desire nymark - Banneri

Se nyt on sanomattakin selvää, että seksi muuttuu ajan myötä. Varsinkin pikkulapsiarjen ja ruuhkavuosien keskellä siirrytään aika nopeasti joko ”joskus ja jouluna”-malliin, tai sitten joka ikinen seksikerta luokitellaan pikapanoksi. Onko seksi oikea paikka mennä sieltä mistä aita on matalin? Ei välttämättä, mutta myönnän, että välillä niin vaan tuppaa menemään. Kun juokset pikajuoksua imurin kanssa aamulla ja illalla taas intervalleja taaperon perässä, et välttämättä jaksa hikoilla makkarin puolella. Haluat vaan saada maksimaalisen nautinnon minimi panoksella. Onneksi seksi voi olla kivaa, vaikka energiataso on matalalla.

Hiljainen haarukka

Mikäli teidän makkari ei ole äänieristetty ja tarkoituksena ei ole herättää koko naapurustoa saatika nukkuvia lapsia, hiljainen haarukka on oiva valinta. Tässä ei tarvitse olla notkea, etkä tarvitse hikipantaa. Tämä on sellainen rauhallinen ja vaniljainen asento, koska aina ei vaan jaksa olla fifty shades, eikä tarvitsekaan. Tämä soveltuu myös sellaiseen ”halataan vaan”, eikun jaksaisitko sittenkin tehdä jotain muuta tänään? moodiin.

Väsynyt meritähti

Tämä asento muistuttaa perinteistä lähetyssaarnaajaa, mutta vaatii hitusen verran enemmän työtä. Valitse parhaat tyynyt ja asettele tyynyt niin, että sinulla on mahdollisimman mukava asento. Tämän jälkeen voit säätää sun asentoa, jalkoja sekä käsiä. Tarkoituksena on löytää mukava asento, missä voit olla täysin rento. Kun täydellinen asento on löydetty, voit ilmoittaa kumppanillesi olevasi valmis. Makaamaan paikallaan ja olemaan se vastaanottava osapuoli.

Päällä mutta lomalla

Tässä asennossa nainen on päällä, mutta mies hoitaa kaiken työn. Asento on tavallaan muunnelma väsyneestä meritähdestä, mutta hitusen verran kiinnostavampi. Mikäli olosi on epämukava voit aina sammuttaa valot tai pitää urheiluliivejä päällä koska hei, seksikin lasketaan urheiluksi. Mun roskeläpät saavat muuten olla vapaita, koska painovoima hoitaa osansa, mutta tässä asennossa kahlin ne sisään liiveihin. Muuten tuloksena voisi olla jatkuvat litsarit miehelle, kun puolityhjät vappupallot hölskyvät holtittomasti edes takas.

Reunalla roikkuja

Tässä asennossa nainen makaa selälleen sängyn reunalle, mies seisoo sängyn vieressä (tai on polvillaan, mikäli teillä ei ole jenkkisänkyä). Leffoissa näytetään aina kiihkeää ”otan sinut tässä ja nyt, keittiönpöydällä/työtasolla” seksiä, mikä tietysti on tosi jees, jos selkä kestää. Itse olen sellainen kermaperse, että en kykene ihan niin hurjaan menoon. Arvostan sängyn pehmeyttä ja mukavuutta liikaa. Tämä asento kuvaa muutenkin mun elämää aivan täydellisesti. Välillä sitä vaan roikkuu reunalla.

Kuollut kuha

Tässä asennossa nainen makaa vatsallaan ja mies työntyy sisään takaapäin. Eli jälleen kerran muunnelma väsyneestä meritähdestä. Tässä kuolleessa kuhassa tosin on mitä mainioin mahdollisuus sulkea silmät, unohtaa tehtävälistat, laskupinon, tiskivuoren jne ja keskittyä yhteen ainoaan asiaan: nauttimiseen. Tämä soveltuu myös täydellisesti sellaisiin ”teemme aina vaan samoja juttuja” keskusteluihin. Yleensä tehdäänkin, koska olen niin vitun väsynyt, mutta tänään repäisen ja liikahdan 180 astetta ympäri.

Kommentit (3)

Tänään repäisen ja liikun 180 astetta ympäri 😄 väsyneen kotiäidin hulluttelua ihan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X