masukuvaa

38+4

Ikävä kyllä täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena. 😀 Nyt viikonlopun aikana vauvan olis ihan loistava aika syntyä! Pääsis Tonykin vielä viettämään ensimmäistä isänpäiväänsä.
 Mulla ei ole mitään ennakoivia merkkejä synnytyksen lähestymisestä, mutta eihän kaikilla edes tule ennen synnytystä mitää merkkejä tai
muita ennakoivia oireita. Olis ihan paras jos multa vaan yhtäkkiä menis vedet ja sitten
muutaman tunnin päästä vauva olisi jo kainalossa. 🙂

Ihmisten kyselyt ”koska se syntyy?” ja ”eikö se vieläkään ole syntynyt?” alkavat pikkuhiljaa ärsyttää. Hitostako minä tiedän koska se syntyy. Laskettuaika on 18.11, mutta mistäs minä tiedän koska vauva haluaa tulla pihalle ei sillä ole tuolla mahassa mitään kalenteria että oho nyt on 18.päivä pitää tästä syntyä!! Ja se ihmisten ihmettely että vauva ei vieläkään ole syntynyt on ärsyttävää, koska enhän minä ole saavuttanut vielä edes laskettua-aikaa ja voihan tässä kevyesti mennä vielä vaikka kolmekin viikkoa odotellessa!
Jos vielä joskus tulen raskaaksi en aio kertoa kenellekkään  laskettua-aikaa, niin saan rauhassa kitua nämä piinaavan pitkät viimeiset viikot!

Terveisin: Hormoonit

Vauvan asento mahassa vaikuttaa paljon mahan muotoon. Harvemmin mahani on näin kulmikas kuin tässä.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Pakko sanoo et sulla on ihanat hiukset ! 🙂 värjäätkö vai onko oma väri?

Avatar

Odotappas vaan, jos vauvasi tuleekin ýli viikon myöhässä.. Silloin ne kyselyt alkaa vasta ärsyttämään! 😀 Olen itse viikolla 41+2.. Vois syntyä kyllä pian, kiitooos! 😀

Avatar

Voih. Kauhulla odottelen tota yliaikaisuutta :/

Avatar

Omko teillä nyt kaikki valmiina vauvaa varten? 🙂 OOtko muuten tehnyt jo postauksen sairaalakassin sisällöstä, kun en yhtään nyt muista? 🙂 Voisitko tehdä vauvanvaatteista vielä jotain postausta ennen syntymää olis kiva lueskella ja katella et millasia vaatteita teillä on valmiina vauvaa varten?? 🙂 Tsemppiä sulle siis loppuraskauteen!!! <3

Avatar

Täällä kans odotellaan millon lähtis pikkuinen syntymään..jotenki jo niin kyllästyny tähä odotteluun..tänään 40+0, eikä mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä..vauva ollu laskeutunu ja paikat pehmeinä jo monen monta viikkoo..mutta ei se auta kun olla kärsivällinen..tsempit sinne myös näihin ihaniin viimeisiin viikkoihin 🙂 Kiva seurailla tätä sun blogia kun sattuu samalle kuulle nää lasketutajat 🙂

Avatar

Vähän sama fiilis täällä! Odotin lauantaina ja eilen jo niin syntyväksi, kun niin tiheästi supisteli pitkään ja oli menkkakipuja selässä ja alamahassa. Vaan ei.. mulla nyt viikot 38+2. Tsemppiä meille kaikille viime metreillä oleville! 🙂

Avatar

Oli kiva nähdä sut Emilian Erilaiset äidit-jaksossa 🙂

Avatar

Mä niin nuistan ton "ai etkö vieläkään. Joko. Aijaa vieläkin kasassa. Synnytä jo" valitukset, haloo? Tarkotuksellahan sitä kärsi vaikeasta liikumisesta ja tukalasta olosta, eikö? 😀 Mutta hei kyllä se sieltä joskus tulee. En ole kuullut kenenkään sinne jääneen! 🙂

Uusi lukija ilmoittautuu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä