eveliina matilda - Banneri

Minä täytin viime sunnuntaina 19 vuotta! Kumma kun enää 18-vuotispäivän jälkeen ei tule laskettua päiviä synttäreihin, sillä olin ihan unohtanut koko päivän ja asia muistui mieleeni vasta syttäreitä edeltävänä viikkona kun selailin kalenteria. 
Vauvan ikää tulee taas seurattua tosi tarkkaan ja jokainen saavutettu viikko tuntuu mahtavalta. Poltettiin 2:n muotoista kynttilää neidin kaksikuukautispäivänä kun se tuntui niin hienolta etapilta. Kohta saavutetaan jo 3 kuukautta ja se tutuu vielä hienommalta! Kai me saadaan juhlia vauvaa joka kuukausi?? 😀

 En ollut suunnitellut synttäreikseni mitään ohjelmaa, enkä odottanut saavani mitään lahjoja, mutta ystäväni ja siskoni olivat erimieltä… Sohvi (vauvan kummitätäti) houkutteli mut viimeviikon lauantaina shoppailemaan kanssaan. Tony oli töissä ja mulla ei ollut autoa ja vauva olis pitänyt ottaa mukaan. Kaikki oli niin vaikeaa ja ihmettelin miksi Sohvi niin sitkeästi halusi mut mukaansa. Sohvi hommasi siskoni Annikan ja serkkuni Väinön meille hoitamaan vauvaa jotta saan Annilta auton lainaan.
Mentiin Sohvin kanssa Myllyyn kaupoille. Kierreltiin vaateliikkeitä ja käytiin syömässä. Sohvi venytti reissun hienosti yli kolmeen tuntiin. Kotimatkalla olin ihan paniikissa että Anni ja Väinö on ihan kypsiä vauvan hoitoon ja ihmettelee missä mä oikein viivyn kun olin lähtiessäni sanonut että käydään ihan nopeesti vaan..
Kotona oli valot pimeänä ja kun mä astuin olkkariin meinasin saada sydänkohtauksen! Siskot ja kaverit hyppäs piilosta ja kaiuttimista alkoi soida ”hyvää syntymäpäivää…” Hehhe, mulle oli järkätty yllärisynttärit!! Pöytä oli täynnä kaikkea ihanaa syötävää ja koti oli siivottu.
Imetin vielä vauvan ennen kun Anni lähti viemään häntä mun mamman luokse
yökylään. Sitten kaivettiin Tonyn Viron reissulta ostamat viinakset ja
juhlittiin pitkälle yöhön. Oli aivan ihanat synttärit. Kiitos kaikille
järjestäjille!


 Lauantaisten ylläribileiden huono puoli oli se, että olin aikaisemmin kutsunut appivanhempani ja omat vanhempani sunnuntaiksi meille kahville. Kämppä ei sunnuntai aamuna todellakaan ollut edustuskunnossa. Onneksi siitäkin selvittiin, vaikka Tony olisi mielummin löhönnyt kalsareissaan sohvalla kuin siivonnut… 

Mun syntymäpäivieni lisäksi meillä ollaan juhlittu myös vauvan ristiäisiä. 1.2.2014 meidän pikku neiti sai nimekseen Adeliina Ellie Amanda. Sukunimen vauva sai Tonyltä. 
Päädyimme laittamaan Adeliinan etunimeksi koska se on mielestämme kaunis ja melko harvinainen nimi. Ellie jäi toiseksi nimeksi, koska se oli neidin sairaalanimi ja mua sairaalassa ärsytti se että kukaan kätilöistä ei osannut kutsua vauvaa oikealla nimellä vaan joku sanoi Elli, joku Elle, joku Ellen… Aina mun piti korja että ”ei kun se on Ellie!” . Amanda on aina ollut mielestäni nätti nimi. En tiedä mistä se tuli mieleeni, mutta kun meillä oli kiire papin taaamiseen ja mietittiin nimeä siihe maistraatin paperiin, mieleeni vaan tuli jostakin Amanda. Tony kelpuutti sen ja minä vaan raapustin sen Adeliinan ja Ellien perään. 😀
Olen todella tyytyväinen nimeen, vaikka sen miettiminen tuottikin paljon harmait hiuksia ja pieniä parisuhdekriisejä. Mitä enemmän mietin nimeä, sitä paremmalta se tuntuu. Enää pitää vain opetella kutsumaan vauvaa Adeliinaksi tai Adeksi.
P.s. Pistin sen mustan mekon! Kuvia ristiäispäivästä myöhemmin lisää..

Kommentit (19)

Eveliina! On aivan suloinen nimi vauvalla. Nyt ei taida olla käytössä äitisi isän puoleisen suvun nimiä, kuten on Avalla ja Nompulla ….. Jaa'a, onhan sittenkin; isoisäsi tädin toinen nimi on ollut Amanda, joten siinä on suvun perinnettä. Kaikenkaikkiaan Adeliina Ellie Amanda ovat niminä suussa sulavan ihania! Onnea oikein roppakaupalla, Onnea iloa ja rakkautta koko perheelle! Tervesin Sinikka. o.s. Rahkala

Hämmentävän samannäkösiä ootte siskos kaa!:D

Ei kauniimpaa etunimeä voisi olla.

Onnea neidille ihanasta nimestä! <3 hauska vaan, mun nimi kun on Elli Adelia 🙂

onnea kasteesta ja kauniista nimestä! 🙂

Ihana nimi, minun tytön toinen nimi on Adeliina 😉

Ihana nimi ja lempinimenä toi Ade on tosi söpö.

Aivan upean ihana nimi!!

Sofia

Adeliina on kyllä ihana nimi! 🙂

Oi että kun kaunis nimi teidän tytöllä!! 🙂

Onnea Adeliinalle nimestä ja sulle synttäreiden johdosta!

Onnea pienelle tytölle kauniista nimestä, jotenkin arvasin, et annatte nimeks Adeliina, ku sairaalas sillo juteltiin! 🙂

Ihana nimi tuli teidän prinsessalle 🙂

Ihana nimi ihanalle tytölle! Onnea! :–)

Jotenkin arvasin että johonkin kohtaan nimeä tulee tuo Ellie kun se on tuossa blogin nimessä :D. Kiva nimi tuli teidän tytölle :).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X