eveliina matilda - Banneri

Tänään lähti käyntiin 28. raskausviikko. Kohta  mennäänkin jo viimeisellä kolmanneksella. Eilen oli tasan 3 kuukautta laskettuun aikaa.
Tuntuu että tämä mun masu olis lopettanut kasvamisen. En moneen viikkoon ole nähnyt vatsan koossa juuri mitään muutosta. Tosin sitä kasvua on itse varmasti vaikeampi huomata kun tätä masua tässä tuijottelee jatkuvasti. Mua ei kyllä yhtään haittaa jos tämä ei tästä kovin suureksi kasva. Voisin kuvitella että pienemmän masun iho ei niin helposti repeile arville ja synnytyksen jälkeen ei jää niin paljon sitä ylimääräistä nahkaa. Vaikka voihan se olla että marraskuussa vatsa on ihan valtava, onhan tässä vielä aikaa kasvaa. 🙂

Meidän viikonloppu sujui tosi kivasti. Oltiin launtaista sunnuntaihin mökillä Rauman saaristossa. Sohvi, Osku ja Samppa sekä tietysti koirat Piko ja Kuutti olivat mun ja Tonyn seurana. Grillattiin, saunottiin ja otettiin vaan rennosti. Pojat kävi kalassa sekä vähän juopotteli. Olis niin mielellään jäänyt pidemmäksikin aikaa kuin yhdeksi yöksi, mutta Sampan piti lähteä sunnuntai illalla armeijaan ja meillä muilla oli sit ihan arki maanatai edessä. Eiköhän me ehditä vielä tänä kesänä mökkeilemään.

Mulla piti nyt maanantaina olla koulussa TKP, eli teleskooppipatukkakurssi. Istuinkin tunnin verran aamusta luokassa kuuntelemassa aiheen teoriaa. Sitten pidettiin tauko minkä jälkeen oli määrä siirtyä ulos tekemään käytännön harjoituksia. No siinä tauolla meidän luokanvalvoja sanoi mulle että minä en saa osallistua kurssille koska olen raskaana. Kesälomalla kun käväisin koulussa niin me sovittiin että minä osallistun kaikkeen omien tuntemuksieni mukaan ja jos homma alkaa tuntua liian raskaalta tai vaaralliselta niin itse ymmärrän hiljentää tahtia. Tiedän että olisin aivan varmasti pysynyt harjoituksessa muun ryhmän mukana. Tkp harjoittelu ei ole kovin nopea tempoista toimintaa vaan patukan halllinta liikkeitä käydään yhdessä liike kerralaan läpi. Harjoitteluun kuuluu patukan oikeaoppinen avaaminen, lyöntiasento, lyöminen jne… Mutta missään kohtaa minun ei itse tarvitsisi ottaa itseeni iskua eikä harjoituksissa satuteta tai vaaranneta ketään.
En pysty ymmärtään miksi luokanvalvoja ei voinut pitää kiinni sopimuksesta että minä itse (neuvolan avustuksella) arvioin kykyni osallistua opetukseen. En saanut tehdä edes teoriakoetta!?
Luulen ja tiedän että tämä mun luokanvalvoja haluaa vaan tehdä valmistumiseni mahdollisimman hankalaksi. Nyt mulla on kivasti tää kurssi rästissä. Eikä korvaaminen ole ihan niin helppoa. Täytyy koittaa osallistua jollekkin iltakurssille, eikä niissä aina ole tilaa ylimääräisille osallistujille.
Kyllä nyt vituttaa huolella. Olis voinut opettaja edes aikasemmin ilmottaa ettei anna mun osallistua, niin en ois aamulla turhaan ajanut koululle ja takasin. 
Saa nähdä minkälainen vuosi on tulossa jos tää opettaja nyt alkaa hankalaksi.

Kommentit (3)

Kyllä se on turvallisuuskysymys miksi siihen kurssiin et voinut osallistua. Vahinkoja voi sattua ja tulla esim. ohilyönti, tarkoitushan on että sinäkin suojapatjan kanssa harjoittelet.
Kokeneen vartijan neuvo; jätä tuo suosiolla synnytyksen jälkeiseen aikaan niin ei vauvalle satu vahingossakaan mitään.

Juu on. Tai hänellä on aika monta nimeä.. 😀 minä kutsun yleensä Kuutiksi.

Onko sulla oma koira? Ja hänen nimensä on Kuutti?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X