eveliina matilda - Banneri

Ollaan nyt asuttu täällä uudessa kodissa reilu viikon verran ja arki on lähtenyt hyvin käyntiin. Tavarat ovat löytäneet paikkansa, ruokakaapit ovat täyttyneet ja olemme kutakuinkin oppineet käyttämään näitä kaikkia uusia vempaimia eli pesukonetta, tiskikonetta, uunia, mikroa, hellaa ja kiuasta.
En olisi ikinä uskonut kuinka vaikeaa voi olla käyttää näitä härveleitä minkä tarkoituksena on kuulemma helpottaa elämää. Tähän asti kaikki tämä nykyteknologia on lähinnä vaikeuttanut sitä.. Joka laitteessa on monen moista nappulaa ja ihme toimintoa ja Tonyn kanssa kun yrittää päästä perille laitteiden maailmaan niin ohjekirjaahan ei voi koskaan vilkaista. Sehän on se miesten pyhä sääntö. Eikä Tony ole poikkeus sillä hän esimerkiksi mielummin latoo kiuskivet kiukaaseen yhden kerran sijaan kaksi kertaa. Ensin omalla (väärällä) tavallaan ja sitten uudestaan oikealla tavalla minkä minä ohjekirjasta luen. Ja sitten kun kerron ohjekirjasta tärkeän huomion kiukaan käyttöön liittyen niin Tonyn vastaus on että ”Noi ohjekirjojen jutut nyt on vaan semmosia suosituksia ihmisille ketkä ei osaa käyttää näitä laitteita…” Niinpä niin.
Me ei vieläkään tiedetä että mihin niistä pyykipesukoneen neljästä aukosta pesuaine kuuluu laittaa koska siihen meillä ei ole ohjekirjaa. Tähän asti on tullut kyllä ihan puhdasta pyykkiä, toivottavasti kone ei nyt mitenkään vaurioitu.

Tonyn auto menee parin viikon päästä autonäyttelyyn Tampereelle ja nyt viimeisen viikon hänellä on ollut kauhea kiire laittaa tuota silmäteräänsä sellaiseen kuntoon että sen kehtaa viedä sinne näytille. Tony on koko ajan joko autonsa kimpussa tai jääkiekkoharjoituksissa, joten yhteistä aikaa meillä ei juurikaan ole ollut.
Minä olen vapaa-aikaa tappaakseni ottanut projektiksi vauvan huoneen sekä kaikki muut vauvaan liittyvät jutut. Imuroisin ja puunasin vauvan huoneen kiiltäväksi sekä siirsin vuodesohvan pinnasängyn tieltä pois. Pinnasänky patjoineen ja reunapehmusteineen tuli launataina ja petasin vauvalle heti pedin valmiiksi, vaikkakin aluksi vauva nukkuukin meidän huoneessa pienemmässä kehdossa tai äp:n laatikossa.
Kunhan ne meidän 12 viikkoa sitten tilaamat vaunut ja turvakaukalo tulevat niin sitten suurin osa vauvan jutuista alkaa olemaan järjestyksessä. Mitä kummaa mä sitten teen? 

Mun projekti
VS
Tonyn projekti 

Tää auto on Tonylle ihan liian tärkeä. Mä en koskaan ennen ole ollut mustasukkainen autolle… Tony pitää niin paljon parempaa huolta tästä kuin musta ja viettää paljon enemmän aikaa tän auton kanssa kuin mun. 🙁
Yks ilta kaulailin kiinni Tonyssä ja vihjailin että vietetään pitkästä aikaa oikeen romanttinen ilta kahdestaan. Tony siihen sitten mutisi että ”täytyis tästä mennä maalaamaan mantan (<- auton merkki) puskuri.” Onko ihan normaalia että auton puskuri kiinnostaa mun puskureita enemmän?


Kommentit (6)

Onko toi tony ollu tänään liikenteessä sellasella punasella sitikalla kaupungilla,siis turussa? n. 3 aikaan yöllä mäkkärissä jonkun tytön ja toisen jätkän kanssa?

Minäkin hyvissä ajoin laitoin kaikki vaavin jutut kuntoon, ja meilläkin nukkui äp-laatikossa niin kauan, kun mahtui sinne 🙂 Sitte, kun kaikki oli kunnossa, niin minä mahapystyssä sitten siivosin joka päivä, vaikkei olisi ollut mitään siivottavaakaan 😀

Meilläkään ei suostuta ohjekirjoja katsomaan, saa nähdä mitä ensiviikonlopusta tulee, kun pitäisi kasata uudet huonekalut ja ´´eihän se niin vaikeaa ole, käyttää vaan vähän järkeä”, voisin veikata, että se menee suhteellisen kiukutteluksi ja loppupeleissä minä kasaan ne ohjekirjan avustuksella 😀

miehet on miehii, kyllä sekin sitten viimestää rauhottuu autopuuhistaan, kun vauva syntyy! 🙂

Sen pyykinpesuaineen voi heittää onneksi myös suoraa sinne pesukoneeseen. 🙂 Ja netistä löytyy nykyään ohjeet suunnilleen kaiken merkkisille pesukoneille.
Ja kyllä, autot voi olla miehelle tärkeysjärjestyksen kärjessä. Niin meilläkin oli vielä kun olin raskaana, mutta tytön synnyttyä muuttui onneksi miehelläkin hieman tärkeysjärjestys ja tyttö+minä tullaan ensin. 🙂

semmosii ne miehet on 🙁 sun projekti vie ihan kympillä tän kilpailun ! 🙂 ihme ettei vaunui ja muita oo vieläkää tullu ;o eiks toimitusaika ollu joku 2vk?

😀
jo se toimitus piti olla 3-4 viikkoo… -.-

Juu se kävi yöllä hakemassa safkaa sieltä. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X