desire nymark - Banneri

Myttelle sattui ensimmäinen haaveri. Selvisimme pelkällä säikähdyksellä, mutta tilanne oli oikeasti tosi paha ja meinasi aiheuttaa meille pienen sydänkohtauksen. Andreas kävi ruokakaupassa Mytten kanssa ja parkkipaikalla koko ostoskärry kippasi, eli meni nurin. Suoraan asvalttiin lensi sekä ostokset, että Mytte. ONNEKSI Mytte oli turvakaukalossa ja vyöt olivat kiinni. Muutenhan tilanne olisi ollut paljon paljon pahempi.

Ruokakaupan pihassa oli huonokuntoinen asvaltti, missä sitten oli iso kuoppa jonka takia kärry kippasi sivuttain. En edes pysty selittämään sitä tunnemyrskyä ja paniikkia, kun toinen kertoo ihan paniikissa, että Mytte ”lensi suoraan asvalttiin”. Eli kauppareissu päättyi päivystyksessä, missä todettiin että Mytte on ihan kunnossa, kiitos turvakaukalon. Myttelle jäi pieni naarmu otsaan, turvakaukalolle taas tuli vähän enemmän skraiduja, joten ostimme uuden. En tiedä, onko turvakaukalo käyttökelvoton ”pudotuksen” takia, mutta emme halua ottaa riskejä näissä asioissa, joten vaihtoon meni.

Andreas oli tietysti aivan järkyttynyt ja syyllisti itseään ihan hirveästi. Mun äiti lohdutti sanomalla, että vahinkoja sattuu. Jos se ei ole kauppakärryn kippaaminen, niin sitten se on keinu, kiipeilyteline tai sohvalta tippuminen. Lasten kanssa saa aina olla sydän kurkussa, se kuuluu vanhemmuuteen. Puhutaan usein siitä, miten äidit soimaavat ja syyllistävät itseään. Unohdetaan usein että isät tekevät ihan samalla tavalla. Nekin tuntevat epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteita, ja kaipaavat tsemppiä. Kyllähän jokainen tietää että Andreas ei tahallaan kipannut ostoskärryä. Kyseessä oli vahinko, erittäin pelottava sellainen, mutta silti vahinko.

Operaatio ”Mytten siirtäminen perhepedistä omaan pinnikseen” on lykätty eteenpäin. Hän saa nukkua isin kainalossa, ilman ”häätöyrityksiä”. Tapahtumasta on jo kulunut muutaman päivän, mutta Andreas on vieläkin traumatisoitunut. Tässä nousi esille kaiken maailman pelkotiloja, että lapsen saaminen ehkä sittenkin oli ”liian hyvää ollakseen totta”. Eli pieni varoituksen sana, kauppakärryjen kanssa kannattaa olla varovainen. Itse veikkaan, että Andreas ei enää uskalla pistää Mytteä kauppakärryyn tämän tapahtuman jälkeen, vaan käytetään kantoreppua.

Kommentit (8)

Kauppakärryt on vaarallisia kaatuessa katkesi pienen pojan reisiluu,istui kärryjen istuimessa.

Välillä kaupassa pelottaa, kun vanhemmat antavat isompien lasten roikkua ja kiipeillä ostoskärryissä. Monta kertaa pelottanut, että kaatuvat jo siinä kaupan lattialla painopisteen muuttuessa.

Mulle käynyt samalla tavalla, mutta isomman lapsen kanssa. Poika, silloin alle 2,5-v istui siinä kärryn etuosassa ja juuri tuolleen kävi että kärry kaatui sivuttain kaupan pihassa, oliko sitten kuoppa vai muuten vain loiva pinta. Kyllä säikäytti! Mutta jotenkin poika pysyi kyydissä, kärryt jotenkin kaatui niin hitaasti että ilmeisesti itsekin osasi ”väistää” eli ei osunut maahan.

Sama poika ihan pienenä vauvana nukkui yhdessä isän kanssa sohvalla, siis vatsan päällä. Muistan siitä ohi kävellessäni miettineeni, että pitäisköhän ottaa pois.. hetken päästä kuului kops, oli tipahtanut lattialle. Kyllä sitä mies monta päivää itki ja soimasi itseään, vaikka mitään ei onneksi tapahtunut. Mun veikkaus on, että mies unissaan ”sätkähti” ja sen takia vauva tipahti.

Tämä poika täyttää helmikuussa 7. Ja on toivotuista toivotuin, meidän ”labratuotos”, icsi-hoidolla, raskaus alkoi 7 vuoden yrittämisen jälkeen (joista 2 vuotta meni hoidoissa).

Meillä molemmat pojat tippuneet tommosena myten ikäsenä. Toinen kaatui vaunujen kanssa pää edellä metalliseen kynnykseen, oli siis partsipäikkäreillä. Toinen rattaissa kaupassa nousi nanosekunnissa seisomaan ja pää edellä kivilattiaan. Sitä ääntä en unohda koskaan. Se ON kauheaa, mutta sitä sattuu. Tästä siis yli 20v ja päästiin säikähdyksellä… Mutta ei sitä unohda t mummeli

Ovat näköjään aika huteria kapistuksia 😅 eihän sitä tuu ajatelleeksi, että tollainen mötykkä yhtäkkiä kippaisi! Ja hei ihana kuulla, että 7 vuoden yrittämisen jälkeen saitte pojan!😭♥️

Oikein teitte! Ohje muistaakseni oli että jos kaukalo tippuu pelkästään jo tyhjänä korkeammalta kuin aikuisen lantio, niin täytyy vaihtaa. 🙂 mutta onneksi ei sattunu mitään pahempaa ja hoksasitte vielä kaykalonkin vaihtaa niin on turvalliset kilometritkin edessä!

Hui kamala! Onneksi ei käynyt pahemmin. Ihan oikein teitte, kun ostitte uuden kaukalon. Iskua saaneet tulee vaihtaa. Ihana mies sulla, voi että hän varmasti säikähti kunnolla, ja sinä myös.

Oli kyllä aivan kamala tilanne, väkisinkin sitä rupes miettimään mitä olisi käynyt jos kaukaloa ei olisi ollut 😳 onneksi selvittiin säikähdyksellä ♥️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X