29. raskausviikko

Ihan pikaista päivitystä tämän uuden raskausviikon myötä…

Koskas se viimeinen raskaus kolmannes alkoikaan? Ihan pianko jo? 🙂

c: libero.fi

Näyttääpäs vauva tuossa kuvassa jo isolta! vau.fi:n odotusoppaan mukaan sikiö on jo 33,5cm pitkä ja painaa 1200g. Hui! Vielä hetki sitten kun otin netistä selvää raskausviikkoni kulusta, siellä kuvailtiin alkion olevan nyt ruusunnupun kokoinen. Nyt ihan hujauksessa siitä ruusunnupusta on kasvanut tuollainen ihan valmista vauvaa muistuttava iso pallero.

Pikku hiljaa mullakin alkaa esiintyä tuollaisia normaaleja raskausvaivoja. Kävellessä nivuset kipeytyy tosi herkästi ja hengittämisestä on tullut raskaampaa. Hengästyn ja hikoilen paljon aiempaa herkemmin. Välillä etenkin istuessa on melko tukala ja tosi ”täysnäinen” olo. Vauvan potkut ja liikehdintä tekee päivä päivältä kipeämpää. Vatsanahka on ihan hellänä ja vähän väliä täytyy oikein irvistää kun kylkiin tulee kunnon potkusarja.
Supistelulta, turvotukselta ja pahoinvoinnilta olen onneksi vielä toistaiseksi säästynyt.
Raskausarpiakaan ei vatsan seudulle ole vielä ilmestynyt. Olen käyttänyt The Body Shopin cocoa butter stickiä aina silloin tällöin vatsan iholle. Toimivuudesta en vielä osaa oikein sanoa kun voi olla että ne arvet ilmestyy vasta ihan loppuraskaudesta, mutta tähän asti olen ollut oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen. On hyvän hajuinen ja tekee ihosta mukavan pehmeän sekä joustavan. Lisäksi tämä stick on kivempi levittää kuin perusrasva, koska tämän kanssa ei tarvitse sutata käsiä.

 Tämän viikon vatsakuva. kehitystä vauvavatsan kasvusta voi helpoiten seurata tuolta ”masu kasvaa” sivulta. Lisään sinne aina kuvia kun saan aikaiseksi ottaa.

Oli pakko laittaa tämäkin kuva tänne kun satuin puhelimen albumista löytämään. 😀 Tuli tehtyä ihan vaan pari testiä ennen kuin uskoin tuloksen todeksi. Kaksi ensimmäistä testiä vasemmalta olivat negatiivisia, tai niissä oli sellainen ihan hailura ”haamuviiva” jota ei kuvista näe. Sitten se plussa jatkoikin päivä päivältä vahvistumista. 🙂
 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Käyppäs! 🙂

Mietin vain, ei haittaa ettet muista. 🙂 Itse vasta viikolla 6 tein testin ja yllätyin kun niin pitkällä oli jo!

Avatar

Buuja, haastan sinut! 🙂 Olet ainut jolle tämän haasteen voin heittää, joten vilkaise edes! Kiitos! <3

http://looking-4-happiness.blogspot.com/2013/08/haaste.html

ps: Millä viikolla aloit testata raskautta testein?

Avatar

Oi, ensimmäinen blogihaaste. 😀 Käyn vilkaisemassa!!

En yhtään muista millä viikolla aloitin testailun..? Aika aikaisessa vaiheessa kuitenkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä