eveliina matilda - Banneri

Tänään täällä alkoi 25. raskausviikko. Kuulostaa jo hurjan paljolta. Tuntuu kuin vasta muutama viikkoa sitten olisin tehnyt plussatestin ja nyt ollaankin jo reippaasti yli raskauden puolivälin.
Jos lapsi jostain syystä syntyisi jo nyt, hänellä saattaisi olla mahdollisuudet selvitä tehohoidon avulla. Hän on vielä kuitenkin niin kehittymätön ja pieni, että todennäköisesti kärsisi komplikaatioista ja joutuisi olemaan keskoskaapissa hyvin pitkään. Paras paikka pienelle on vielä kauan masussa.
Vaavi selvästi jo kuulee kohtuun, sillä hän saattaa säpsähtää yhtäkkisiä kovia ääniä ja hän reagoi muusiikkiin. Tänään kuuntelin ensimmäistä kertaa raskauden aikana pianon soittoa ja vatsassa alkoi kauhea myllerrys ja potkunyrkkeily. Heti kun soitto lakkasi niin pikkuinenkin lopetti liikkumisen. Otin kännykällä videota vatsasta kun liikkeet näkyivät niin selkeästi ja hauskasti. 🙂

Vauvan kehitystä liberon raskauskalenterista

Nimi?

Olemme päättäneet että vauvalle tulee kolme nimeä sekä Tonyn sukunimi. Siksi Tonyn sukunimi, että kun me joskus menemme naimisiin ja minä otan hänen sukunimensä, ei tarvitse enää vauvan sukunimeä vaihtaa. Pienokaisen etunimi tulee todennäköisesti olemaan Ellie.
Nimien miettiminen on ollut todella hankalaa.Olen ihan raskauden alusta asti pohtinut nimeä ja heitellyt Tonylle paljon ehdotuksia. Tonykin on välillä ehdottanut joitakin nimiä, mutta on paljastunut että meillä on melko erilainen nimimaku… Minun mielestä vauvan nimellä ei tarvitse olla sen suurempaa merkitystä, eikä sen tarvitse myötäillä suvun perinteitä. Tärkeintä on että nimi on vanhemmille mieluinen ja kuulostaa hyvältä. Tony taas haluaisi antaa lapsen toiseksi tai kolmanneksi nimeksi jonkun suvusta löytyvän nimen.
Tähän asti vain Ellie on miellyttänyt meitä molempia. Se ei ole kovin yleinen, mutta ei silti mikään pitkä ja hankala tai supererikoinen. Toisen ja kolmannen nimen keksiminen tulee olemaan vaikeaa.. Ehdotuksia otetaan vastaan! 😉
 Jos käy niin että meille syntyykin poika, tulisi hänen etunimekseen todennäköisesti Anton. Minä tykkään myös nimistä Alexander, Oliver ja Luca, mutta Tony ei ole näille lämmennyt. 🙂

Tässä vielä kuvaa Ellien yksiöstä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X