desire nymark - Banneri

Sektiosta on kulunut aika tasan vuosi, ja nyt odotellaan aikaa suunnittelukäynnille! Eli projekti vauva numero kolme käynnistyy. Pakkasessa meitä odottaa yhdeksän pientä Elsaa tai Olafia, ja vauvakuume sen kun nousee. Tällä kerralla meidän setup on täysin erilainen verrattuna edelliseen, joten toivon mukaan pääsemme helpommalla sekä fyysisellä puolella että henkisellä tasolla. Aikataulusta emme tosin vielä tiedä mitään, mutta tänään ilmoittauduimme jonoon.

Pakastealkion siirtojen kanssa ei vissiin pitäisi olla mitään isompaa jonoa, mutta ensin suunnittelukäynti pitää hoitaa pois alta. Samalla vissiin myös labrat. Ymmärtääkseni korona on sekoittanut aikataulut myös lapsettomuuspolilla, ja IVFän jonotilanne on tällä hetkellä 8 kuukautta naistenklinikalla. Sain viestin oma polulle alkutalvesta, että ruuhkaa on, mutta se jää nyt vielä nähtäväksi miten pahasti tämä vaikuttaa meidän pakastealkion siirtoon. Siirto tehdään ilmeisesti taas luonnolliseen kiertoon, mikä sinänsä on ihan hyvä juttu, mutta ovulaatio pitäisi osua aika nappiin, koska siirtojahan ei tehdä viikonloppuisin, eikä ”punaisina päivinä”. Eli pääsiäinen saattaa sekoittaa pakkaa hieman.


Ainoa lääkitys mikä tähän hommaan tulee on siis tukilääkkeet. Myönnän, että en minä oikein tykännyt noista tukilääkkeistäkään, koska niistä tuli kamalat raskausoireet, mutta onhan tämä nyt silti paljon helpompaa kun ei tartte neulatyynynä olla. Tosin nyt koronan takia Andreas ei saa olla mukana, ja pienen pieni flunssa on myös este, joten se on tietysti aika mälsää. Andreas nyt haluaa olla mukana vaikka väkisin, joten hän saa odottaa autossa sillä aikaa kun minulla on lääkäriaika. Viimeksikin hoidettiin tämä homma yhdessä alusta loppuun saakka, joten pyritään samaan tälläkin kerralla, joudutaan vaan vähän kikkailemaan, koska korona.

Taasko jaksat lähteä tällaiseen?

Lapsiluku on muuten jännä juttu. Belle oli todella odotettu ja kaikki olivat ihan fiiliksissä, ja Mytten kanssa ihmiset jaksoivat hypettää että milloin on ovis ja siirto ja testipäivä. Nyt kun yritetään kolmatta, niin ihmiset eivät enää niinkään välitä. Enemmänkin ihmetellään miten nyt taas jaksetaan lähteä tähän, ja eikö kaksi ole silleen aika sopiva ja helppo määrä. Kolmannen kohdalla pitäisi taas vaihtaa auto ja onhan kolme jo aika monta, saattaa oikeasti olla rankkaa. Andreas joka haaveilee suurperheestä ei tajua tätä ajattelutapaa, ei sitten yhtään. Minä taas tavallaan ymmärrän ja tavallaan en. Onhan se aika hullua lähteä tähän hoitorumbaan kerta toisensa jälkeen.


Jotkut ovat myös kyseenalaistaneet, miski joku päättää hankkia lapsia keskellä pandemiaa. Tavallaan ymmärrän tämänkin, mutta tämä koronakriisi on kestänyt yli vuoden, eikä loppua näy. Nämä lapsettomuushommat taas voivat myös kestää vuosia, joten en koe että koronakriisi olisi syy heittää lapsihaaveet jäähylle. Emme ole menossa reissulle, tai muuten vaan kauppakeskuksiin hengaamaan, vaan hankkimaan lapsia. Meille tämä nyt vaan tarkoittaa että mennään labran kautta, eikä peittojen alle tekemään syntisiä asioita. Tällaista tää elämä on. Epäreilua, mutta asioilla on silti tapana järjestyä.

Onko täällä muita jotka yrittää 2021-2022 vauvaa? Meille tuo 2021 on aika tiukka aikataulu 😅

Kommentit (33)

Meillä eka hoitokierros menossa reilu 6v tuloksettomuuden vuoksi.
Viimevuoden puolella eka yritys kaatui liian pieniin annoksiin gonalia ja toinen yritys keskeytyi joutuessani koronakaranteeniin.
Tämän vuoden alussa päästiin punktioon asti, tuoresiirtoa ei kuitenkaan tehty hyperstimulaation takia.. Nyt 2kk tauko hoidoista saatuani molemmat annokset koronarokotteesta. Tää odottaminen on hirveetä.
Meillä 4 alkiota pakkasessa odottelemassa. ❤️

Meillä on pakkasessa pari blastoa ja kaksi edellistä kiertoa on punktion jäljiltä mennyt puihin. Nyt toivottavasti lääkkeelliseen kiertoon onnistuu ja saadaan vihdoin meidän yhteinen pikkuinen 2 vuoden odottamisen jälkeen.

Ihana kuulla, että täällä on rohkeita naisia, jotka koronasta huolimatta uskaltaa. Itseäni korona on pelottanut niin paljon, että olen lykännyt vauvahaaveet tulevaisuuteen. Jospa näistä teidän tarinoista saisi himpun rohkeutta…

Meillä ensimmäinen ivf tuotti tulosta esikoinen syntyi 1/2019. Hoitojonoon oltiin suunniteltu siirtyvämme syksyllä 2020 mutta yllättäen saikin tämä pieni ihme rv.30+6 alkunsa luomuna.
Itseäni tällähetkellä ärsyttää kovasti kun puhutaan koronavauva buumista. Tämä pieni ei ainakaan saanut alkuaan koronavauvabuumin vuoksi vaan koen tämän ihmeeksi ja lahjaksi joka meille suotiin.

Ensin yritettiin 2019-vauvaa. Sitten 2020, ja nyt jo 2021 näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Ymmärrän siis erittäin hyvin, että haluaa edetä näissä koronatilanteesta huolimatta. Meidän taustoilla ei ainakaan ole varaa lykätä yrittämistä.

Toinen lapsi syntyi joulukuun lopussa. Suunnitelma oli alun perin yrittää 2021 alkuvuoden vauvaa, mutta korona perui huhtikuun kurssin Tromssassa eikä uskottu, että ekasta kierrosta tärppäisi heti niin annettiin mahdollisuus tulla sitten vähän aiemmin. Ja seurauksena heti plussa ja joulukuinen, joka ei jaksanut venyttää tammikuun puolelle. Eli siis varsin aito koronavauva, vaikka vauvaa oli tarkoitus muutenkin yrittää.

Ja nyt ei pääse ulkomaille lomalle, kursseille tai konferenssimatkoille. Ei kannata notkua ravintoloissa tai olla edes kovin sosiaalinen niin oikein hyvää aikaa hengata kotona raskausmahan kanssa (etätöissä päikkärit omassa sängyssä kahvitauolla oli erittäin kiva juttu) tai vauvan kanssa vauvakuplassa. Toki piti olla ristiäiset ensikuussa ja nyt paukahti 6 hengen rajoitukset eli ei tämä nyt ihan täydellistä ole. Mutta jos vaikka vuoden päästä syntyy lapsi niin silloin voi olla jo asiat huomattavasti paremmin tai sitten ollaan jo ehkä luovutettu sen suhteen, että tästä taudista päästäisiin kokonaan eroon ja se on hyväksytty influenssan kaltaiseksi kausitaudiksi…

Eli onnea yritykseen ja toivottavasti tällä kertaa prosessi on helpompi 🙂

Hauska seurata tätä blogia, meillä siis pari päivää Myten jälkeen syntynyt esikoinen ja toiveissa on toinen raskaus nyt kevään/kesän aikana. Meno on täälläkin suhteellisen flipannutta (muiden mielestä ainakin): taloprojektia, opiskelua, vauvahaaveita jne., mutta eipä tekeminen lopu kesken ja tarvitse napaa kaivella (yh, mikä sanonta). Tsemppiä teille ja tuulta purjeisiin! 😊

Täällä 1. Ivf eka siirto toi plussan, mutta kesken meni. Nyt välikierto ja kokeillaan jos Pas toisi nyytin😍

Meille syntyy näillä näkymin esikoinen heinäkuussa ja onneksi en ole kuullut kyselyitä että miksi nyt kun on tuo koronakin.. Onnea yritykseen ja toivotaan että kaikki sujuu hyvin:)!

Moikka! Kiinnostaisi tietää, saatteko siis yhä julkisella puolella siirrot, vaikka teillä on kaksi yhteistä lasta? Oon käsittänyt itse, ettei sen jälkeen enää hoitoja julkiselta puolelta saa, näin Hus aiemmin linjannut. Toki hienoa jos tässä joustetaan ja pääsee esim noihin pakastealkion siirtoihin, jos pakkaseen on kertynyt alkioita. Tsemppiä hoitoihin!

Pakastealkionsiirtoon pääsee aina, mutta uusia hoitoja (eli inseminaatio tai ivf) ei tehdä, jos on kaksi yhteistä lasta. Tosin meillähän on vaan yksi yhteinen, Bellellä on eri isä 😄 mutta tämä rajattu kiintiö pitäisi kyllä olla isompi! Varsinkin nyt, kun paasataan vauvatalkoista jne..

Itse olen perheen kolmas lapsi, enkä lainkaan ymmärrä, miksi meidän pitäisi olla jotenkin ”vähemmän mielenkiintoisempia” kuin esikoistenkaan.
Itse loukkaannun myös siitä ”pitäähän teidänkin poika saada” ”no ehkä tällä kertaa se sitten on se poika” ”niinkö kauan yritätte, että poika tulee” jne. kommenteista. Olenko ollut ympäristölle kovakin pettymys, kun olen ollut se kolmas tyttö

Meillä tulossa huhtikuinen vauva, sai alkunsa ihan luomuna. Ennen koronaa suunniteltiin jo että aletaan kohta yrittämään eikä korona muuttanut suunnitelmia. Muutama kuukausi meni yrittäessä mutta nyt siis vauva tulossa ja nautitaan raskaudesta mutta odotellaan myös innolla vauvan syntymää. En usko että korona vaikuttaa meihin niin paljon, kunhan mies saa olla ainakin synnytyksessä mukana niin olen aika tyytyväinen. Tämä on meidän eka yhteinen lapsi, miehellä jo kaksi lasta jotka siis ovat minun bonuslapsiani (5&6v). Olemme samaa mieltä siitä että kolme yhteensä taitaa sitten riittää meille, olisi kyllä kiva olla kaksi yhteistä lasta mutta taloudellisista syistä neljäs lapsi olisi aika iso haaste. Mutta olen todella onnellinen tulevasta vauvasta, olemme molemmat, ja niin myös isosisarukset jotka odottavat innolla pikkusiskoa.

Täällä yritetään myös. Lapsettomuushoidot aloitettiin tämän kuun alussa. 🙂

Meillä myös toiveissa kolmas lapsi. Raskaaksi tulemista hankaloittaa endometrioosi. 2019 aloiteltiin ensimmäisiä ivf:iä, välillä on pidetty taukoa ja oltu jopa hetki raskaana luomusti, raskaus meni kesken vko:n9 tienoilla. Yksi alkio vielä pakasteessa. Voimia ja onnea jokaisen koitoksiin.

Meillä alkaa icsi-hoidot toivon mukaan maaliskuun lopussa.
Meidän tyttö (6v) saanut alkunsa myös icsi-hoidoista. Mies sairastanut kivessyövän, joten meillä lapsettomuus johtuu siitä. Onnea hoitoihin teille kovasti 😍 Jospa saataisiin kumpikin ihania uutisia piakkoin!

Onnea yritykseen ja toivotaan, että kaikki tähdet olisi kohdallaan teidän kannalta!

Meillä odotetaan elo- tai syyskuista parhaillaan, meidän perheeseen kuuluu minun 3- ja 5-vuotiaat, miehen lapset jo teinejä ja nuoria aikuisia eivätkä asu enää meidän kanssa.
Meidän kohdalla ihmeteltiin, että mieheni vielä haluaa vauva- tai pikkulapsiarkea. Minä siis 30v ja mieheni reilusti minua vanhempi. Kyllä tätä ihmettelyä maailmaan riittää. Etenkin, kun omassa kaveripiirissäni on harvinaisuus jos jollakin on lapsia. Kaverit taitaa olla ihan ihmeissään jo tästä minun kolmannesta saatikka, jos joskus neljättä haaveillaan.
Lapset eivät ole pieniä aina ja kohta esikoinen viettää jo ison osan päivistä koulussa ja kavereiden kanssa. Eikä aikaakaan, kun pärjäilevät jo tovin keskenään kotona ja alkavat olla itsenäisiä omissa puuhissaan. Nykyään ei tunnuta ymmärtävän ettei se vauva- tai pikkulapsiaika ole ikuista 😀 Hupsulta tuntuu sellainen lyhytnäköisyys.

Kyllä täällä odotetaan plussaa toinen kierros menossa vasta, samoin minul oli sektio ja joulukuussa lopetin minipillerit.
Viimeinen raskaus ja toivottavasti parempi kokemus eli korjaavaa synnytyskokemusta haen samalla.
Meillä odotellaan 4 lapsen tuloa.

Kolmannen odotuksen kohdalla oon saanut kuulla yllättävän paljon kökköjä kommentteja 🙁 Esimerkiksi siitä, kuinka me pilataan maapallo hankkimalla lapsia kun maailma on jo nyt ylikansoitettu… Ja että kolmas lapsi on liikaa…

Omasta mielestämme meille mahtuu ja elämä on ollut leppoisaa näiden kahdenkin kanssa. Olen ollut kotona lasten syntymästä asti, mutta tehnyt silti töitä. Alunperin suunnittelimme päiväkotia, mutta korona sotki suunnitelmat sen suhteen ja päätimme jatkaa etätyöskentelyä lasten kanssa. Kaksoset menevät ensi syksynä eskariin, joten koen, että olemme yhteiskunnankin kannalta ollu kannattava sijoitus (kun olemme hoitaneet sekä lapset että täysipäiväisesti työt). Toki alku oli haasteellista, mutta koen, että lapset saavat kuitenkin kotona enemmän rauhaa ja huomiota, kuin mitä päiväkodilla olisi tarjota. (Joka ei siis missään nimessä johdu työntekijöiden ammattitaidottomuudesta vaan siitä, että resursseja on vain liian vähän. Lähipäiväkodissamme pahimpina päivinä yhdellä hoitajalla saattaa olla kaksi ryhmää hoidettavana kun työntekijät ovat sairaana ja sijaisia ei saada).

Meille lapsi on kuitenkin hartaasti toivottu ja kovasti toivomme saavamme terveen nyytin syliin alkukesästä <3

Meillä eka IVF-hoito viime vuonna, josta pakastesiirrolla plussa ja nyt rv 25 menossa <3 Kävimme yksityisellä hoidoissa joten jonoja ei ollut, rahaa meni mut oli sen arvoista. 🙂 Hurjasti onnea pakastesiirtoon 🙂

Nyt 10v yhteensä lapsia enemmän tai vähemmän yritetty, osaa lääkärin avustuksella ja osa tullut nopeasti luomuna. Neljäs syntyy muutaman viikon sisään. Jos vielä tämän jälkeen tuntuu samalta, niin viideskin on vielä tervetullut ja ehkäisyä ei varmaan oteta käyttöön. Imettää aion, niin onkin eriasia kauanko mahdollisessa plussaamisessa sitten kestää. Ikää tulee myös ensi vuonna 30v, niin olisi kiva saada lapset vielä melko nuorena.

Täällä ensikuussa alkamassa ensimmäinen ivf eli jännän äärellä ollaan 😊 Ensiviikolla pitäisi lääkeostoksille mennä.

13 rv menossa täällä, onnellisesti raskaana. Toivomme niin kovin että kaikki menee loppuun asti hyvin🙏🏼❤️

Me lähdimme taas jonoon. Ns vika hoito kunnallisella alkaa. Mies saa olla kyllä mukana, onneksi.

Meilläkin yritys päällä ollut vuoden! Mielenkiintoista lukea lapsettomuudesta. Itsellä on sellainen olo että voisin käydä tutkituttamassa itseni mutta mies on aina sitä mieltä että ens kerralla tärppää! Itse en valitettavasti oo niin positiivinen, sillä on syitä minkä takia epäillä. Mut eihän toista voi pakottaakkaan lääkärikäynnille!

Varmasti tiiätkin, mutta yleisohjeistus on, että vuoden tuloksettoman yrittämisen jälkeen pitää hakeutua lääkäriin! Tsemppiä😊

Olipa pinjaatta kommentti kyllä parille joka ei voi saada lapsia luonnollisesti 🙄 ei varmaan joudu vuotta yrittämään kun se on sula mahdottomuus että lapsia ”yrittämisellä” tulisi!

Öö, eiköhän hänen vastauksensa ollut nimimerkille S, ei Desirelle..

Tsemppiä matkaan Desire! Meillä menossa nyt rv 19, raskaus saanut alkunsa pas:sta. Reilut kaksi vuotta ehdittiin pientä toivoa ja nyt niin kovasti toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun asti ❤️

Tarkoitus ois alkaa esikoista yrittää loppukeväästä. ❤ Ei vaan millään malttais odottaa sinne asti mut ”pakko” 😅. Tsemppiä teille! ❤

Ihanaa kun lähdette taas yrittämään! <3
Meille tehtiin viime viikolla eka inssi ja nyt odotellaan että päästäisiin tekemään testi. Esikoista yritetään 🙂
Olenki etsiskelly bloggaajaa joka kävisi myös läpi hoitoja, että olisi jotakin samaistumis pintaa. Eipä onneksi tarvinnu lähteä suosikkibloggaajaa pitemmälle. Tsemppiä <3

Jag gjorde också alla läkarbesök o alkiosiirton ensam, bisin fick bara vara me under äggplocke (annors hamna han vänta ute i bilen under tiden, tur gick tiden snabbt fast jag va nr 7/8 i kön😅)
Varhaisultran fick han också vara me på, så ganska ensamt ha de no vari. O undrar int alls om han på någå vis känner sig utanför pga coronan🙄

Täällä yritetään saada esikoiselle pikkusisarusta❤ meillä tosin on vielä imetystä tiheästi 😀
Esikoinen saatiin alulle kevyillä hoidoilla joten varaudun siihen että hoitopolulle vielä ollaan menossa(vaikka toivonkin että luomusti tärppäisi)

Keväästä 2019 saakka yritetty raskautua.. ehkä 2022 olisi meidän vuosi vihdoin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X