Muuttamattomuuteen turhautuminen

Alan olla niin kyllästynyt tähän muuttamattomuuteen. 😀
En enää millään jaksa odottaa että saan kantaa meidän muuttokuorman autoon, kuljettaa kamat uuteen ihanaan kotiin ja järjestellä siellä sitten kaikki tavarat paikoilleen ja vaatteet kaappeihinsa. Olisi ihana päästä jo laittamaan vauvan vaatteet sieviin pikku pinoihin vaavin omaan vaatekaappiin. En malta odottaa että päästään Tonyn kanssa hieman sisustamaan ja ostamaan kaikkea kivaa uutta. Meillä on melkein kaikki astiat sun muut pyyhkeet ja lakanat jo hommattuna, mutta uuden avaruusajan -lieden takia meidän pitää ostaa uudet kattilat ja pannut. Sitten tietty tarvitaan kaikki verhot, matot, vessaharjat ja muut härpäkkeet. Ajateltiin suunnata ainakin Ikeaan ostoksille heti kun ollaan muutettu.
Tony sanoi eilen että näillä näkymin saatetaan ensiviikolla päästä muuttohommiin. Niin siis saatetaan. Kaikki alkaa olla suurinpiirtein valmista mutta kuulemma jotain asuntotarkastuksia ja muita turhuuksia on vielä tehtävä. 😀 Sekä tietysti siivottava. Varmaankin viikonloppuna mennään asunnolle siivoomaan. Siellä kun on paljon kaikkea pölyä sun muuta ryönää mitä rakennusvaiheessa tuppaa ilmestymään. Kiiltävän puhtaaseen kotiin on sitten kiva viedä huonekalut ja tavarat. Toivottavasti siis ensiviikolla.

Multa on niin kovin toivottu postauksia asuntoon liittyen joten olkaa huoleti, pääsette kyllä seuraamaan meidän muuttopuuhia ja asunnonlaittoa! 😀

Mulle saa myös heittää muita postausideoita. 
Mitä Te haluatte lukea? 
Mikä kiinnostaa? 
Kysymys- tai mielipidepostauksia? 
Vai tykkäättekö lukea ihan vain meidän arkisia kuulumisia? 
Enemmän vai vähemmän kuvia? 
Mitä mieltä olette ulkoasusta, pitäisiköhän sitä välillä vähän päivitellä? 
Minkälainen mun kirjoitustyyli mielestänne on?
Kaikki palaute ja kehitysideat ovat todellakin tervetulleita!

Tällä hetkellä meidän omaisuus näyttää tältä. Eiks ookki kiva.

Muuten vihdoin HUOMENNA meidän vaunut saapuu!! Niitä onkin tässä jo tovi odoteltu… Toimitusajan piti olla kolme viikkoa, mutta meidän tilatessa tietysti mikään ei mennyt putkeen. Ensin vaunuja valmistava tehdas oli kesälomalla ja sen jälkeen tietysi myös kuljetusfirma oli kesälomalla, niin että me ollaan saatu odottaa niitä vaunuja jo varmaan kolme kertaa toi kolme viikkoa.
Tony laitteli sinne firmaan jo vähän palautetta kun niin kauan kestää ja nyt mun sähköpostiin oli tullut viesti missä pahoiteltiiin viivästystä ja luvattiin kärryt kotiovelle huomiseksi. +saamme veloituksetta settiin mukaan sellaisen vaunujen sade-/päivänvarjon. Onneksi meillä ei ole ollut mikään kiire saada vaunuja. Niinku periaatteessa. Onhan mulla ollut kauhea kiire päästä näkemään ja syynäämään niitä rattaita.
Näitä ei niin kauhean monella ole (ainakaan Suomessa?) joten en ole kuin kerran livenä nähnyt nää meidän tilaamat kärryt. Silloinkin näin ne vaan kaukaa vilaukselta kauppakeskuksessa ja kun mun piti lähteä seuraamaan ja vakoilemaan niitä rattaita, niin Tony ei päästänyt kun sillä oli niin kova kiire syömään. Ruokailun jälkeen en enää tietenkään löytänyt mistään sitä rattaita työnnellyttä perhettä. Mutta uskon kuitenkin että ne vaunut on mieleiset. kaheaa tilata noin tärkeä juttu näkemättä netistä.
Huomenna luvassa saattaa siis olla jonkin näköistä vaunupostausta… 🙂

Piko
Kuutti
Kaikki kolme koiraa

Kommentit

8 kommenttia

Tämä blogi on ihana, mutta postauksia tulee todella harvoin :/

Mun mielestä tää blogi on tosi kiva täälleen 🙂
Mutta voisitko tehdä postausta vaunuista ja muista vauvan hankinnoista, talosta sitten kun olette muuttaneet, tonyn ja sun tarina ja jotain sun lapsuudesta ? :))

Jees. Hyviä ideoita 😉

Evski tää sun blogi on aiva mahtava! Vähän väliä kurkkailen viimeisimmät postaukset 🙂 jatka samaan malliin ja sitte VAUVASTA PALJON KUVIA kun hän joskus uskaltautuu maailman kylmyyteen 😉

Kiitos!! Kiva kuulla et tututkin lukee 🙂
Ja lupaan laittaa vaavista PALJON kuvia. 😛

Postausta vauvanvaatteista!!!!!!!! Rakastan katsella kuvia ihanista vaatteista. Sekä tietysti kaikista leluista, kengistä jne.

Oioi… nyt alkoi kiinnostamaan mitkä vaunut ootte tilanneet 🙂

Voisit tehdä postausta sun perheestä.

Ulkoasu on mun mielestä yksinkertainen ja hyvä näin 🙂
Kirjotus tyylikin on mun makuun!

Kuvat on aina tosi kivoja, mitä enempi, sen parempi!

Vaunuista juttua odotellaan täälläkin!
Ja aina kun jotain tapahtuu uuden kodin ja sen sisustuksen suhteen niin paljon kuvia kehiin 😉

Joku vaate postaus olis kiva, missä kerrot mistä mieluiten ostat omat ja vaavin vaatteet, minkälaisista tykkäät yms.

ja sitte joku tulevaisuuden suunnitelmat postaus olis kiva, kaikkihan ei aina mene niinkun suunnittelee, mutta jos menisi, niin mitä olisi tulevaisuudessa (vaikka viiden vuoden sisään?) tiedossa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä