eveliina matilda - Banneri

Tony  Tontsa  Tonttu  Tupu …. ”Rakkaalla lapsella on monta nimeä.”  Tämä sanonta pitää todella usein  paikkansa, niin myös tässä tapauksessa.

Minulla on tyttökavereita joista muutamat ovat minulle hyvin läheisiä ja tärkeitä, mutta silti en kutsuisi heistä ketään parhaaksi ystäväkseni. Paras -sana tekee ystävästä jotenkin niin suuren ja ylitse muiden. Tony on ehdottomasti paras ystäväni. Hän on ihminen kenelle voin kertoa kaiken mitä mielessäni liikkuu. Hänen kanssaan pystyn olemaan täysin oma itseni. Tonyn kanssa jaettu ilo tuntuu parhaimmalta ja juuri hänestä erossa oleminen tuntuu kaikkein pahimmalta. Jos Tony valehtelee minulle, se satuttaa enemmän kuin kenenkään muun ihmisen vale, koska Tonylla ja hänen luottamuksellaan on todella merkitystä minulle.
Tonttu on mulle se kaikkein tärkein ihminen.

Ollaan Tonyn kanssa asuttu ihan viereisillä paikkakunnilla jo pitkään ennen seurusteluamme. Käytiin samaa yläastetta ja yhteisten kavereiden kautta ollaan pitkään tiedetty toisemme. Sohvi (siskoni ja hyvä ystäväni) ja minä käytiin yhteen aikaan paljon juomassa ja touhuumassa kaikennäköistä. Ainahan me tarviittiin jotakuta kuskaamaan meitä paikasta paikkaan ja Sohvihan tunsi Tonyn. Joka kerta kun oli aika hankkia kyyti minä toivoin ettei Sohvi ehdottaisi Tonya. Koska  A: Tony oli todella ärsyttävä, enkä jaksanut kuunnella häntä edes lyhyen automatkan vertaa. B: Tony pyysi aina järkyttävää hintaa pienestäkin matkasta. 😀 Noh ei me kovin montaa kertaa eksytty Tontsan kyytiin. Nyt on huvittavaa muistella mitä olen hänestä ajatellut ennen kuin olemme kunnolla tutustuneet toisiimme.
Niin oikeasti tutustuimme toisiimme vasta laivareissulla, jonne lähdimme kaveriporukan kesken. Risteilyn jälkeen tapailimme vähän väliä ja jotenkin pikkuhiljaa meistä tuli pari. Minun puolestani se ei ainakan ollut rakkautta ensisilmäyksellä, vaan ihastuminen tuli vasta hiljalleen kun opin tuntemaan Tonyn paremmin.

Nyt me olemme seurustelleet varmaankin noin 1,5 vuotta. Olemme olleet aika nopeita liikkeissämme sillä jo nyt olemme kihloissa ja odotamme yhteistä lasta. 🙂

Tonyn äiti on itse tehnyt meidän molempien sormukset. Kuvassa mun sormus. Kellään muulla ei ole samanlaista <3
Tähän yhteiseen 1,5 vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Meillä on ollut lukuisia ihania hetkiä yhessä. Kaikki mökkireissut kahden kesken sekä kavereiden kanssa ovat olleet elämäni parasta aikaa. Myös meidän yhteinen Thaimaan matka oli yksi elämämäni parhaista lomareissuista. Riitoja ja vaikeitakin aikoja ollaan tietysti koettu, mutta koskaan emme ole eronneet tai joutuneet ottamaan välimatkaa toisiimme. Suhteemme vakeimmat ajat on koettu Tonyn armeijaan lähdön aikana. Olimme niin tiiviisti olleet yhdessä, että joka viikkoinen erossa oleminen ei todellakaan ollut helppoa. Se puolivuotta kun Tony oli intissä, oli elämäni kamalin. Nyt tuntuu siltä että suhteemme on oikeasti vahva. Kun se kerran kesti armeija-ajan, se kestää mitä vaan. 

mökillä
 
 mökkireissulla

 Thaimaassa
Tony armeijan vihreissä

En näe tulevaa talvea kovin ruusuisena. Tony tekee paljon töitä ja minulla on koulussa haastava viimeinen vuosi menossa. Sen kaiken keskellä taloon tulee vielä vauva. Ellie toki tuo iloa ja onnea elämäämme, mutta myös paljon vastuuta. Vauvan hoito yöllisine heräämisineen ei tule olemaan helppoa. Varsinkin kun vanhempien pitää aamulla nousta opiskeluiden ja työn pariin. Meille tulee varmaan joitain epätoivoisia ajatuksia sekä heikkoja hetkiä, mutta minä todella uskon että hyviä hetkiä on enemmän kuin huonoja. Uskon että suhteemme kestää nämä suuret muutokset.

Kommentit (18)

Ihana kuva siusta ja Tonysta (tuo siis jossa ootte Thaimaassa) :). Ootte söpö pari!

Kuinka monta lasta teillä oikeen on? 😀 luen sun ja siskos blogia ja oon ymmärtäny et teitä on 4 siskoa mut onko tä sohvi myös vaikka sillä on eri sukunimi ja on ilmeisesti sun kanssa aika saman ikänen? 😀 anteeks jos utelen liikaa mut hämmennyin et onko teitä sittenki 5 siskoa ku oon aina luullu et teitä on 4 ku oon nykystä mutsis on blogia lukenu. Ps, hyvä blogi ja ihana kirjotus ! 🙂 ootte söpö pari!

Meitä on neljä "oikeaa" sisarusta. Sohvi on vanhempiensa työn takia asunut ihan vauvasta asti joka toinen viikko isovanhemmillani ja tätä kautta hänestä on tullut kuin perheenjäsen. Meillä on noin 9 kuukautta ikäeroa, minkä takia meistä on kasvanut hyvät ystävykset ja kuin siskokset. Olen tottunut kutsumaan Sohvia siskokseni.

Sain sun blogiin linkin Emilian blogin kautta, ja hui kauhia ku ootte saman näkösiä! 😀 Katoinkin eka että Emiliako siinä on mutta pienemmän mahan kanssa 😀 Oikein paljon onnea teille! ♥

Hehe, moni on sanonut yhdennäköisyydestämme. 😀 Itse sitä en kyllä juurikaan huomaa. (tai vain tahdo myöntää) ;D
Kiitos onnitteluista! 🙂

Meinaatko opiskella vaikka olet juuri saanut lapsen? miksi et pidä välivuotta? 😀 en nyt tajunnut tekstistä, mutta olisi kiva tietää vähän paremmin.

vastaan vaikka postauksella vähän paremmin. ;D

Hui, ymmärsinkö oikein että aiot olla tosi ahkera ja jatkaa koulua nyt heti keväällä? Nostan hattua ja korkealle! Mutta kiva postaus 🙂

Kyllä jatkan koulua nyt syksyllä. Opiskelen niin pitkään kun pystyn ja jaksan. 😀

Oletko Mutsis on -blogin kirjoittajan Emilian sisko? Näytät tosi paljon häneltä mielestäni 🙂

Meillä on nykyään ihan hyvät välit Empun kanssa. Ennen meidän välillä on ollut hieman myrskyisämpää. 😀
Vastaan opiskelujuttuihin postauksella.

Millaiset välit sulla on emilian kanssa? Miten oot suunnitellut käyväsi viimeisen vuoden vauvan kanssa, myöhästyykö valmistuminen? Mitä muuten opiskelet?:)

Tekstistäsi tulee sellainen tunne että lapsi ei välttämättä ollut ihan suunniteltu? Vai käsitänkö nyt jotain väärin?:)
Olen lukenut blogiasi nyt hetken ja olisi kiva "tutustua" vähän paremmin! Suunnittelitteko raskautta? Oliko sinulla kova vauvakuume? Onko lapselle tuloss paljon kummeja? Mitä perheenne (sinun ja miehesi) sanoivat asiaan.

Emme suunnitelleet tätä raskautta. Molemmat olemme aina halunneet lapsia ja yllärinä tämä lapsi sai alkunsa jo näin pian. Meidän kummankaan ei tarvinnut pohtia kahta kertaa haluammeko pitää lapsen.

Nyt vasta raskauden myötä minulle on noussut kova vauvakuume! Tuttujen vauvat ovat niin ihania enkä malta odottaa että oma pieni on sylissä. 🙂

Näillä näkymin Ellie saa itselleen neljä kummia. Siskoni Sohvin, ystäväni Emilian, Tonyn ja minun hyvän ystävän Sampan sekä ilmeisesti Tonyn siskon.

Minun perhe otti asian hyvin vastaan. Isosiskoni sai lapsen myös nuorena, mikä on varmaan osaltaan "pehmittänyt" vanhempani asian suhteen.
Tonynkin perhe on ottanut tulevan lapsen hyvin vastaan. Heille Ellie on ensimmäinen lapsenlapsi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X