eveliina matilda - Banneri

Aah! Yöunet ovat tulleet takaisin tänne! Siitä kiitos kuuluu
disflatylille, eli Cuplatonin ja Kuplastopin kaltaiselle lääkkeelle,
joka pilkkoo vatsassa olevan ilman. Annoin tiistai iltapäivällä neidille
15 tippaa Disflatyliä ja koko illan neiti oli tyytyväinen oma itsensä. Ei kitinää eikä itkua. 23.00 menimme nukkumaan ja vaavi nukkui
normaalisti muutaman syötön voimin 12 tuntia. Minä en nukkunut kovin
hyvin kun heräilin jokaiseen neidin tuhinaan ja liikkeeseen. Olin koko
ajan varma että nyt se herää itkemään ja minä saan valvoa
aamuun asti, mutta toisin kävi! Jatkettin Disflatylin antamista 3 kertaa
päivässä ja nyt neiti on taas ollut ihana oma itsensä.
Syy  yölliseen heräilyyn ja huutoon oli siis ilmeisesti vatsassa kiertävä ilma. Olen niin tyytyväinen että syy löytyi. Oli todella turhauttavaa kuunnella huutoa kun ei yhtään tiennyt mistä se johtui, eikä osannut auttaa pientä.

Ihanaa kun päästiin takaisin meidän vanhaan rytmiin; eli yksinkertaisesti öisin nukutaan ja päivisin puuhastellaan kaikenlaista.
Vietettiin eilinen päivä vaavin kummitädin Emilian kanssa. Emppu ja minä ollaan oltu tosi hyviä kavereita ihan pienestä asti. Oltiin monta vuotta ihan erottamattomat kaverukset. Pienempänä oltiin aina yhdessä ja leikittiin joka päivä heppaleikkejä. Vähän vanhempana ratsastettiin ja hevosteltiin yhdessä.
Vaikka me yläasteen jälkeen lähdettiin opiskelemaan eri kouluihin ja kaveriporukkamme muuttuivat, niin me ollaan silti pysytty hyvinä ystävinä ja vietetty paljon aikaa yhdessä. Mun seurustelu Tonyn kanssa, raskautuminen ja vauvan syntymä eivät ole vaikuttaneet mun ja Empun väleihin.
Monesti kuulee että lapsen tulon myötä vanhat kaverit katoavat, mutta mulle niin ei onneksi ole käynyt. Vaikka mun ja Empun elämät ovat tällä hetkellä hyvin erilaiset, kun Emppu on tommonen sinkku baarikärpänen, niin jotenkin me aina keksitään jotain puhuttavaa ja yhteistä tekemistä. Musta on niin kiva että Emppu kiinnostunut vauvasta ja jaksaa aina viettää aikaa mun ja vauvan kanssa.
Mulle oli itsestäänselvyys että Empusta tulee neidin kummi. Olen ihan varma että hän tulee pysymään kummityttönsä elämässä mukana.

Emppu tuli meille paistamaan lettuja

Neiti on ihan haltioitunut tästä neuvolasta saadusta hymynaamasta. Hän jaksaa tuijotella kuvaa vaikka kuinka kauan, kunhan ei ole nälkäinen tai väsynyt. Vauva on alkanut viihtyä pidemiä aikoja yksinään lattialla ja sitterissä. Tietysti yritän aina mahdollisimman paljon sylitellä ja seurustella vauvan kanssa tämän hereilläoloaikana, mutta kieltämättä hetkittäin yksinään viihtyvä vauva on helpompi kuin sellainen ketä on tyytyväinen ainoastaan sylissä ollessaan. On kiva päästä käymään vessassa, ilman että toinen vääntää itkua. 😀

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (6)

Voisitsää kertoa et millonka ne ristiäiset onn?

Hei mitä! Toi teijän keittiö! Ihana ♥

saa nähä pitääkö meijänki vauvalle kokeilla noita tippoja.. jos ei tätä enempää kitise mitä nyt, en jaksa vaivautua…mut semmoset lorinalötinät raikaa pikku masusta, et kauhulla ootan alkaako yökarjumiset vai ei 😀 😀

Ei tiedetä vielä. Ei olla vielä päätetty

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X