Eveliina Matilda - Hero Header

masukuvaa

38+4

Ikävä kyllä täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena. 😀 Nyt viikonlopun aikana vauvan olis ihan loistava aika syntyä! Pääsis Tonykin vielä viettämään ensimmäistä isänpäiväänsä.
 Mulla ei ole mitään ennakoivia merkkejä synnytyksen lähestymisestä, mutta eihän kaikilla edes tule ennen synnytystä mitää merkkejä tai
muita ennakoivia oireita. Olis ihan paras jos multa vaan yhtäkkiä menis vedet ja sitten
muutaman tunnin päästä vauva olisi jo kainalossa. 🙂

Ihmisten kyselyt ”koska se syntyy?” ja ”eikö se vieläkään ole syntynyt?” alkavat pikkuhiljaa ärsyttää. Hitostako minä tiedän koska se syntyy. Laskettuaika on 18.11, mutta mistäs minä tiedän koska vauva haluaa tulla pihalle ei sillä ole tuolla mahassa mitään kalenteria että oho nyt on 18.päivä pitää tästä syntyä!! Ja se ihmisten ihmettely että vauva ei vieläkään ole syntynyt on ärsyttävää, koska enhän minä ole saavuttanut vielä edes laskettua-aikaa ja voihan tässä kevyesti mennä vielä vaikka kolmekin viikkoa odotellessa!
Jos vielä joskus tulen raskaaksi en aio kertoa kenellekkään  laskettua-aikaa, niin saan rauhassa kitua nämä piinaavan pitkät viimeiset viikot!

Terveisin: Hormoonit

Vauvan asento mahassa vaikuttaa paljon mahan muotoon. Harvemmin mahani on näin kulmikas kuin tässä.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Pakko sanoo et sulla on ihanat hiukset ! 🙂 vĂ€rjÀÀtkö vai onko oma vĂ€ri?

Avatar

Odotappas vaan, jos vauvasi tuleekin Ăœli viikon myöhĂ€ssĂ€.. Silloin ne kyselyt alkaa vasta Ă€rsyttĂ€mÀÀn! 😀 Olen itse viikolla 41+2.. Vois syntyĂ€ kyllĂ€ pian, kiitooos! 😀

Avatar

Voih. Kauhulla odottelen tota yliaikaisuutta :/

Avatar

Omko teillĂ€ nyt kaikki valmiina vauvaa varten? 🙂 OOtko muuten tehnyt jo postauksen sairaalakassin sisĂ€llöstĂ€, kun en yhtÀÀn nyt muista? 🙂 Voisitko tehdĂ€ vauvanvaatteista vielĂ€ jotain postausta ennen syntymÀÀ olis kiva lueskella ja katella et millasia vaatteita teillĂ€ on valmiina vauvaa varten?? 🙂 TsemppiĂ€ sulle siis loppuraskauteen!!! <3

Avatar

TÀÀllĂ€ kans odotellaan millon lĂ€htis pikkuinen syntymÀÀn..jotenki jo niin kyllĂ€styny tĂ€hĂ€ odotteluun..tĂ€nÀÀn 40+0, eikĂ€ mitÀÀn merkkejĂ€ lĂ€hestyvĂ€stĂ€ synnytyksestĂ€..vauva ollu laskeutunu ja paikat pehmeinĂ€ jo monen monta viikkoo..mutta ei se auta kun olla kĂ€rsivĂ€llinen..tsempit sinne myös nĂ€ihin ihaniin viimeisiin viikkoihin 🙂 Kiva seurailla tĂ€tĂ€ sun blogia kun sattuu samalle kuulle nÀÀ lasketutajat 🙂

Avatar

VĂ€hĂ€n sama fiilis tÀÀllĂ€! Odotin lauantaina ja eilen jo niin syntyvĂ€ksi, kun niin tiheĂ€sti supisteli pitkÀÀn ja oli menkkakipuja selĂ€ssĂ€ ja alamahassa. Vaan ei.. mulla nyt viikot 38+2. TsemppiĂ€ meille kaikille viime metreillĂ€ oleville! 🙂

Avatar

Oli kiva nĂ€hdĂ€ sut Emilian Erilaiset Ă€idit-jaksossa 🙂

Avatar

MĂ€ niin nuistan ton "ai etkö vielĂ€kÀÀn. Joko. Aijaa vielĂ€kin kasassa. SynnytĂ€ jo" valitukset, haloo? Tarkotuksellahan sitĂ€ kĂ€rsi vaikeasta liikumisesta ja tukalasta olosta, eikö? 😀 Mutta hei kyllĂ€ se sieltĂ€ joskus tulee. En ole kuullut kenenkÀÀn sinne jÀÀneen! 🙂

Uusi lukija ilmoittautuu 🙂

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

YhteistyössÀ