desire nymark - Banneri

Meidän seksielämä on herättänyt paljon keskustelua, joten yritän avata tätä asiaa vähän enemmän. Seksi on aina ollut hyvää, ei siinä, mutta näin neljän vuoden jälkeen aika yksitoikkosta ja samaa kaavaa noudattavaa. Vauvavuoden aikana koko seksielämä kuihtui kasaan. Siis oikeasti, harrastimme seksiä ehkä kerran puolessa vuodessa. Eikä siihen edes ollut mitään kunnollista syytä, miksi sitä ei harrastettu. Se vaan jäi.

Kolmen kuukauden kohdalla yleensä havahduin, että hetkonen. Vuodenaika on vaihtunut, enkä ole harrastanut seksiä ikuisuuksiin. Päätin, että tänään muuten heiluu peitto, harrastimme seksiä ja sovimme, että tästä eteenpäin ollaan aktiivisempia. Ja sitten olimme taas panematta monta kuukautta… Mitään varsinaista panetusta tässä ei siis ole ollut vuoteen. Ei mitään sellaista ”pakko saada”. Ei edes ”nyt tekisi mieli”. Usein myös itse lykkäsin asiaa. ”No en nyt jaksais tänään, mutta huomenna sitten”. Seuraavana päivänä ajattelin taas, että huomenna sitten. Olin näköjään sopeutunut seksittömyyteen.

Kasaankuihtunutta on vaikeaa herättää eloon

Ollaan yritetty vähän yhtä sun toista, uusista alusvaatteista sovittuihin seksitreffeihin, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Parisuhde oli myös täynnä turhia ”toikin saatanan sukka siinä” riitoja ja kiivasta väittelyä siitä, kumpi tekee enemmän ja kumpaa väsyttää enemmän. Tiivistettynä täynnä turhaa paskaa siis. Olimme molemmat aika uupuneita ja kyllästyneitä jatkuvaan riitelyyn. Sovimme molemmat, että vähennämme työmäärää. Tämä ei kuitenkaan saanut mitään aikaiseksi makkarin puolella, kunnes käynnistin uuden projektin, panopäivyrin. Tarkoituksena on harrastaa seksiä kerran päivässä koko lokakuun ajan ja tästä pidän tiukkaa päiväkirjaa, asennoista, kestosta, orgasmeista, fiiliksistä. Sinänsä aika outo idea, mutta jotkut pitävät ruokapäiväkirjaa, joten miksi ei seksistäkin voisi pitää kirjaa.

Kynnys kokeilla jotain uutta on aina ollut minulle todella korkea. En oikein tiedä mistä tämä johtuu, mutta en ikinä uskaltaisi repiä esiin jotain leluja tai muita härpäkkeitä perus tiistai iltana, vaikka tiedän, että Andreas olisi mukana hommassa samantien. Hän on meistä se kokeilunhaluinen, minä taas se ylianalysoiva joka vastaa kaikkeen ei. Viime joulukuussa hankittu seksikalenteri tuli siis nyt vihdoin käyttöön, ja meillä on tarkoituksena kokeilla jotain uutta joka ikinen päivä, ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja. Itse ainakin koen, että tollainen kalenterikapistus madaltaa kynnystä tuoda leluja mukaan seksiin, vaikka se nyt ehkä kuulostaa vähän säälittävältä.

6 päivää seksiä putkeen

Tänään on vasta lokakuun 6 päivä, mutta olen oikeasti huomannut isoja muutoksia meidän parisuhteessa nyt jo! Ensinäkin, seksi tuntuu taas kiinnostavalta. Voisin melkein sanoa, että kalenterin avaaminen on päivän kohokohta. Seksielämään on ilmestynyt uutta jännitystä, puhumme seksistä avoimemmin ja pidämme oikeasti hauskaa yhdessä. Andreas paistaa ku naantalin aurinko ja tekee kotitöitä ihan vapaaehtoisesti. Tämän viikon aikana meidän talossa ei ole ollut yhden yhtäkään riitaa, ei edes pientä nalkutusta. Ruutuaika on myös vähentynyt.

Valitettavasti seksin harrastaminen pikkulapsiperheessä on aika haastavaa, joten yöunet ovat kyllä kokeneet melkoisen kolahduksen. Andreas korjasi tilanteen ostamalla jotain ekstra vahvaa kahvia. Sanoisin kuitenkin, että yöunien laatu on parempi nykyään, vaikka määrä on huomattavasti pienempi. Seksistä tulee lisää puhtia päivään ja vaikuttaa mielialaan positiivisella tavalla. Pitkästä aikaa voin myös todeta, että parisuhde kukoistaa. Nyt puhalletaan oikeasti yhteen hiileen ja kommunikointi on noin tuhat kertaa parempi.

Voin myös todeta olevani todella huonossa kunnossa, ja että tässä kyllä oikeasti pitäisi ruveta harrastamaan jotain yogaa tai muuta jumppaa. Näin kuuden päivän jälkeen toosa on hellänä ja kaikki lihakset kipeenä, kun olen yrittänyt taipua mitä ihmeellisempiin asentoihin. Vielä olisi 25 päivää jäljellä, ja vaikka Andreas on sitä mieltä että siedätyshoito auttaa, uskon kyllä silti että joudun turvautumaan bepantheeniin. Sitten taas se, että ainoa keino aktivoida omaa seksielämää oli uuden projektin kehittäminen, kertoo minusta tiettyjä asioita, kuten nyt esimerkiksi että olisi korkea aika työntää se ylisuorittaja syvälle omaan persvakoon. Jännä nähdä miten tämä seksihaaste vielä vaikuttaa meidän parisuhteeseen ja seksielämään tässä lokakuun aikana, mutta long story short: Meidän makkarissa tapahtuu taas asioita, JEE! Vihdoin saatana..

Kommentit (10)

Miten Mytte on nukkunut omassa sängyssään nyt? Meillä vielä herää ja haluaa viereen viimeistään puolilta öin. 🙁

Huonosti 🙈😅 muutama päivä viikossa menee ihan hyvin, mutta sitten on myös sellaisia päiviä että ei saa siirrettyä pinnikseen ilman että heräisi, tai sitten herää keskellä yötä ja haluaa viereen 😅

Nukkuuko Mytte omassa huoneessaan? Meillä samanikäinen ja nukkuu vielä meidän makkarissa.

13v ollaan oltu naimisissa ja meillä on suurperhe, 8 lasta 11 vuoden sisällä syntyneet kaikki. Ikinä ei ole ollut pitkiä taukoja seksissä, se on niin iso osa parisuhdetta, kun on toimiva, molempia miellyttävä seksielämä. Pikkulapsiarki on vain tekosyynä että seksielämå kuihtuu kasaan. Parisuhteestakin on pidettävä huoli myös muun perhe-elämän keskellä.

Aina se ei ole itsestä kiinni, kuinka usein sitä seksiä saa harrastaa. Kaikki eivät ole niin onnekkaita, eikö se ole aina niin että nainen pihtaa ja mies haluaa joka päivä. Sitten on paljon yh äitejä, jotka eivät saa koskaan. Joten te, jotka saatte joka päivä. Olkaa kiitollisia. ❤

Hyvä että teillä onnistuu 😊 en nyt kuitenkaan sanoisi tekosyyksi, on niin monta asiaa jotka vaikuttavat haluihin/jaksamiseen jne ja haluttomuus on tosi yleistä, varsinkin kun on pieniä lapsia/ruuhkavuosia. Jos sinulla on jotain vinkkejä antaa meille muille saat toki jakaa neuvosi, mutta pelkästään toteaminen että teillä ei ikinä ole kuivia kausija ollut ei oikein auta meitä muita millään tavalla 😀

Ceridal ihoöljy liukasteeksi yhdyntään. Hoitaa samalla vaginan limakalvoja eikä voitelu peniksessäkään pahalta tunnu. Apteekista saa. Parempaa limakalvoille kuin bepanthen.

Kiitos vinkistä, menee kokeiluun 😎

Sun kirjotustyyli on kyllä ihan huippu ja kuinka rohkea voi olla, että tuo oman makkarin koko kansan ”nähtäville”. Pisteet teille!
Meillä on joskus myös kuivien kausien jälkeen sytytetty eloon parisuhde ja läheisyys seksiviikoilla ja ne piristää kyllä parisuhdetta kummasti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X