eveliina matilda - Banneri

Sain ensimmäisen blogihaasteen masusta syliin blogilta! Kiitos!
Ideahan on että haasteen vastaanottaja vastaa kysymyksiin ja sen jälkeen lähettää haasteen eteenpäin. Tässä tapauksessa haaste pitäisi lähettää viidelle muulle blogille millä on alle 100 lukijaa. Ikävä kyllä minä itse en lue tai seuraa yhtäkään blogia… 😀 Siispä en ihan täydellisesti pysty haastetta toteuttamaan, mutta päätin nyt kuitenkin vastata kysymyksiin. 🙂

Tässä mun vastaukset:


1. Millainen blogi on hyvä blogi? 
Hyvä blogi on mielestäni helppolukuinen ja selkeä. Ulkoasu on siisti ja teksi visuaalisesti ja rakenteellisesti helppo lukuista. Hyvässä blogissa käsitellään tiettyä aihetta/aiheita. (esim. äitiys, lemmikit, ruuanlaitto jne…) Hyvässä blogissa postauksia ilmestyy säännöllisesti ja mielenkiintoiset tekstit ovat maustettu kuvilla. postauksien tekstiosuuden ei tarvitse olla tolkuttoman pitkä, jotta mielenkiinto lukemiseen säilyy.

2. Millainen on hyvän itsetunnon omaava ihminen? Onko sinulla hyvä itsetunto?
Hyvän itsetunnon omaava ihminen on sellainen kenen ei tarvitse esittää mitään, vaan hän pystyy joka tilanteessa olemaan oma itsensä. Hän on tyytyväinen itseensä ja arvostaa itseään sellaisena kuin on. Ihmisen kenellä on hyvä itsetunto, ei tarvitse seurata muita vaan hän pystyy toiminaan niin kuin itseltä tuntuu oikealta. 


Minulla on mielestäni hyvä itsetunto, mutta se ei ole mikään jatkuva pysyvä tila, vaan saattaa vaihdella ja hieman muuttua elämäntilanteiden ja vastoinkäymisten myötä.

3. Millaista elämää toivot eläväsi 5 vuoden päästä? Entä 10 vuoden?
Tosi vaikea kysymys! Toivon että olen onnellinen, terve ja taloudellisesti hyvin toimeentuleva. 😀 Kovin syvällistä ja tarkkaa kuvailua on tosi vaikea tehdä.

Toivon että viiden vuoden päästä minulla on ehjä ja onnellinen perhe johon lisäkseni kuuluvat Tony, meidän viisivuotias tytär sekä uusi pikkuvauva. 🙂 Toiveissani on siis vielä jonkin ajan kuluttua saada tonen napero.

Kymmenen vuoden päästä minä näen itseni perheineni asumassa maalla metsän keskellä ihanassa vanhassa puutalossa. Pihapiiristä löytyy Tonylle suuri autotalli ja minulle hevostalli. Ollaan Tonyn kanssa onnellinen ja nuorekas pariskunta kenellä on iloiset ja onnelliset lapset.


4. Ostatko vaatteita kirpparilta itsellesi? Entä vauvalle?
Kyllä aina toisinaan. Kirpparit on kivoja ja sieltä tekee välillä upeita löytöjä. Enemmän kirpputoreilta on tullut ostettua vauvalle kuin itselle.
5. Mitä teette parisuhteenne eteen jotta se olisi hyvä?
Yritetään järjestää mahdollisimman paljon yhteistä aikaa ja sellaista normaalista arjesta poikkeavaa tekemistä mikä on molemmille mieluisaa. (esim mökkeily, leffaillat, ulkona syöminen, matkustelu…) 
Toisaalta taas annetaan toiselle sitä omaa aikaa, vaikka kavereiden kanssa olemista tai harrastusten parissa. Kun ei koko ajan ole kiinni toisessa parisuhde voi paremmin.

Lisäksi molemmat teemme toisillemme sellaisia arjen pieniä huomaamattomia tekoja, millä on mielestäni suuri merkitys parisuhteellemme. 
Esimerkiksi minä saatan nousta tekemään Tonylle hyvän aamupalan valmiiksi pöytään, vaikka olisin vielä saanut nukkua muutaman tunnin pidempään. Tony hieroo mun hartioita ja jalkoja tai tekee muita pikku palveluksia. 

6. Paheesi?
 Hmm… Näitä on varmaan paljon, mutta ei nyt tule sellaista hyvää mieleen. Ehkä se että yritän usein mennä siitä mistä aita on matalin.

7. Kumpi teillä ”määrää kaapin paikan”? 
Käymme tästä parhaillaan melkoista valtataistelua. 😀 Ihan siis kirjaimellisesti kinastellaan kaapin paikasta tuon uuden asunnon takia. En ajatellut hävitä, mutta Tony antaa kyllä hyvän vastuksen.
Aikalailla 50/50 päätetään asioista.

8. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Se vähän vaihteli. Joskus halusin olla luokanopettaja, välillä kirjastonhoitaja, poliisi tai kalojenkouluttaja <–?9. Miksi aloit kirjottaa blogia? Mitä se merkitsee sinulle?
Oli kiva päästä purkamaan ajatuksia ja elämäntapahtumia jonnekkin. Ilman tätä raskautta tuskin olisin aloittanut blogin pitämistä.
Kyllähän tämä jotain minulle merkitsee. On mahtavaa että minulla on noin paljon lukijoita jotka jaksavat lukea ja kommentoida tekstejäni! 
10. Mitä mieltä olet sukupuolineutraalista kasvatuksesta?(sori en tiiä miksi tuli mieleen tälläinen kysymys!) 🙂
 Jokainen kasvattakoon lapsensa parhaaksi katsomallaan tavalla. Se että lapselle annetaan juuri tämän sukupuolineutraalisuuden takia nimi mikä on sekä tytölle että pojalle sopiva on mielestäni jo hommassa yli menemistä. samoin ne vanhemmat kenestä luin jostain kun hiellä oli kaksi vuotias lapsi, eivätkä he olleet kertoneet kenellekkään kumpaa sukupuolta lapsi oli… huhhuh
En paljoa tiedä tästä kasvatusmallista, joten vaikeaa muodostaa sen kummempaa mielipidettä asiasta.
Minusta itsestäni on kyllä tyhmää että on erikseen tyttöjen ja poikien värit, sekä tyttöjen ja poikien omat harrastukset sun muut asiat mistä kiinnostuminen on sallittua vain toise sukupuolen edustajalle. 
11. Mikä saa sinut aina hyvälle tuulelle? Entä pahalle?
 Hyvälle tuulelle minut saa hyvä ruoka, juhliminen, iloiset ja mukavat ihmiset ympärillä, hyvä sää. Todella monia asia sa minut iloiseksi silloin kun elämä rullaa hyvin eteenpäin.
Pahalle päälle saa vastoinkäymiset, ihmisten valehtelu ja kieroilu. Ihmissuhdeongelmat. 

 

Kommentit (5)

Hei ihan hirmusen kiva blogi sulla ! Ois kiva jos kertosit joskus vaikka sairaalakassin sisällön yms. :))

Ootko sä jo nähnyt siskosi pojan, joka syntyi muutama päivä sitten?

En ole vielä nähnyt. Innolla odotan tapaamista 🙂

Mukava kun vastasit! 🙂 Huusin ukon paikalle lukemaan tuossa parisuhdekysymyksessä… 😀

Kiitos! Täytyy tehdä postaus aiheesta 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X