eveliina matilda - Banneri
38+4

Ikävä kyllä täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena. ūüėÄ Nyt viikonlopun aikana vauvan olis ihan loistava aika syntyä! Pääsis Tonykin vielä viettämään ensimmäistä isänpäiväänsä.
 Mulla ei ole mitään ennakoivia merkkejä synnytyksen lähestymisestä, mutta eihän kaikilla edes tule ennen synnytystä mitää merkkejä tai
muita ennakoivia oireita. Olis ihan paras jos multa vaan yhtäkkiä menis vedet ja sitten
muutaman tunnin päästä vauva olisi jo kainalossa. ūüôā

Ihmisten kyselyt ”koska se syntyy?” ja ”eikö se vieläkään ole syntynyt?” alkavat pikkuhiljaa ärsyttää. Hitostako minä tiedän koska se syntyy. Laskettuaika on 18.11, mutta mistäs minä tiedän koska vauva haluaa tulla pihalle ei sillä ole tuolla mahassa mitään kalenteria että oho nyt on 18.päivä pitää tästä syntyä!! Ja se ihmisten ihmettely että vauva ei vieläkään ole syntynyt on ärsyttävää, koska enhän minä ole saavuttanut vielä edes laskettua-aikaa ja voihan tässä kevyesti mennä vielä vaikka kolmekin viikkoa odotellessa!
Jos vielä joskus tulen raskaaksi en aio kertoa kenellekkään  laskettua-aikaa, niin saan rauhassa kitua nämä piinaavan pitkät viimeiset viikot!

Terveisin: Hormoonit

Vauvan asento mahassa vaikuttaa paljon mahan muotoon. Harvemmin mahani on näin kulmikas kuin tässä.

Kommentit (8)

Pakko sanoo et sulla on ihanat hiukset ! ūüôā v√§rj√§√§tk√∂ vai onko oma v√§ri?

M√§ niin nuistan ton "ai etk√∂ viel√§k√§√§n. Joko. Aijaa viel√§kin kasassa. Synnyt√§ jo" valitukset, haloo? Tarkotuksellahan sit√§ k√§rsi vaikeasta liikumisesta ja tukalasta olosta, eik√∂? ūüėÄ Mutta hei kyll√§ se sielt√§ joskus tulee. En ole kuullut kenenk√§√§n sinne j√§√§neen! ūüôā

Uusi lukija ilmoittautuu ūüôā

Oli kiva n√§hd√§ sut Emilian Erilaiset √§idit-jaksossa ūüôā

V√§h√§n sama fiilis t√§√§ll√§! Odotin lauantaina ja eilen jo niin syntyv√§ksi, kun niin tihe√§sti supisteli pitk√§√§n ja oli menkkakipuja sel√§ss√§ ja alamahassa. Vaan ei.. mulla nyt viikot 38+2. Tsemppi√§ meille kaikille viime metreill√§ oleville! ūüôā

T√§√§ll√§ kans odotellaan millon l√§htis pikkuinen syntym√§√§n..jotenki jo niin kyll√§styny t√§h√§ odotteluun..t√§n√§√§n 40+0, eik√§ mit√§√§n merkkej√§ l√§hestyv√§st√§ synnytyksest√§..vauva ollu laskeutunu ja paikat pehmein√§ jo monen monta viikkoo..mutta ei se auta kun olla k√§rsiv√§llinen..tsempit sinne my√∂s n√§ihin ihaniin viimeisiin viikkoihin ūüôā Kiva seurailla t√§t√§ sun blogia kun sattuu samalle kuulle n√§√§ lasketutajat ūüôā

Omko teill√§ nyt kaikki valmiina vauvaa varten? ūüôā OOtko muuten tehnyt jo postauksen sairaalakassin sis√§ll√∂st√§, kun en yht√§√§n nyt muista? ūüôā Voisitko tehd√§ vauvanvaatteista viel√§ jotain postausta ennen syntym√§√§ olis kiva lueskella ja katella et millasia vaatteita teill√§ on valmiina vauvaa varten?? ūüôā Tsemppi√§ sulle siis loppuraskauteen!!! <3

Odotappas vaan, jos vauvasi tuleekin √Ĺli viikon my√∂h√§ss√§.. Silloin ne kyselyt alkaa vasta √§rsytt√§m√§√§n! ūüėÄ Olen itse viikolla 41+2.. Vois synty√§ kyll√§ pian, kiitooos! ūüėÄ

Voih. Kauhulla odottelen tota yliaikaisuutta :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X