eveliina matilda - Banneri

Viikonloppu vierähti taas tosi nopeasti. Perjantaina haettiin tonyn kanssa Samppa (vauvan tuleva kummisetä) armeijasta kotiin ja illalla oltiin niin väsyneitä että ei juuri mitään jaksettu tehdä. Lauantaina Tonyllä oli jääkiekkoturnaus. Mun piti mennä katsomaan pelejä, ainakin viimeinen peli missä Tonyn joukkoe pelasi pronssista, mutta olin niin väsynyt että nukhdin ja koko turnaus meni mun osalta ohi. Illaksi olin suunnitellut meille vaikka mit tekemistä, mutta tony tuli turnauksesta 38 asteen kuumeessa kotiin… Eipä sitten lähdettykkään minnekkään. Paitsi kaupaan ostamaan herkkuja ja  R-kioskilla vuokraamassa pari leffaa. Vietettiin sitten kiva leffailta kotona kaksitaan.

leffaevästä 😛 Nää coktailtikut on ihan parhaita!

 

 

Vuokrattiin nämä kaksi leffaa. Molemmat oli hyviä. Tie pohjoiseen oli ihan perus hyvä, tosi tunnelmallinen Suomalainen draama/komedia. Ja Just Go With It oli hauska parisuhde komedia. Vielä tänään illalla pitäisi  muistaa palauttaa noi..

Se on kyllä kummallista miten Tony tuli sieltä jääkiekkoturnauksesta ihan normaalina, melko väsyneenä kotiin. Hetken sohvalla istuttuaan hän mittasi itseltään kuumeen koska otsa oli ihan tulikuuma. Heti kun kuumemittariiin pärähti luku 38, Tony käpertyi sikiöasentoon ja muuttui pieneksi tosi kipeäksi pikku potilaaksi ja minä muutuin tämän potilaan palvelijaksi.
Mielelläni minä pidän Tontsasta huolta ja yritän parantaa hänen vointiaan, mutta Tony jos kuka osaa todella ottaa kuumeesta kaiken ilon irti. 😀 Kuume toimii tekosyynä aivan kaikelle. Tony ei kuulemma pystynyt tekemään mitään muuta kuin katsomaan elokuvaa ja napostelemaan. Kauppaan lähdettäessä minä sain laittaa kengätkin Tonyn jalkoihin. 😀 Lähdettiin kauppaan siski että Tonyn teki mieli irtokarkkeja. Kaupasta hän kuitenkin osti sipsipussin ja kotiin tultuamme hän olisi sittenkin halunnut irtokarkkeja. Minä jo melkeen jouduin lähtemään uuteen reissuun. Tony vain selitti että kipeänä hän on kuin nainen, eli muuttaa mieltänsä vähän väliä. Onneksi Tony on todella harvoin kipeänä ja minä saan olla nainen aina. 🙂

Tonyn kuume oli nyt sunnuntai aamuksi lähtenyt. Käytiin päivällä mun isovanhempien luona. Tarkoitukseni oli mennä poimimaan marjoja meille pakkaseen, mutta kahvipöydässä mamma nauroi että nyt eletään jo elokuun loppua, eikä siellä puskissa kuulemma enää mitään marjoja ole. Linnut olivat eilen syöneet viimeiset nahistuneet. Puolukoita on kuulemma metsässä… Yök. Onneksi mamma sulatti pakkasestaan mansikoita ja vadelmia ja me syötiin sitten niitä jäätelön kanssa. Oli niin super hyvää!

Apua 😀 Opettakaa joku mua käyttämään tätä kameraa. Tää tarkentaa aina johonkin ihme kohtiin? En ymmärrä näistä asetuksista yhtään mitään enkä kyllä kuvaamisestakaan tiedä mitään… Nauttikaa näistä mun huippu laadukkaista otoksista.
Käytiin me tänään muuten tuolla asunnollakin. Vietiin sinne meidän vanha ruokailuryhmä, mikä piti hiota ja maalata. Tuoleihin piti laittaa uudet istuinosan kankaat. Nyt me kuitenkin taidetaan ottaa tonne mun siskon vanha ruokapöytä tuoleineen kun hänelle ne on tarpeettomat. Se siskon pöytä on myös tuollainen nelipaikkainen, mutta siihen keskelle saa sellaisen lisäpalan että sitä pöytää saa tarpeen tullen jatkettua kuusi -paikkaiseksi. Siinä on valkoiset tuolit ja valkoiset pöydänjalat. maalataan varmaan se pöytälevy tummanruskeaksi..?
Makuuhuoneen vaatekaapin ovi
 

vauvan huoneessahan oli tälläinen ovi
 Keittiöön on tullut taso. Ei ole luonnossa noin harmahtava. En taas osannut käyttää tätä kameraa ja toi auringonvalokin vähän vääristää väriä

 Tosta keittiön valaisimesta pitäisi valmiina tulla tälläinen.
 Kylppärissä on katto!

Sellaisia muutoksia oli nyt tapahtunut. Tony sanoi että noin kaksi viikkoa ja sitten päästään muutamaan!

Me käytiin tänään myös Myllyssä. tarkoitus oli katsella imetysliivejä. Mistään muualta kuin h&m:stä ei löytynyt ja sieltäkin liivejä vain kahdessa eri mallissa. Ne liivit oli kyllä tosi mukavat ja hyvät päällä, mutta näyttivät just siltä että mun mammalta voisi löytyä samanlaiset. Tony sitten osti mulle sellaset vähän seksikkäämmät normi liivit. 😀 Mistähän kaupasta löytyisi vähän laajempi valikoiman noita imetysliivejä? Nettikaupoista en sovittamatta uskalla ostaa. Tietenkin mukavuus ja käytännöllisyys menee ulkonäön edelle, mutta ei haittaa ollenkaan jos eivät ihan hirveet erotiikantappajat ole.

 Ostettiin mulle myös tollainen reenipaita, kun mun pitää nyt alkaa vähän korvailemaan koulun uhkatilanteidenhallinta -tunteja. Ajattelin mennä kuntopotkuyrkkeily- tai piloxintunneille. Niillä saan hyvin kuitattua mun 10h poissaoloja jujutsusta. 
Uusilla vermeillä on kivempi mennä liikkumaan. Heti kun puin nämä päälle sain pienen innostuksen lähteä liikkumaan. Tämä paita on tosi joustava ja siirtää hien pois iholta.

Reenikuteet ja pömppis. Kai nää vaatteet sopii vielä raskauden jälkeenkin hyvin päälle, jos vaikka innostun pudottamaan vauvakilot 😉

Kommentit (6)

Ei kannata liian isojakaan ostaa, ne ei nimittäin ole myöskään mukavat, kun liivinsuojukset ei pysy paikoillaan yms.
Ostat loppuraskaudesta yhden koon isommat, sellaset, että jos tarvetta, niin mies voi käydä sulle osamassa sitten vaikka samanlaiset ja isommat jos tarvetta. 🙂 Ei tarvii sitten ite heti kaupoille lähteä. 🙂

Mulla nous esikoisen kanssa maito heti, mikä kuuleman on aika epänormaalia ensisynnyttäjillä. Olin sairaalassa jatkuvasti polviinasti märkänä ja sain olla vaihtamassa vaatetta. Miehen sisko kävi mulle Sillon hakemassa imetysliivit, jolle heitin lonkalta koon ja kun ne oli sopivat, niin sitten joku toinen kävi hakemassa vielä toiset samanlaiset, tais olla anoppi.
Itse ostin nyt ensimmäistä kertaa imetyspaidan ja täytyy todeta, että aika turha ostos. Hyvin olen pärjännyt niillä mahan venyttäneillä
topeillakin.. 🙂

Ei kannta ottaa imetysvaatteista mitään stressiä. Tuo on hyvä, että käytte yhdessä katsomassa, niin jos mies joutuu niitä ostamaan, niin ei ole ihan hukassa. 🙂

Onpa kauniin näköistä teidän tulevassa kodissa! Ja pakko kysyä, että mitä noissa coktailtikuissa on, ovat niin herkullisen näköisiä!:)

Miten noi vaatekaapin ovet toimivat? Aukeeko ne vai vedetäänkö sivuun? 🙂

Tarkoitus on tehdä hieman taustatutkimusta. Ja kyllä aion ostaa ne valmiiksi sairaalakassiin. Synnytyksen jälkeenhän se maito yleensä kunnolla nousee, enkä heti ensimmäisenä ole lähdössä kauppaan. 😀 Täytyy vaan valmiiksi ostaa reilun kokoiset, tai jopa kahta kokoa. Jos koko veikkaus menee ihan metsään niin sitten vaan uusia ostamaan..

Ne liivit joita ajattelet äitisi kaapistakin löytyvän on tosi hyvät yöllä pitää päällä. Samoin silloin, kun maito nousee ja rinnat on muutenkin kipeät. Itse pidän niitä muutenkin kotona. Esikoisen aikaan en muita pitänytkään, kun en löytänyt. Nyt löysin kaarituelliset ja niidä pidän ns. "parempina liiveinä" ja puen ne aamulla yleinsä silloin kun tiedän lähteväni jonnekkin..
Ei noita imetysliivejä kannata ostaa kun korkeintaan 2odotusaikana.. Sitten vasta kun maidon nousu on tasaantunut ja imetyslähtenyt hyvin käyntiin niin tietää koonkin silloin paremmin. 🙂

ei kai vielä kannata ostaa imetysliivenä, kun et tiedä kuinka paljon rinnat kasvavat? 😮

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X