desire nymark - Banneri

Tajusin tässä muutama päivä sitten, että en ole näyttänyt teille Mytten huonetta! Tässä huoneessa otan suurimman osan kuvista (varsinkin yrityksen tuotekuvat), koska olen täysin rakastunut tapettiin. Tämä on meidän pienin makkari, mutta juuri sopivan kokoinen pienelle Myttelle.


Mytte on siirtynyt omaan sänkyyn, eli perhepedistä ollaan luovuttu, mutta meillä on pinnasänky jalkopäädyssä. Eli nukutaan kaikki vielä samassa huoneessa. Joskus tulevaisuudessa siirrämme sitten pinnasängyn tähän Mytten huoneeseen, mutta tällä hetkellä täällä säilytetään Mytten vaatteita ja vaihdetaan vaippaa. Kaikki Mytten vaatteet mahtuvat lipastoon, mutta vaatekaapeissa säilytetään Bellen vanhoja vaatteita, jotka ”kohta ovat sopivan kokoisia”. Vaatekaapeissa säilytetään myös vaunut, turvakaukalo, kantoliina/reput, kaukalopussit ja muut tilpehöörit.Tästä huoneesta lähdemme sitten ensikeväänä laajentamaan, joten Mytte ei nyt hirveän kauan pysty nauttimaan tästä huoneesta. Jatkossa tämä tulee toimimaan aulana/läpikulkuhuoneena. Eli tässä nyt muutama kuva tästäkin huoneesta, ennen kun kaadetaan seiniä. Sisustuspostaukset menestyvät harvoin mun blogissa, mutta ehkä joku silti saisi tästä vähän inspiraatiota omaan lastenhuoneeseen.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X