desire nymark - Banneri

Reilu kaksi viikkoa panopäivyriä pulkassa ja onhan elämä muuttunut aika paljon. Ensinäkin ilmapiiri täällä kotona on ollut paljon iloisempi ja seesteisempi, vaikka tässä on ollut jonkun verran haasteita viime aikoina, kuten tämä meidän jatkuva flunssakierre ja korvatulehdus. Ensinmäinen haasteviikko meni oikein mallikkaasti, mutta toka viikko oli kieltämättä vähän väsyneen oloinen. Jouduttiin soveltamaan vähän, kun Mytte roikkui kiinni minussa koko ajan, joten tässä on tullut käytettyä laaja skaala surisevia leluja, sekä yhdessä että soolona.

Muutama oivallus leluista

Siis markkinoillahan on mitä ihmeellisimpiä vekottimia, kunhan vaan uskaltaa kokeilla. Näissä leluissa on myös valtavia eroja. Jotkut ovat halpaa muovia, toiset taas astetta laadukkaampia ja sitten löytyy vielä delux malleja, jotka ovat silkinpehmeitä. Pahin floppi oli jäätävän kokoinen Doxy, joka kuulosti moottorisahalta. Lisäksi siinä oli kiinteä piuha, joten jos kodissa ei löydy miljoona vapaata pistorasiaa, sitä ollaan kusessa. Toki jatkoroikan kanssa voi säätää, mutta siinähän sitten on vaarana sekä vitutus että oikosulku. Markkinoilla on myös pattereilla surisevia malleja, sekä ladattavia. Näistä ladattava on ehdottomasti paras.


Satisfyerin hypetystä en oikein ymmärrä. Kyllähän se hoitaa homman tosi nopeasti, mutta on saakelin agressiivinen vekotin. Itse koin hirveän antikliimaksin, kun setti ollu sellainen kaksi minuuttia ja PAM! Homma oli jo hoidettu. Onhan se muuten ihan söpö suristin, mutta muovi tuntuu vähän halvalta. Toisaalta siihen on saatavina vaihtosuuttimia, mikä mielestäni on erittäin fiksua. Noista G-piste sauvoista meinasin jo saada hedarin, koska mullahan ei ollut mitään aavistusta missä koko saakelin G-piste sijaitsee. Siis kyllä, 28 vuoden ikäisenä naishenkilönä en oikeasti tiennyt G-pisteen lokaatiota. Oikein kartan kanssa metsästin, joten nyt paikka on tiedossa, siellä on käyty ja kokemus oli ihan jees.

Tilasto meidän seksielämästä

Viimeisen 14 päivän ajan meidän talossa on harrastettu seksiä päivittäin. Useimmiten yhdessä, mutta myös erikseen.

Seksiä harrastettu: 15 kertaa

Seksi on sisältänyt: G-piste vibroja, satisfyer, erilaisia klitoriskiihottimia, penisrengas, peppuplugi, se kamala doxy (isossa ja pienessä muodossa), kahdet eri seksinopat, blindfold, piiska, käsiraudat.

Asennot: Lahna (eli lähetyssaarnaaja), kasa outoja kamasutra asentoja, takaapäin, sivuttain, jalat kohti kattoa, minä päällä, 69 tavalliseen tapaan sekä seisovana. Tuota seisovaa en suosittele kenellekään, itse lensin naamalleni.

Sessioiden kesto yhteensä: 571 minuuttia, eli noin 9,5 tuntia.

Orgasmit yhteensä: 47

Aktiivisen seksielämän vaikutukset

Riitely on vedetty minimiin. Andreas tekee kotitöitä ihan vapaaehtoisesti, ilman nalkutusta. Hän huomaa jopa itse, kun olisi aika imuroida tai vaihtaa lakanat. Muutenhan meillä ei kyllä mitenkään olisi aikaa harrastaa näin paljon seksiä, joten tämä on molemmille win-win tilanne. Mielestäni unenlaatu on parempi ja ruokahalu on myös parempi. Minähän olen sellainen yksilö joka syö todella epäsäännöllisesti muuten, mutta nyt olen jopa syönyt aamupalaa.

Lihakset ovat kieltämättä todella kipeät. Sinänsä en yhtään ihmettele, koska minähän en todellakaan liiku vapaaehtoisesti. Nyt olen harrastanut seksiä, yogaa ja käyttänyt geishakuulia lantionpohjalihasten treenaamiseen. Alussa paikat olivat aika hellänä, mutta nyt kun löysimme sopivan liukkarin ollaan puskettu eteenpäin ilman kipuja. Ainoa negatiivinen vaikutus lienee valvottu aika. Seksin harrastaminen tuppaa venymään aika myöhään. Muuten sanoisin, että tämä on ollut paras idea pitkään aikaan.

Kommentit (3)

Ihanan suoraa puhetta seksistä KIITOS
Meillä on välillä viikonkin tauko pisimmät tauot ollu synnytysten jälkeen.
Lapset ajoissa nukkumaan ja siinä jää aikaa hoitaa parisuhdetta kuuntelemallaja kysymäll mitä toiselle kuuluu ja kainalossa olemalla siitä se ajatus sitten usein lähtee ❤️

Hienoa, hyvä teille. Lähdin ihan ohimennen vilkasemaan logiasi kun puolisoni usein kertoo siitä. Hänelle on tärkeämpää seurata teidän seksielämää kuin pitää omasta huolta. Mulle ainakin nyt viimeistään riitti häneen panostus.

Voitteko tehdä postauksen myös Andin näkökulmasta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X