eveliina matilda - Banneri

Olen raskauden aikaa värjänyt hiukseni nyt kaksi kertaa. En usko että hiusten värjäyksestä voi olla mitään haittaa vatsassa kasvavalle vauvalle, vaikka tämäkin tietysti jakaa mielipiteitä. Jatkuva värjääminen tuskin on hyväksi kenellekään, mutta näin harvoin värjäileminen tuskin kasvattaa meidän naperolle toista päätä.

Mulla on luonnostaan ruskeat tai oikeastaan sellaiset maantienharmaat hiukset. Olen jo useamman vuoden ollut blondi, paitsi yhdessä välissä mulla oli ihan hetken aikaa vaaleanruskeat hiukset, mutta se väri haalistui Thaimaan auringossa hirveäksi, joten värjäytin tukan takaisin vaaleaksi. En ooikein tiedä mikä väri mulle sopii parhaiten, mutta blondina olen tähän asti viihtynyt hyvin.
Ainut ikävä asia vaaleassa lookissa on tuo hirveä tumma juurikasvu… En jaksa jatkuvasti värjätä sitä piiloon ja aina se ilmestyy takaisin jo parin viikon kuluttua värjäyksestä. Nyt kuitenkin keksisin pulmaan ratkaisun! Koska en halua kokonaan luopua vaaleasta tukasta värjäämällä tummaksi, ajattelin kokeilla sellaista ihan hentoista liukuvärjäystä. Toivoin lopputuloksen olevan luonnollisen, ei niin liukuvärjätyn näköinen. Näin juurikasvu ei ole niin silmiinpistävä vaan väri vähitellen vaalenee latvoihin.
Viisainta olisi varmasti mennä kampaajalle toteuttamaan tämä, mutta kun minä nyt kerran innostuin niin oli ihan pakko päästä heti samana päivänä kokeilemaan. 😀 Ostin Garnier natural tumman vaalean hiusvärin. Ensin levitin väriä hiusten juureen ja sitten kamman avulla levitin väriä pituuksille. Värjäys oli melkoista sähellystä, varsinkin kun en kunnolla nähnyt takahiuksiani, mutta lopputulos on yllättävän hyvä mun itse tekemäksi!
Nämä kuvat on tosi huonot kun ne on otettu ihan eri valaistuksissa.

 Lähtötilanne juurikasvuineen

Värjätty tukka. Luonnonvalossa juuren ja tyven tummuusero näkyy paljon selkeämmin.

Tuo värjäyksen raja ei ole ihan noin selkeä kun kuva antaa ymmärtää. Toi raja johtuu varmaan tosta laineesta?

Mitäs pidätte mun koti ”liukuvärjäyksestä”? 😀

Rekisteröitysin vau.fi:ssä sellaiseen lasten kirjakerhoon. Sieltä lähetetään n.kerran kuukaudessa erilainen lukupaketti kotiin. Kirjat ovat aina lapsen iälle sopivia ja hinnat ovat hieman edulllisemmat kuin kirjakaupoissa.

Eilen meille saapui Vaukirjasta tälläinen tervetuliaispaketti mikä sisälsi kehtolaulukirjan ja -cd:n, unilelun, vaunulelun sekä aivan ihanan Kirja sinusta -vauvakirjan. Nyt meillä on kaksi täytettävää vauvakirjaa. Niistä jää ihana muisto.

Kommentit (6)

tiesitkö jo tässä vaiheessa vauvan nimen? mietin kun itsekin meinasin tuota tervetuliaispakettia jo haluta, mutta sitten huomasin et rekisteröitymisessä kysyttiin vauvan etu ja sukunimeä 🙂

Miksihän sulla on erilainen toi paketti? 😮 Miula ei ollut noita unijuttuja ja vaan ihan muuta. Ja sit meillä toi vauvakirja oli vaaleensininen mikä vähän harmitti minuu. 🙁

OOOH! KIITOS. 😮 Enhän minä tommosia ois älynny… 😀 Mutta siis tilasin joskus muutama viikko sit ja viime viikolla se tais tulla toi paketti. 🙂

Koska sä tilasit? 😮 ehkä se on sit tässä välissä muuttunut..?
Ja kurkkaappa vauvakirjan kannen "väliin". Siellä pitäis olla sinisen paperin alla vaaleanpunainen minkä saa vaihdettua siihen näkyville 😉

hyvältä näyttää hiukset! eikä varmasti kasvata vauvalle kolmatta silmää 😉

Itse värjäsin raskausaikana yhtä usein, kun normaalistikin, eli n. kerran kuussa. Oma mummini oli ihan hirveä hössöttämään tuosta asiasta, toisaalta hän elää noissakin asioissa vielä sitä aikaa, kun itse oli nuori ja ne värit oli oikeasti jptain kamalaa myrkkyä 😀
Mutta tosiaan, eipä näy lapsessa millään lailla nuo värjäilyni 😀

Mun mielestä toi sun värjäys näyttää hyvälle, mä itseasiassa en ensin tajunnu missä se raja menee, ennenkun hetken olin toljottanu 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X