eveliina matilda - Banneri

En malta odottaa että päästään muutamaan ja mä pääsen sisustamaan sekä laittamaan uutta kotia hienoksi. Mulla on paljon ideoita ja suunnitelmia sisustuksen suhteen. Meidän kämpässä ei juurikaan tulla näkemään mitään räikeitä värejä. Ainakin kaikki suuremmat huonekalut tulevat olemaan neutraalin värisiä. Tyynyjä, koriste-esineitä ja muita pieniä yksityiskohtia saattaa löytyä värikkäämpänä, sillä ne on helppo vaihtaa toisen värisiin kun niihin kyllästyy.
Oltiin tänään katsomassa sohvaa olohuoneeseen. Tony on pitkään tuputtanut mulle tätä sohvaa, mutta nyt kun mentiin paikan päälle katsomaan niin siinä tuntui hänen mielestä olevan kaikki pielessä. Liian syvä, liian lötkö, liian massiivinen, liian löhömäinen…. Ja tietenkin minä sitten tykkäsin tästä tosi paljon! Tämä on mielestäni juuri sellainen hauska ja rento löhöilysohva. Mieestäni tämä sopii todella hyvin tuonne meidän asuntoon.

Käytiin vielä muissa liikkeissä katselemassa ja Tony sitten tykästyi tähän vuodesohvaan. Mun mielestä tämä on ihan kiva sohva, mutta sopii paremmin jonnekkin pieneen opiskelija yksiöön. Haluan hieman
näyttävämmän, massiivisemman ja kunnollisen sohvan missä on käsinojat.

Ja kun me oltiin jo kävelemässä pois kaupasta niin Tonttunen huomasi tämän, istui siihen ja lähti kassalle hieromaan kauppoja. 😀 Tykkään tästä tosi paljon, tämä on siisti ja tyylikäs, mutta aivan toisenlainen kuin mitä olin meille suunnitellut! Olen mielessäni nähnyt meidän olkkariin lämpimän ruskean ja muhkean kangassohvan. Tämä on mustaa nahkaa. Hyvä tässä oli istua ja saahan ilmeestä vähän ”pehmeämmän” kun tohon divaanille heittää jonkun ihanan pörrö viltin ja pehmoisia koristetyynyjä..?
Ja onhan tämä nahka vauvan kannalta parempi vaihtoehto kuin kangas. Puklailut ja muut liat voi vain pyyhkiä pois, kun kangassohvasta pitäisi pestä tyynyt ja silti jäisi todennäköisesti jälki.
Kyllä tästä nyt varmaankin tulee meidän sohva.. 🙂

Keittiön pöytä ja tuolit ovat toinen tärkeä hankinta. Meillä on jo valmiina sellainen pyökin värinen neljän hengen pöytä tuoleineen. Ajateltiin että hiotaan ja maalataan ne tummanruskeaksi sekä vaihdetaan tuolien istuinosien päälliset ehkä nahkaiseksi. Nää tuolit ja pöytä kun on ihan toimivat ja hyvät, mutta minä inhoan puunväriä… Eikä tuonne meidän asuntoon mun mielestä sovi yhtään tuollainen puu.

Meiltä löytyy valmiina myös telkkaritaso, sohvapöytä, iso hylly ja kaksi kappaletta sellaisia ”vitriinihyllyjä”. kaikki nämä ovat väriltään mustia. En vielä tiedä yhtään että mihin päin kämppää nää kaapit sijoitetaan, mutta eivätköhän ne kaikki löydä sieltä paikkansa.Sänky meillä on myös valmiina, senkin runko on väriltään musta.

Vauvan huoneesta haluan tehdä raikkaan ja valoisan. Tän kuvan värimaailmasta tykkään. Seinät vauvan huoneessa ovat vaaleansiniset ja mun mielestä sinne sopisi hyvin valkoinen pinnasänky, ja valkoiset verhot sekä lattialle ihana pehmeä valkoinen karvamatto.

Suunnitelmat on suuret. 😀 Haluaisin kaiken nyt ja heti, mutta täytyy vaan malttaa rauhassa katsella ja vertailla huonekaluja. Parempi nyt ensin muuttaa niin näkee mitä kaikkea meiltä oikeasti puuttuu ja vasta sitten pikkuhiljaa ostella tavaraa.

Tony on nyt tehnyt paljon sähköhommia siellä meidän tulevalla asunnolla ja pikkuhiljaa paikat alkaa valmistumaan… :))

Kommentit (3)

Kamala muutto ja sisustus kuume täälläkin…
Meillä on tumman ruskea kangas sohva, ja voi kyllä siinä on ollut hommaa pitää puhtaana. En kuitenkaan vaihtaisi mihkään, meillä joskus oli kanssa nahkaiset kun itse olin pieni ja sotkeva tapaus, mutta muistan, kuinka inhottavaa oli istua esim. suihkun jälkeen siinä kun selkäjäi kiinni selkänojaan 😀
Mutta tosi hieno tuo valikoimanne sohva kyllä on!
Laitathan kuvia sitten myös muistakin kalusteista mitä ostatte ja sitten, kun asunto on kokonaan valmis, olisi kiva sellainen kunnon asunto-postaus, kaikki sisustus jutut yms. varmaa ymmärsit? 🙂

Miusta toi on ihana toi eka sohva! Voisin ottaa meille tommosen jos ois varaa…Meidän tän hetkisellä vuodesohvalla ei nimittäi voi yhtään löhötä ja oon jo kyllästynyt tähän. Menee selkä kipeeksi dataillessa. ;D Kaunis tää kyllä on, mutta ei löhöilysohva.

Komppaan sua Pinja! Oon ihan samaa mieltä, toi eka sohva on ihana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X