eveliina matilda - Banneri

Lukeeko tossa widgetissä oikeesti ”16 days to go” !? <-ei näy mobiilikäyttäjille

Siitähän on ihan vähän aikaa kun oli vielä maaliskuu ja tein ne kymmenen positiivista raskaustestiä, minkä jälkeen menin nettiin sivistämään itseäni ja luin että ”alkio on nyt nuppineulanpään kokoinen…”  Lueskelin raskausviikoista lisää ja niitä oli edessä vielä ainakin miljoona. Marraskuu, vauva ja joulu tuntuivat vielä hyvin kaukaisilta asiolta mitkä tapahtuvat sitten joskus. Edessäpäin oli vielä raskasta Tonyn armeija-aikaa sekä piitkä kesäloma ja vaikka mitä ennen vauvan saapumista.
Mihin ihmeeseen kaikki nämä viikot ja kuukaudet ovat hävinneet? Aika on mennyt tosi nopeasti, mutta nyt se on sitten ikävä kyllä pysähtynyt.
Koko raskausaikani on mennyt sellaisissa rennoissa tunnelmissa, mutta nyt musta on tullut tosi kärsimätön. En enää millään jaksa näitä muutamaa viimeistä viikkoa… Joka ilta ajattelen että ehkä ensi yönä lapsivedet menee tai alkaa supistella tai edes jotain! Sitten aamusta herään pettyneenä kun mitään ei taaskaan ole tapahtunut. 🙁 Kärsivällisyys ei todellakaan ole parhaimpia puoliani. En malta odottaa että pääsen tositoimiin synnyttämään ja tapaamaan meidän vauvan. Vielä tuskallisempaa omasta odotuksesta tekee tuolla facebookissa marraskuisten odottajien ryhmässä lukeminen muiden samoilla viikoilla olevien synnytyksistä ja vauvoista. Joka päivä joku on synnyttänyt ja facen seinä on täynnä kuvia muiden suloisista vastasyntyneistä. Koska minä saan oikein päivittää ryhmään että ”ihana pikkuvauva syntyi …” ??

Kuulumiseni ovat tuskallisen tylsää kuultavaa, mutta niin on elämänikin tällä hetkellä. 😀 Mitään ei oikein jaksa/pysty tekemään kuin vain odottamaan ja odottamaan…

Tässä teille vielä muutama kuvaa miltä meidän vauvanhuoneessa tällä hetkellä näyttää. Ikkunaan hommataan vielä joku kaihdinsysteemi, lattialle haluaisin sellaisen muhkean valkoisen nauhamaton, sekä pinnasängyn seinälle jonkun suurehkon kivan sisustustarran. Tässä lähipäivinä vauvan vaatekaappiin asennetaan hyllyt ja sitten saan vihdoin vauvan vaatteet paikoilleen. Hoitopöytä meillä on vielä kysymysmerkkinä. Vaihtoehtoja on useita. Järkevintä olisi varmaan sijoittaa hoitopöytä vesipisteen läheisyyteen, mutta toisaalta olisi kiva että kaikki vauvan tavarat olisivat tämän omassa huoneessa. Hoitopöytä ei myöskään ole mielestäni mitekään välttämätön. Voihan sitä vaippaa vaihtaa melkein millä vaan tasolla hoitoalustan päällä. hmm..

Kommentit (22)

Mitä tekstiä tuossa vauvan huoneenn vaatekaapin ovessa lukee?

Mun mielestä olisi kanssa kiva nähdä niitä siskosi ottamia kuvia susta 🙂 Oon aina välillä eksynyt tänne sun blogiin, ja tykkään tästä koko ajan vain enemmän! Oot ihanan positiivinen ja tykkään sun tavasta kirjottaa 🙂

Voi kiitos! 🙂 Hyvä että tykkäät 😀
Täytyy laittaa tänne kuvia heti kun ne kulkeutuu mulle asti.

Aivan upean näköistä teillä, rakastuin ihan vallan tuohon vaatekaapin oveen!:D Ihana idea! 🙂 Meilläkään ei hoitopöytää aluksi ollut ollenkaan, koska alakerrassa oli kodinhoitohuoneessa siihen tarkoitukseen sopiva pöytä/ taso. Myöhemmin kuitenkin (tytön ollessa jo 2kk) ostin hänen huoneeseen yläkertaan ikeasta hoitopöydän. En tosiaan tiedä että miksi, kun aina tultiin kuitenkin alakertaan vaihtamaan vaippa.. 😀

Kiitos! Tonyn isä on itse tehnyt tuon vaatekaapin oven. 🙂

hmm mihinköhän se mun kommentti katosi :/

No, uus yritys 😀

Just ihanan näköinen vauvanhuone! 🙂 <3 Oon lueskellut blogiasi jo jonkun aikaa, kivaa lukea sellaista blogia jonka kirjoittaja on lähes samoilla raskausviikoilla menossa kun itse olen. Mulla on laskettu aika 9.11. 🙂

Hei upean raskauskuvan oli siskosi ottanut susta! Olis ihanaa nähdä kuvia enemmänkin, laita ihmeessä niitä tänne blogiin!! 🙂

Tsemppiä loppuodotukseen!

t. Mirja
http://mirjanmaailma.blogspot.com/

Nää kommentit tulee ensin hyväksyttäviksi ja vasta sitten näkyvät täällä, joten sinne se varmaan "katosi". 😀
Sullahan on laskettu sitten ihan ovella! Täytyykin käydä vilkaisemassa sun blogia. 😉 On tosiaan kiva lueskella muiden melko samoilla viikoilla odottavien tuntemuksista. 🙂

Varmaan tässä laitankin muutaman kuvan tänne näytille, kunhan ensin saan niitä Empulta. 😉 Tsempit sulle myös loppurutistukseen!

En nyt kuollaksenikaan muista että oonkohan tän jo kirjoittanut mut no, kirjotetaan sit uudestaan… 😀 Mulla on sun kanssa samana päivänä laskettu ja voi että, oispa meilläkin noin siistiä! Asutaan superpienessä kämpässä ja meillä on ennestään 1.5vuotias, vauva syntyy vähän niinkun liikkuvaan junaan…… Ei ehdi hiplata pikkusia vaatteita ja leluja niinkuin sillon kun esikoista odotti 🙂 Tsemppiä vikoille metreille!

Oih, sama laskettu kiva! 😀
Niin se taitaa olla että esikoista odottaessa on enemmän aikaa kaikille vauvajutuille. Nyt tuntuu että aikaa on liiaksikin kun sitä vaan odottaa ja odottaa että vauva saapuisi.
Tsempit sinne myös. 🙂

Ihanannäköinen vauvan huone 🙂 löysin blogisi siskosi kautta ja ehdottomasti aion jäädä myöskin seuraamaan tätä, vaikuttaa hyvältä 🙂

Kiitos. Kiva että löysit ja jäät lukemaan! 🙂

Olipas outo kommentti ensimmäiseltä anonyymiltä. 😮 Pitäiskö sit olla nalletapettia vai mitä että näyttäs lastenhuoneelta? Varsinkin kun teidän koti on vielä tosi uusi ja lapselle sitä tavaraa kertyy varmasti synnytyksen jälkeen huoneeseen laitettavaksi ihan mielinmäärin. Ja eiköhän se oo ihan fiksuakin, että huone on tulevaisuudessakin monikäyttöinen eikä ikuisesti lastenhuone! Nättiähän tuolla on ja aivan ihana on toi liukuovi. <3

Meillä on vauvan pinnasängyn päälle nostettava hoitotaso ja nythän se voi aluksi olla siinä sängynpäällä ihan koko ajan kun vauva nukkuu meidän huoneessa aluksi. Sitten kun tyttö siirtyy pinnikseen nukkumaan niin sen voi aina nostaa pois ja takaisin. 🙂

Kiitos 🙂 Ja lapsi kun vielä ei todellakaan edes tarvitse omaa huonetta, niin ajateltiin käyttää tuota myös meidän "työhuoneena". Ja eiköhän sinne ala pikkuhiljaa sitä vauvan tavaraa kertyä… 😀

Me mietittiin myös tota pinniksen päälle laitettavaa tasoa, mutta päädyttiin nyt eri ratkaisuun.

Tosi kivalta näyttää 🙂 Ihanan siistiä, kun ei ole joka paikassa kaikkea niin kuin meillä! Mullekin iskee kamala vauvakuume, tahdon toisen <3

Kyllä mä suosittelen hoitopöytää, tai jos teillä on sivusta täytettävä pyykinpesukone, niin teet hoitotason siihen päälle, jos siis sijaitsee jossain vesipisteen lähellä 🙂 meillä on hoitopöytä meidän makuuhuoneessa, lipastollinen johon mahtuu kaikki vauvan vaatteet, jotka silloin ovat sopivia. Mä jotenkin tykkään, että on se yks tietty paikka missä vaipanvaihto ja vaatteiden vaihto hoidetaan. Pissavaipat kiikutan aina keittiön roskiin, mut kakkavaipat pääsee pieneen pussiin ja ulko oven taakse odottamaan roskiin viejää, joten vaipparoskista ei ole tarvittu. Muutenkin on kiva, että kun vauva nukkuu meidän huoneessa, niin yölläkin kaikki tarvittava on lähellä, jos tarvitsee. Meillä makuuhuone sijaitsee toisessa päässä taloa, kuin wc ja kylppäri, niin yleensä vain aamuisin ja iltaisin tehdään pesut vedellä, muuten tarvittaessa kosteuspyyhkeillä 🙂

jooh mä vein ensimmäisen vaavin jälkee hoitopöydän varastoon lipastoksi. vei vaan tilaa meijän makuuhuoneessa ja muutenkin sen päälle sit kerty kaikenlaista. nyt onkin sit se hoitoalusta vaan kylppäris pesukoneen päällä. yöks varaan sänkyyn parit varavaipat ja vaihan vaipat siinä.., kakat käyn sit pesee kylppäris oli yö tai päivä. 🙂

Mä olin sitä mieltä ettei tartteta hoitopöytää ollenkaan. Aikani sanoin ettei oikeesti tartteta kunnes mun äiti sitten meni ja osti sen. Ne on rumia ja tilaa vieviä kapistuksia. Pari kertaa kokeilin eikä ollu mun juttu. Aina vaihdan vaipan lattialla.

Pakko kysyy että kun vauva syntyy meinasitteko oikeesti nukkua eri huoneissa kun vauvan pinnasänky on sen omassa huonees??

Kuten aikasemmassa postauksessa oon kertonut niin vauva nukkuu alkuun meidän huoneessa ensisängyssä. Pinnasänkyyn omaan huoneeseen hän siirtyy sitten vähän vanhempana.

Ei näytä tippaakaa muksujen huoneelta

No eipä meille ole tulossakaan kun vain yksi muksu. 😉
Ollaan vasta nyt alettu laittamaan huonetta häntä varten, ei sen vielä tarvitsekkaan näyttää valmiilta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X