eveliina matilda - Banneri

Alan olla niin kyllästynyt tähän muuttamattomuuteen. 😀
En enää millään jaksa odottaa että saan kantaa meidän muuttokuorman autoon, kuljettaa kamat uuteen ihanaan kotiin ja järjestellä siellä sitten kaikki tavarat paikoilleen ja vaatteet kaappeihinsa. Olisi ihana päästä jo laittamaan vauvan vaatteet sieviin pikku pinoihin vaavin omaan vaatekaappiin. En malta odottaa että päästään Tonyn kanssa hieman sisustamaan ja ostamaan kaikkea kivaa uutta. Meillä on melkein kaikki astiat sun muut pyyhkeet ja lakanat jo hommattuna, mutta uuden avaruusajan -lieden takia meidän pitää ostaa uudet kattilat ja pannut. Sitten tietty tarvitaan kaikki verhot, matot, vessaharjat ja muut härpäkkeet. Ajateltiin suunnata ainakin Ikeaan ostoksille heti kun ollaan muutettu.
Tony sanoi eilen että näillä näkymin saatetaan ensiviikolla päästä muuttohommiin. Niin siis saatetaan. Kaikki alkaa olla suurinpiirtein valmista mutta kuulemma jotain asuntotarkastuksia ja muita turhuuksia on vielä tehtävä. 😀 Sekä tietysti siivottava. Varmaankin viikonloppuna mennään asunnolle siivoomaan. Siellä kun on paljon kaikkea pölyä sun muuta ryönää mitä rakennusvaiheessa tuppaa ilmestymään. Kiiltävän puhtaaseen kotiin on sitten kiva viedä huonekalut ja tavarat. Toivottavasti siis ensiviikolla.

Multa on niin kovin toivottu postauksia asuntoon liittyen joten olkaa huoleti, pääsette kyllä seuraamaan meidän muuttopuuhia ja asunnonlaittoa! 😀

Mulle saa myös heittää muita postausideoita. 
Mitä Te haluatte lukea? 
Mikä kiinnostaa? 
Kysymys- tai mielipidepostauksia? 
Vai tykkäättekö lukea ihan vain meidän arkisia kuulumisia? 
Enemmän vai vähemmän kuvia? 
Mitä mieltä olette ulkoasusta, pitäisiköhän sitä välillä vähän päivitellä? 
Minkälainen mun kirjoitustyyli mielestänne on?
Kaikki palaute ja kehitysideat ovat todellakin tervetulleita!

Tällä hetkellä meidän omaisuus näyttää tältä. Eiks ookki kiva.

Muuten vihdoin HUOMENNA meidän vaunut saapuu!! Niitä onkin tässä jo tovi odoteltu… Toimitusajan piti olla kolme viikkoa, mutta meidän tilatessa tietysti mikään ei mennyt putkeen. Ensin vaunuja valmistava tehdas oli kesälomalla ja sen jälkeen tietysi myös kuljetusfirma oli kesälomalla, niin että me ollaan saatu odottaa niitä vaunuja jo varmaan kolme kertaa toi kolme viikkoa.
Tony laitteli sinne firmaan jo vähän palautetta kun niin kauan kestää ja nyt mun sähköpostiin oli tullut viesti missä pahoiteltiiin viivästystä ja luvattiin kärryt kotiovelle huomiseksi. +saamme veloituksetta settiin mukaan sellaisen vaunujen sade-/päivänvarjon. Onneksi meillä ei ole ollut mikään kiire saada vaunuja. Niinku periaatteessa. Onhan mulla ollut kauhea kiire päästä näkemään ja syynäämään niitä rattaita.
Näitä ei niin kauhean monella ole (ainakaan Suomessa?) joten en ole kuin kerran livenä nähnyt nää meidän tilaamat kärryt. Silloinkin näin ne vaan kaukaa vilaukselta kauppakeskuksessa ja kun mun piti lähteä seuraamaan ja vakoilemaan niitä rattaita, niin Tony ei päästänyt kun sillä oli niin kova kiire syömään. Ruokailun jälkeen en enää tietenkään löytänyt mistään sitä rattaita työnnellyttä perhettä. Mutta uskon kuitenkin että ne vaunut on mieleiset. kaheaa tilata noin tärkeä juttu näkemättä netistä.
Huomenna luvassa saattaa siis olla jonkin näköistä vaunupostausta… 🙂

Piko
Kuutti
Kaikki kolme koiraa

Kommentit (8)

TÀmÀ blogi on ihana, mutta postauksia tulee todella harvoin :/

Ulkoasu on mun mielestĂ€ yksinkertainen ja hyvĂ€ nĂ€in 🙂
Kirjotus tyylikin on mun makuun!

Kuvat on aina tosi kivoja, mitÀ enempi, sen parempi!

Vaunuista juttua odotellaan tÀÀllÀkin!
Ja aina kun jotain tapahtuu uuden kodin ja sen sisustuksen suhteen niin paljon kuvia kehiin 😉

Joku vaate postaus olis kiva, missÀ kerrot mistÀ mieluiten ostat omat ja vaavin vaatteet, minkÀlaisista tykkÀÀt yms.

ja sitte joku tulevaisuuden suunnitelmat postaus olis kiva, kaikkihan ei aina mene niinkun suunnittelee, mutta jos menisi, niin mitĂ€ olisi tulevaisuudessa (vaikka viiden vuoden sisÀÀn?) tiedossa 🙂

Oioi… nyt alkoi kiinnostamaan mitkĂ€ vaunut ootte tilanneet 🙂

Voisit tehdÀ postausta sun perheestÀ.

Postausta vauvanvaatteista!!!!!!!! Rakastan katsella kuvia ihanista vaatteista. SekÀ tietysti kaikista leluista, kengistÀ jne.

Evski tÀÀ sun blogi on aiva mahtava! VĂ€hĂ€n vĂ€liĂ€ kurkkailen viimeisimmĂ€t postaukset 🙂 jatka samaan malliin ja sitte VAUVASTA PALJON KUVIA kun hĂ€n joskus uskaltautuu maailman kylmyyteen 😉

Kiitos!! Kiva kuulla et tututkin lukee 🙂
Ja lupaan laittaa vaavista PALJON kuvia. 😛

Mun mielestĂ€ tÀÀ blogi on tosi kiva tÀÀlleen 🙂
Mutta voisitko tehdÀ postausta vaunuista ja muista vauvan hankinnoista, talosta sitten kun olette muuttaneet, tonyn ja sun tarina ja jotain sun lapsuudesta ? :))

Jees. HyviĂ€ ideoita 😉

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan tÀÀllÀ Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elÀmÀÀn.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekÀ Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttÀ:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X