desire nymark - Banneri

Eilen löysin lapun meidän pakastealkion siirrosta, joka tehtiin 10.6.2019. Tuosta pakastealkion siirrosta saimme meidän Mytten, joka täyttää kaksi vuotta helmikuussa. Niin se aika rientää! Tässä samalla tajusin, että minulla on verikoe viikon päästä. Odotamme siis edelleenkin sitä raskauslupaa, jota ollaan yritetty saada helmikuusta lähtien. Toivottavasti saamme hyviä uutisia muutaman viikon päästä.

Viimeksi arvasin, että veriarvot ovat ok, mutta tällä kerralla en edes uskalla spekuloida mitään. Toivon tietysti, että tämä kilppariarvot ovat pysyneet viitearvojen sisällä, mutta en kyllä myöskään olisi yllättänyt jos ne ovat siirtyneet väärään suuntaan. Koko syksy on periaatteessa mennyt taistellen flunssaa vastaan, joten keho on varmasti vähän väsynyt. Mun pääkoppa ainakin on ihan juntturassa kaiken valvomisen jälkeen. Eilen kävin myös ottamassa toisen rokotteannoksen, joten tämänhetkinen sairastelu johtuu siitä.

Rokote ei vaikuta alkionsiirtoon

Saan tästä jatkuvasti kysymyksiä ja Terveyskylän omapolkuun tuli ryhmäviesti: ”Koronarokotteen ottamiselle ei ole estettä. Lapsettomuushoito (munasarjastimulaation aloitus, alkionsiirto tai inseminaatio) voidaan aloittaa aikaisintaan viikon kuluttua naisen/miehen koronarokotteesta. Viikon varoaika liittyy rokotteisiin melko usein liittyviin ohimeneviin haittavaikutuksiin.” Rokote ei siis sinänsä vaikuta itse alkionsiirtoon, mutta mullahan meni kierto aivan sekaisin ekasta piikistä. Ennen tokaa rokoteannosta kerkesin kärsiä yhdet tavalliset menkat, joten jää nyt nähtäväksi mitä kuukautiskierrolle käy.


Jos meille nyt heruisi raskauskupa, saisimme asettaa itsemme jonoon ja toivon mukaan pääsisimme suunnittelukäynnille joulu tai tammikuussa. Itse vähän veikkaan, että pääsemme vasta tammikuussa. Joulukuussa on niin paljon punaisia päiviä, joululomia yms. Tätä asiaa ollaan veivattu edes takas niin monta kertaa, että kuukausi sinne tänne ei nyt sinänsä ole mikään maailmanloppu. Pääasia olisi, että kierto olisi normaali ennen siirtoa. Sellainen ennätyspitkä kierto on ehkä ärsyttävin asia ikinä, jos vaan odotat ja odotat että menkat alkaisivat, niin että pääsisit tikuttamaan ovista ja toivon mukaan alkionsiirtoon.

Edelliset verikokeet eivät ole aiheuttaneet ahdistusta tai paineita, mutta nyt kieltämättä vähän jännittää. Ensinäkin, en jaksaisi mitään helvetin kilpparivaivoja taas. Mitään isompia vaivoja jotka viittaisivat kilppariongelmiin minulla ei ole ollut, mutta enhän minä viimeksikään tajunnut olevani kipeä, joten mene ja tiedä. Samalla tiedän myös, että mikäli arvot eivät ole viitearvojen sisällä ja joutuisin aloittamaan tyrazolkuurin taas, joudumme luultavasti odottamaan toiset 8 kuukautta. Sen suurempia paineita ei kannata ottaa tästä asiasta, mutta kyllähän nämä labratulokset vaikuttavat aika isosti meidän tulevaisuuteen.

Että sellaista. Täällä yritämme selättää flunssan mahdollisimman nopeasti, muutenhan en edes pääse ottamaan sitä verikoetta. Belle kerkesi olla päivän päikyssä, mutta jo noutaessa hänellä oli räkätauti. Taas. Mytte sai saman räkätaudin muutaman päivän myöhemmin. Hänen nenää ollaan nyt sinnikkäästi yritetty imeä baby-vacilla, muuten meillä luultavasti on toinen korvatulehdus episodi edessä. On tämä syksy yksi saatanan työmaa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X