro aikoja odotellessa 🙂

Semperin puuro pussit kuuluu meidän vakio leikkipuisto välipaloihin

Molemmat pojat tykkää meillä kovin pussipuuroista, supernäppäriä eväinä.

Syövät puuroja, äitinsä tavoin! 😉 Hyviä ideoita sai tästä postauksesta, kiitos! ❤️

Puuro on hyvää.

Meillä lisätään puuroon öljyä. Hyvin maistuu!

Syön itse myös joka aamu puuroa! Parasta.

Esikoiseni rakastaa puuroa!

Kyllä olisi kiva kokeilla varsinkin tuon lisätyn raudan vuoksi.

Puurot maistuvat mummin pikkuiselle ja niitä pitää olla aina kaapissa

Tyttö tulee 6 kk 14.9, joten nää tulis tarpeeseen ja heti käyttöön, kiireiseen arkeen❣️😊✨🙏

Ei ole koskaan maistettu

On kyl niin ihania ja helpottaa arkea.

Meillä kans näitä tullut syötyä, ovat kyllä maistuneet tytölle hyvin😊

Nämä puurot on kyllä ihan parhaita! Pelastivat meidän perheen pari ekaa vuotta ja edelleen uppois tytölle vaikka on jo 3,5v 😁

Nää on ihan meillä neidin lemppareita, niinkuin muutkin Semperin tuotteet. 😍👌🏼 Mukana arvonnassa!!

Kiitos vinkistä! Meille syntyy toinen lapsi syyskuun lopussa joten kohta on kiirettä kahden lapsen kanssa 🙂

Ei ihan vielä! Ensiviikolla tulee 6kk täyteen, joten ajankohtaista on ja kiva olisi päästä testaamaan Semperin tuotteita! 😁

Meillä alotellaan kohta kanssa puuroilua😍. Jotenkin aivan ihanaa aloittaa poitsun kanssa kunnolla yhteiset aamupala hetket. Itse kun myös syön puuroa mielelläni aamupalaksi😍!

Sama vaihe menossa. Meillä vasta kasvikset ja hedelmät, kun ikää 4,5kk, mutta pian päästään puuron ja lihan makuun.

Kyllä syödään puuroa. Meilläkin juuri aloitettu kun tyttö 6 kk ♥️

Messissä! 🙂
Ihan kuin meillä, Semperin pussipuurot lemppareita, menee aamuin illoin. Pitää kokeilla kyllä jauhettakin. Välillä sormiruokailua. Kombo ihan paras. Turhaa stressiä kun saanut imetys/korvike rumbastakin.

Varsinkin nuo pussi puurot ovat meidän perheen suosikki välipaloja ja niin käteviä ottaa mukaan!

Mukana, meillä puuroa kuluu 😄

Mukana!
Meidän 9kk tyyppi syö aamuisin jotain sormiruokaa (yleensä Talk-muruja ja jotain hedelmää/marjaa), että mä voin syödä samalla oman aamupalan. Mut iltaisin syödään aina puuroa! <3

Arvonnassa, meidän pikkulikoille

Mukana. Oispa ihanaa kokeilla noita. Meilläkin tässä syksyllä alkamassa kolmannen kanssa kiinteät. Aamu-unisena minulle aamupuuron keitto on tosi hankalaa ja mikropuuroa en osaa tehdä ollenkaan. Puuroa kyllä tykkäisin syödä myös itsekin.

Puoleen vuoteen saakka täysimetetylle tuntuu aivan urpolta antaa seuraavaksi puuroa jossa pääraaka-aine on korvikemaito. Siksi nämä jäävät hyllyyn. Nyt kasikuisena saa edelleen puuron puurona ja maidon tissistä.

Nämä pussit maistuu meilläkin

Mukana arvonnassa! 😊

Olisi mukava saada kunnon yöunet… ❤️

Mukana 😍 Meidän 1,5v tyttö tykkää juuri Semperin puuroista ja puuropussit onkin melkein aina matkaeväänä, maistuu 4v tytöllekin 😊

Mukana ilman muuta 😊👍🏻

Mukana ollaan!

Tykkään kovasti seurata sinua youtuben kautta ja välillä käyn lukemassa blogiasi. Vauva- ja lapsiarki kiinnostaa, kun itselläni nyt 2 kk:n vanha vauva. Syntyessään ollut kovin pienikokoinen painoa 3050 g. Hän syntyi vain pari päivää ennen laskettua aikaa. Odotan jo innolla että päästään kiinteitä aloittamaan kun meidän vauvalla on aina ollut hyvä ruokahalu ja on jo kasvanut kovasti tämän parin kuukauden aikana.

Ps. Tulisipa sinulta pian uutta videota youtubeen niitä, kun on niin kiva seurata.

Terkuin Nuoriäiti Kaarinasta

Mukana 🙂 Maistuis kyllä meidän kohta 8kk vanhalle tytölle

Mukana!
Meillä myös kohta puurot ajankohtaisia.

Meillä tykätään kans noista pussipuuroista, menee paljon paremmin alas kuin äitin tekemä puuro 😅
Mukana arvonnassa myös..

Mukana. Oma tyttö jo 4v mutta 3hoitotolasta joista kaksi pientä niin varmasti olisi meillä käyttöä puurotuotepaketille🤭

Kyllä meillä syödään aamu- sekä iltapuurot. Ja hyvin maistuu.

Mukana arvonnassa!
Aloitimme iltapuurot juuri 5kk täyttäneelle pojallemme.

Kumpikin lapsi on syönyt puuroa täytettyään 5kk. Kummallakaan ei kyllä ole vaikuttanut yöunien pituuteen tai heräämisiin millään lailla.

Mukana arvonnassa!

Mukana 🙂 Ajankohtaista meille, tulee 6 kk täyteen parim viikon päästä.

Meillä syö puuroa lapset sekä aikuiset 😊

Mukana. Kyllä meillä syödään puuroa. 😊

Meillä myös nuo pussit maistuvat 7kk-ikäiselle 🙂

Meillä kelpaa kahdelle tyttöselle 🍐🍏🥭🍌🍓

Meillä maistuu kahdelle pikku tyttöselle 🍐🥭🍏 🥰

Meillä myös 6kk ikäisen lempparia ovat puuro ja soseista päärynä! 😊🍐

Semperin puurot on ihan parhaita 🙂

Kuulostaa mahtavalta 😊 mukana arvonnassa!

Hieno homma tuo lisätty rauta! Mukana arvonnassa.

Meillä aloitetaan maistelu parin viikon päästä! Iik, aika menee nopeasti!

Kiva kuulla teidän puuromaisteluista ! Meillä kohta 5 kk ikäinen esikoinen, joten hyvä kuulla tuollaisia arjen helpotusvinkkejä 👍 vielä nuo lastenruokahyllyt on aika mystisiä kun ei ole tarvinnut muuta kuin pilttiä hakea tähän mennessä 😀

Täällä vasta maistellaan ruokia, mut nää tulis varmasti kuukauden-parin päästä tarpeeseen.

Odotan ihan superisti et päästään kesäkuisen kanssa maistelemaan kiinteitä 😍 Etenkin puuroa, jos sitte itsekkkin ottais taas tavaksi ainakin aamupuuron.

Pitääpä ottaa meillekin testiin kun tulee ajankohtaiseksi. Sen verran alkaa tuo ajankohta lähenemään, että ollaan jo kovasti katseltu mitä tullaan tulevaisuudessa testailemaan 🙂

Esikoinen tykkäsi näistä ja kohta pikkuinen saa maistella näitä herkkupuuroja <3

Ååh snart ska vi också börja med gröt här hemma. Deltar gärna i tävlingen. 😊

Pitääpä testata meilläkin näitä puuroja 😊

Mukana! Meidän 7 kk poitsulle maistuu hyvin puuro 🙂 Noita Semperin puuroja ei ollakaan vielä maistettu, joten olisi kivaa saada ne testiin!

Meilläkin pari viikkoa sitten aloitettu puurot nuorimmaisella! Mukana arvonnassa siis 😊

Meidän pojanpoika 7 kk syö hyvällä ruokahalulla juuri tuota puuroa aamuin ja illoin. Ihanaa kun sen valmistaminen on niin helppoa ja puuro on hyvää soseen kanssa 💛.

Mukana! ☺️ Meilläkin syödään aamu- ja iltapalaksi puurot, maistuu!

Meillä on Mytteä 2vko vanhempi poika, ja oon seurannut sua instassa siitä asti kun plussasit. Aamu ja iltapuuroa menee meilläkin, just tätä samaa, joten mukana ollaan 😄

Mukana ollaan 🙂 semper puuropussit on ollu ihan paras reissueväs!

Just pitäs alkaa aloitella kiinteitä! Mukana siispä!

Deltar i utlottningen. 👶🏼🍼💙

Mukana arvonnassa. Puuroa tykätään syödä iltapalana🙂

Meillä myös puuro maistuu oikein hyvin nuorelle herralle😄

Mukana! Meidän herran lemppariruoka on puuro! Onnessaan syö puuroa ääniefektien kera! 😂

Mukana arvonnassa, meilläkin on nyt alotettu puurot aamuisin ja iltaisin 😍

Mukana arvonnassa! Parhaita nuo puurot, niin käteviä ja maistuu hyvin mun pojalle 😊

Arvonnassa mukana 7,5kk ikäinen touhukas pojan nassikka, ja puuro maistuu aamupalaksi 😍

Mukana arvonnassa. Täällä melkein 6 kk kaksostytöt aloittelee puuron syöntiä

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Ei olla vielä kokeiltu semperin jauhepuuroja, joten olisi kiva kokeilla!

Mukana arvonnassa helmikuussa syntynyt neiti, jolle myös puuro maistuu ❤️

Mukana arvonnassa! Täälä myös kohta aloitellaan puuron syönti !

Mukana arvonnassa! 🙂 Iltapuurot meilläkin maistuu hyvin ja nuo puuropussit ovat loistava keksintö reissuille mukaan!

Täällä ollaan maisteltu Onni puuroja jotka onkin ihan lemppareita. Näitä olis kiva päästä maistaa niin tulis vaihtelua 😊

Meilläkin tykätään näistä! 🙂

Ihan mahtava palkinto olis meidän pian aloittavalle syöpöttelijälle! ❤

Meidän puuropoika olisi varmasti varsin innoissaan, jos voitettaisiin kyseinen tuotepaketti. 😊👌🏻

Mukana. Meiltä löytyy 2,5 vuotias ja 6kk ikäinen myös.

Mukana! Meillä myös 6kk ikäinen tyttö 😊

Mukana. Aamu- ja iltapuurot syödään meillä.

Mukana ollaan😍 meidän poitsu on melkein 5kk, niin pian tulisi tuotepaketti todellakin käyttöön👶🏻

Ihanat puuromonsterit 😍 meille kelpais kokeilla pikku puuroja 😍 meillä 4,5kk ikänen vauveli joka just aloittanut maistelut ❤️😊

Semper-puurot ovat niin loistavia, että toivon isoa onnenpotkua! 🙂

Meillä nuorimmainen syö säännöllisesti ilta puuron, muut epäsäännöllisesti. 😅

Mukana, meilläkin semperin puurot on hitti 😊

Mukana arvonnassa. Puuroa menee sekä aamulla että illalla 7 kk ikäiselle poitsulle.

Hei,

Kiva kun puuro maistuu. Helppo ja ravitseva päivän aloitus ja lopetuskin. Meillä 5v syö edelleen mielellään joka aamu puuron eikö ikinä ole tarvinut edes patistella. Kuhan pikku sisarus syksymmällä syntyy niin toiveissa on että hänellekin puuro maistuisi yhtä hyvin. Aika näyttää 😊

Heips,

Kiva kuulla, että puuro maistuu ja uppoaa .😄

Meillä alkaa kohta kiinteiden maistelukausi. Ja puuroa saa sitten lokakuussa aikaisintaan. Semperin tuotteet ovat maukkaita ja maistuvat myös tälle mammalle. 😄

Meillä on kovia puuron syöjiä kaksi nuorimmaista.
Mukana arvonnassa.

Osallistun arvontaan! Meillä esikoinen 4v ei ole koskenut puuroon kahteen vuoteen, kyllä niin harmitti koska tykkään itsekin syödä puuroa mutta en vain itselleni jaksa sitä tehdä. Nyt kuopus 1v ja puuro on herkkua, kaikki puurot maistuu ja koko kesä syöty aamuin illoin puurot tuoreiden marjojen kanssa. Namnam!

Nuo smoothie pussipuurot on ihan parhaita hätävara eväitä! Niitä pitää olla ainakin yksi joka kassin ja repun pohjalla, kuten vaippoja ja kosteuspyyhkeitäkin!

Meille kelpaisi, lisätty rauta iso plussa.

Mukana arvonnassa. Täällä aloitellaan myös pojan kanssa puurojen maistelut parin viikon päästä. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Annetut tiedot näkyvät vain blogin ylläpitäjälle. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X