eveliina matilda - Banneri

Olin koulun jälkeen viemässä Kelaan verokorttia äitiyspäivärahan takia, mutta matkan varrella näin Turun lastenvaatekirppis Pikkusiilin ja oli mulle nousi kauhea tarve päästä taas pitkästä aikaa kiertelemään kirpparilla!
Harmittaa kun tulee niin harvoin käytyä, koska kirpputoreilta voi löytää todella laadukasta ja edullista vaatetta. Varsinkin useat vauvojen vaatteista ovat kuin käyttämättömiä, koska niiden käyttöikä yhtä lasta kohtaan on tosi lyhyt. Minä olen aika tarkka kirpparishoppailija. Näpelöin ja tutkin mieleiset vaatteet aina hyvin tarkasti, koska kotona harmittaa huomata puuttuvia nappeja jne.. En ikinä osta tahraisia, rikkinäisiä, nukkaisia tai väljähtäneitä vaatteita. Enkä myöskään koskaan maksa ylihintaa. Tykkään ostaa käytetyt vaatteet kirpparihintaan, eli niin että vaatteet tuntuvat ”melkein ilmaisilta”.
Kirpputoritouhu on mielestäni tosi hauskaa koska samalla hinnalla millä kaupasta saa yhden perusbodyn, voi kirpparilta saada vauvalle kasan vaatteita. Käytettynä saattaa myös löytää hieman uniikimpia vaatteita esim. itse neulottuja tai tehtyjä vaatteita sekä vaatteita joita ei enää löydä kaupasta. (Himoitsemiani Kapphalin vauvojen jumpsuitteja ei enää myydä kaupassa, mutta onnistuin ostamaan kaksi kappaletta kirpparilta!) Käytettyjen vaatteiden ostaminen on myöskin ekologista ja itselle tulee hyvä mieli kun tietää että vaatteista maksamat rahat eivät mene minkään jättivaateketjun kassaan vaan jonkun vaivaa nähneen yksityisihmisen taskuun.
Jos haluaa oikeasti löytää hyvää vaatetta tai tavaraa niin kirppareilla shoppailemiseen saa upotettua paljon aikaa. Löydöt jäävät löytämättä jos myyntilokeroita ei käy kunnolla käsipelillä läpi. Kauppaan astuessaan näkee heti millaista vaatetta missäkin tangossa on, mutta kirppareilla pelkkä silmämääräinen katsominen harvemmin riittää, koska yhdessä myyntilokerossa saattaa olla vaatteita aivan laidasta laitaan ja monesti vaatepinot ovat varsin myllätyt.
Ennen raskautta en juurikaan koskaan käynyt kirpputoreilla ja aluksi mua hieman arvelutti ostaa pienelle vauvalle käytettyä vaatetta, kun ei yhtään tiedä missä ne vaatteet on pyörinyt ja kuinka moni muu vauva niille on puklaillut ja pissannut 😀 Mutta pesun jälkeen ne vaatteet ovat jo ihan oman tuoksuisia ja bakteerivapaita, eli pesen kaikki pikkutyypin vaatteet ennen käyttöönottoa.
Pikkusiilissä on yli 200 myyntipaikkaa ja minunhan oli pakko käydä liki jokainen lokero läpi, joten aikaa todellakin vierähti ihan mukavasti. Loppua kohden alkoi supistelemaan aika napakasti ja nivuset vihloivat. Kotipihalla en meinannut pystyä nousemaan autosta! Mun shoppailut ennen vauvan syntymää taitaa nyt olla shoppailtu, sen verran raskasta hommaa tuo on. 🙂

Fleecevuorellinen  talvipipo 50-55cm, 1e

Newbie pöksyt 2e ja Kakx body 1,5e

H&M:n neuletakki 3e

name it:n juhlabolero 1e

H&M:n sydänbody 2,20e. Voin jo kuvitella kuinka söpö vauva on tämä ja pinkit velourhousut yllään <3

Lindexin legginsit 1e ja body 3e
Tässä oli muutamia tänään löytämiäni vaattteita. Nämä kuvan vaatteet maksoivat yhteensä 14e ja 70snt. Ei mielestäni olleenkaan paha hinta. 🙂 
Yhteensä sain ”tuhlattua” Pikkusiiliin 23 euroa. 

Kommentit (7)

Harvoin löytyy tollasia kirppareita että on niin hyvää valikoimaa.. 🙂 Tosi ihania löytöjä olet tehnyt! Mulle ainakin noi kaikki tosi mieluisia lemppareita on ehkä toi pilkullinen punanen ja toi toi ihana h&m neuletakki 🙂

heippa! Kirpparilta on oikeastaan hyvä ostaa vauvalle vaatteita. Ei pelkästään siis hinnan tai kierrättämisen takia, vaan koska käytetyt vaatteet ovat käyneet jo joitain kertoja pesukoneessa, niin värimyrkyt ja muut kemikaalit ovat huuhtoutuneet! 😉

Ihania vaatteita, mun lemppareita ovat punanen pilkkubody ja h&m:n sydänbody 🙂

Tosi kivoja löytyjä! Sulla vaan päivät hupenee.. Kohta on pikkuinen maailmassa 🙂 Tsemppiä loppu odotukseen!

Ihanaisia löytöjä. 🙂 Toi punanen body on kyllä ehdoton suosikki. 😉 Jotenkin en oo ollenkaan sisäistänyt, että teillekkin tulee tyttö! Harmi kun asutaan niin kaukana toisistaan niin ei oikein voi treffailla. 🙁

Joo tyttöä on lupailtu ja olen oikeastaan ostellut vaan tyttöä ajatellen näitä vaatteita että toivottavasti pysyy tyttönä. 😀
Laioin sulle muuten facessa viestiä, se löytyy varmaankin muut-kansiossa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X