eveliina matilda - Banneri

Olin tänään kauppakeskus-Myllyssä vähän shoppailemassa ja sovituskopissa huomasin että mun napa on puoliksi kääntynyt silleen nurinperin! On aika hassun näköinen.
En löytänyt mistään oikein mitään kivaa ostettavaa, olin siis liikkeellä ajatuksella että jos jotain kivaa löytyy niin ostan, en juurikaan tarpeen takia mitään tiettyä etsinyt. Ehkä mun ei juuri nyt niin kauheasti kannatakkaan ostella vaatteita kun noita äitiysvaatteita mulla on ihan tarpeeksi ja jos nyt ostan valmiiksi uusia vaatteita marraskuun jälkeistä aikaa ajatellen, niin voi tulla itku jos en sitten mahdukkaan niihin.. Nää äitiyshousut on kyllä niin mukavat ja kivat että voisin pitää näitä jalassa vielä raskauden jälkeenkin. 😀

 Vauvan vaatteitakin katselin ja hipelöisin, mutta mukaan ei tarttunut
kun h&m:stä tälläiset kivat pannat. Tiedä sitten kuinka tarpeellisia
ja käytännöllisiä, mutta mun mielestä suloiset asusteet, vaikka jossain
juhlissa käytettäväksi.

Myllyn jälkeen kävin Ikeassa syömässä lihapullia. En koskaan ennen ole jaksanut syödä sitä annosta missä on 10 lihapullaa, mutta nyt vedin sen ihan kevyesti, ilman että tuli edes kovin täysnäinen olo… Ja siihen sitten vielä jätskitkin päälle. Äiti kysyy multa usein että enkö mä syö tarpeeksi kun hänen mielestä mun vatsa ei kasva? Ruokahalu mulla kyllä ainakin on kasvanut! Nykyään syön pitkin päivää ja paljon suurempia annoksia kuin ennen. Ennen Hesellä en jaksanut kokonaista juustoateriaa, vaan hampparista jäi usein vähän syömättä. Nyt pystyn syömään kerrosaterian ilman että mitään jää jäljelle. Raskaanahan pitäisi syödä kaksi kertaa terveellisemmin, eikä kaksi kertaa enemmän. Mulla on onneksi nää raskaana olevan mielihalut olleet enemmän terveellisellä puolella. Useimmin tekee mieli raikkaita hedelmiä ja marjoja kuin roskaruokaa tai jotain muuta rasvaista. Se on kyllä niin kumma kun alkaa tehdä mieli jotain tiettyä syötävää niin sitä on sitten ihan pakko saada heti. Silloin tuntuu kun olisin joku nisti, ei pysty odottamaan enää minuuttiakaan ja ajattelee vain koko ajan sitä tiettyä syötävää. 😀
Tähän mennessä mun paino on noussut jo n. 10kg, eli aika reilusti kun näitä raskausviikkojakin on vielä ihan mukavasti edessä. Toivottavasti suurimmat kilot jää sitten marraskuussa synnärille, kun olen niin laiska liikkumaan ja tykkään syödä mitä haluan. Dieetillä oleminen ja laihduttaminen on hirveintä mitä tiedän!
Niin sieltä Ikeasta ostelin lihapullien lisäksi vähän kaiken näköistä pientä tarpeellista vauvaa ja uutta kotia ajatellen. Vähän astioita ja muutamat vauvan pepunpesu pyyhkeet, pehmoisen viltin vauvellille sekä ihanan pehmolelun, minkä kylläkin kotiin tullessani annoin Kuutti-koiralle kun hän oli niin surullisen näköinen. Meidän toinen koira Omppu piti juuri lopettaa ja nyt Kuutti on tosi allapäin ja yksinäinen. 🙁 Hän on parin päivän aikana lihonut varmaan pari kiloa kun kaikki säälivät ja antavat niin paljon herkkuja hänelle.

Odottelen Tässä Tonyä sieltä meidän tulevalta asunnolta kotiin. Ollaan mun perheen kanssa lähdössä keilaamaan. Koitetaan viettää oikein extra hauska viikonloppu kun Tony lähtee ensi maanantaina reissuhommiin. Tämä loppu kuukausi joudutaan olemaan erossa aina maanantaista torstaihin. Eihän se ole kuin kolme yötä (yhteensä 9), mutta tuntuu vaan niin oudolta nukkua yksin.
En sitten vielä tiedä mitä tähän extra hauskaan viikonloppuun kuuluu, ei juurikaan olla suunniteltu. Ainakin käydään joku päivä ravintolassa.. 🙂

Tässä vielä muutamat masukuvat. Nää on otettu puhelimella niin eivät kovin laadukkaita ole.

Hui, kohta oon 100 senttiä leveä. Mites muuten te muut pitkäkyntiset ootte pärjänneet ihan pienen vauvan kanssa? Onko hoitaminen ollut hankalaa ja oletteko vahingossa raapaissut vauvaa? Tässä nyt pohdin näiden mun kynsien kohtaloa. Tykkään lakkailla ja laitella kynsiäni enkä millään haluaisi lyhentää näitä..

Kommentit (5)

Mulla on aina ollu pitkät ja vahvat kynnet, ihan omasta takaa. Mulla on 4 lasta enkä ole koskaan raapaissut tai tökännyt heistä ketään. Mulla omat kynnet on suht samaa mittaa kuin sulla näyttäs olevan tuossa kuvassa.

Synnärillä joku kätilö alkoi 10v. sitten valittamaan kun ekan sain ja kehotti leikkaamaan kynnet =D mun mielestä se oli jokseenkin uskomatonta.

Aivan ihana tuo pilkullinen panta <3 Katsoin sitä myös H&M:ssä, mutta koska en tiedä tuleeko meille tyttö vai poika niin jätin kauppaan 🙂 Mun laskettu aika on 8.11 ja löysin sun blogin vähän aikaa sitten, kiva jäädä seurailemaan.

Meillä on sitten vain 10 päivää eroa lasketuissa. 🙂 kiva et jäät lukemaan!
Meille annettiin melko varovainen tyttölupaus että voi sieltä poikakin tulla 😀 silti olen tosi rohkeasti ostellut kaikkea tyttövaatetta. Kai ne voi sitten myydä jos poika tuleekin. 😀

Ei mulla ollut minkäänmoista ongelmaa pitkien kynsien kanssa, kyllä sitä pientä ihmistä varoo aluksi niin paljon että väkisinkin varoo niitä kynsiäkin 🙂 suurempi ongelma meillä oli vauvan omat kynnet! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X