eveliina matilda - Banneri

Kävin kiertelemässä lastenvaate- ja tarvikekirppiksellä, sekä viereisellä ihan normaalilla kirppiksellä. En kovin usein jaksa kierrellä kirpputoreja, mutta silloin tällöin niissä on mukava käydä. Kirpparilta on mielestäni vaikeaa löytää kaikkien niiden vaatteiden ja tavaroiden seasta juuri sellaista mitä etsii. Vaatetta ja tavaraa löytyy laadultaan ja hinnaltaan niin laidasta laitaan, mutta jos vaan jaksaa ja on aikaa, niin sieltä voi takuulla tehdä hyviä löytöjä.
Toisinaan on kiva että vauvalla on ihan uuden pehmeää vaatetta suoraan kaupasta, mutta myös nuo lastenvaatekirpputorit ovat täynnä uudenveroista, ehjää ja muodikasta vaatetta. Varmaankin sen takia kun vauvat kasvavat niin hurjaa vauhtia ettei vaatteita ehdi välttämättä käyttää kovin kauaa. Kyllähän siellä on myös sellaisia rasva- ja puklutahrallisia väljähtäneitä vaatteita, mutta pienellä vaivalla olen usein löytänyt joukosta ne parhaat vaatekappaleet.
Olen ostanut joitakin vaatteita myös facebookin vauvanvaatekirpputorilta, mutta olen huomannut että netissä hinnat ovat paljon suuremmat kuin ormaalilla kirppiksellä. Hinnan suuruus johtuu varmasti osittain postimaksujen sekä postittamisen vaivan takia. Fb-kirppareilla liikkuu myös epärehellistä porukkaa, enkä oikein pidä siitä että minun on laitettava rahat ihan tuntemattoman ihmisen tilille ja sen jälkeen saan muutaman päivän jännittää että tuleeko paketti perille vai ei. Ja kun paketti sitten (ehkä) saapuu, saa jännittää vastaako tuote fb:ssä annettuja tietoja. Onko myyjä ilmoittanut koon oikein ja ollut rehellinen vaatteen kunnosta. Monesti vaatteiden värit ja materiaalit näyttävät kuvissa hyvin erilaisista kuin luonnossa. Siispä olen todennut nää normaalit kirpputorit itselleni paremmaksi shoppailu paikaksi. 🙂

Tää mekko tarttui mukaan. Tuli heti mieleen että vaavin vois pukea hänen ensimmäisenä jouluna tähän. Mekko maksoi 50snt

Sydänbody sekä pöksyt. Hintaa tuli 2e

Tää nätti tunika on ihan käyttämättömän oloinen. Tai ehkä materiaali on vain säilynyt tosi hyvänä. Maksoi 2e

Itselleni löysin tämän tummansinisen Lindexin pitsipaidan sekä vaaleanpuna-kultaisen Ginatricon huivin. Yhteensä 6e. Löysin itselleni myös pari muuta kivaa paitaa, jotka eivät kyllä tällä hetkellä mahdu päälleni, mutta ehkä sitten marraskuun jälkeen.. 🙂

Leivottiin Tontsan kanssa pullia. 😀 Ei olla kumpikaan mitään jauhopeukaloita.. Nää korvapuustit ei kohonnu yhtään vaan jäi ihan littanoiksi ja rumiksi. 🙁 Toinen pellillinen vielä paloi… Mut maku oli ihan jees, kyllä niitä söi.

Kommentit (4)

asutteko sun vanhemmilla nyt muuttoon saakka vai? 🙂

ihania lastenvaatteita ja vielä noin halvalla! 🙂

Jep! Nää oli kyllä ihan super edullisia. 🙂

Joo. Vielä hetken aikaa joudutaan kärvistelemään täällä. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X