eveliina matilda - Banneri

Olen pitkään pohtinut otammeko äitiysavustuksena pakkauksen vai 140€ rahasumman. Varsinkin nyt kun kyseessä on ensimmäinen lapsemme olisi hienoa saada tämä maailmalla niin ainutlaatuinen pakkaus. Ikävä kyllä tämän vuoden pakkauksen sisältö ei ainakaan minun silmääni hivele. Mitä nyt kelan sivuilla olen sitä tutkinut, sekä muiden bloggaajien kirjoituksia pakkauksesta lukenut.
Suurin osa vaatteista taitaa meillä jäädä käyttämättöminä vaatekaapin perälle ihan vain niiden kuosien takia. Tiedän että vaatteet ovat laadukkaita ja käytännöllisiä, joten ehkäpä ne menisivät ns. kotivaatteina? 😀 Luulen että ainoastaan valkoiset bodyt ja puolipotkuhout eksyisivät meidän vauvan päälle.
Pakkauksesta löytyy myös muutamat mielestäni meille tarpeelliset tarvikkeet, kuten kynsisakset, harja, kylpylämpömittari, purulelu, kylpypyyhe, hammasharja sekä makuupussi. Itse pakkauksen pahvilaatikko on myös hyvä tavaroiden säilyttämiseen. Toppahaalari on mielestäni kaunis ja tarpeellinen, mutta koska vauva syntyy marraskuussa on tämä pakkauksen haalari hänelle aivan liian suuri tänä talvena. Ensi talvena se saattaa jo olla liian pieni?
Tarkoitukseni ei ole valittaa tästä todella hyvästä ja ilmaisesta pakkauksesta. Tänä vuonna värit vain eivät osuneet juuri minun mieleisekseni.

Ehkäpä voin antaa/myydä nämä inhonkkini eteenpäin. 😀
 Tästä väristä en pidä, ainakaan tytöillä. Enkä muutenkaan ole niin innostunut näistä ”kokovartalo potkuhousuista”
 Jotenkin niin tumma ja sankka väritys

 aivan liian retrot mulle 😀 Luonnossa väri on kuulemma vieläkin kamalampi
 ei norsuja..
 Tuo sammakko-siittiö lakana on mielestäni aivan omaa luokkaansa..
Kaikki vuoden 2012-2013 äitiyspakkauksen tarvikkeet ja vaatekappaleet löydät täältä: http://kela.fi/aitiyspakkaus

Kommentit (6)

Meille tuli tuo paketti myös ja olin myös kauhuissani paketista…ei ole tullut kyllä käyttöön muutaku oranssit pökät jossa nuita palloja ja ne turkoosit housut 🙂 rakastuin noihin oranseihi yhtäkkiä vaikka enaiks pidin niitä rumina 😀 meillä siis syntyi keväällä poitsu! Ja tää sun blogi on tosi hyvä löysin tämän kun siskosi oli likannu omalle aivulle ja nyt olsin lukenut kaikki julkaisusi 🙂 onnea loppu raskauteen ! 🙂

Menee toppapuku seuraavana talvena. Minun lapsi synty syyskuussa ja silti meni viel seuraavan talven (:

Täällä esikoinen tulossa ja otin 140e rahana. Olisihan pakkausta ihana ihailla ja katsella vaatteita ja fiilistellä mutta en vaan kestäisi sitä että tulisi nurkkiin jo muutenkin pieneen kaksioomme (46m2) mitään turhaa 😀 Kun tiedän että vaatteille ei paljon käyttöä tulisi ja olisivat lipaston alimmaisena vaan odottelemassa että ehkä pääsevät käyttöön.

Ja 140e menee lapsen omalle säästötilille samoten kun lapsilisät, niin kun oikeasti tulee tarve jollekkin niin saa sieltä sitten äiti/isi ottaa ja ostaa sellaista mille on oikeasti tarve 🙂 Heh, ainakin tälläiset ovat suunnitelmat.

Mutta jos sulla on vaan muutama inhokki niin facebookissahan on se äitiyspakkauskirputori jossa voi niitä vaatteita myydä ettei jää sit ihan käyttämättä ja saadakkin sitten pari euroa niistä 🙂

Kuulostaa tosi järkevältä teidän suunnitelma lapsilisien ja avustuksen suhteen. 🙂 Ja juuri liityin tähän äp-kirppisryhmään! 😀

Mun mielestä pakkauksen vaatteet on enemmän poikamaisia kun tyttömäisiä, me otettiin toi pakkaus ku esikko tulossa, mutta ei kyllä omaakaan silmää kaikki vaatteet tuossa miellytä, mutta ihan tyytyväinen oon pakkaukseen 🙂 tosin jos ei kovin monesta vaatteesta pakkauksessa tykkää, niin rahana kun ottaa niin saa ainakin mieleisiä vaatteita lapselle ja näin 🙂

Olen ihan samaa mieltä että enemmän on poikamaisia. Meille kun tyttöä on lupailtu.. 🙂 Mutta kyllä minäkin nyt taivuin ottamaan tämän pakkauksen. Onhan se kiva muisto jollain tapaa kuitenkin, eikä 140 euroa ole kovin suuri summa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X