eveliina matilda - Banneri

Ystävänpäivän lisäksi tänään on mun ja Tonyn vuosipäivä. Minulla on kylläkin ollut niin kiireinen päivä, ettemme ole vielä ehtineet juhlistamaan merkkipäiväämme mitenkään.
Minä olin päivällä koulussa ja nyt illalla olin järjestyksenvalvojana jääkiekkopelissä. Kun olin töissä, Tony oli Adeliinan kanssa kotona ja hän oli ihanasti laittanut tiskit ja pyykit ja siivonnut koko kodin! Kyllä mulla sitten on hyvä mies ja Adeliinalla maailman paras isä.

Juhlistamme vuosipäiväämme viikonloppuna varmaankin käymällä ravintolassa ja7tai elokuvissa. meillä on vielä kahdeksan joululahjaksi saatua leffalippua käyttämättä. Liput menee muistaakseni toukokuussa vanhaksi, joten pikkusen kiire tulee jotta ehditään käyttää kaikki.

Havahduin tänään sellaiseen harvinaiseen tunteeseen, että tällä hetkellä mun elämässäni on kaikki juuri niin kuin pitääkin. Minulta ei tällä hetkellä tunnu puuttuvan mitään, eikä mikään asia stressaa tai paina mieltä. Voiko ihminen enempää tarvita kun on ihana koti, rakastava pieni perhe, terveet perheenjäsenet ja sukulaiset. Lisäksi opiskeluni ovat ihan loppusuoralla. Edessä on hiihtoloma, jonka jälkeen alkaa kymmenen viikkon mittainen työharjottelujakso. Sitten onkin kohta jo kesä ja kolmenvuoden turva-alan opiskeluni alkavat olemaan taputeltu.
Vaikka tämä vauva-aika on rankkaa ja vastuu tuntuu todella suurelta, niin olen onnellisempi kuin koskaan. Minulla on niin täydellinen pieni vauva ja vaikka Tonyn kanssa ollaankin viime aikoina oltu herkemmin törmäyskurssilla, niin kyllä meidän suhde loppujen lopuksi voi hyvin.
Kaksi vuotta sitten ystävänpäivän tienoilla alettiin seurustella, vuosi sitten tein positiivisen raskaustestin ja nyt se pikku plussa nukkuu
tuolla makuuhuoneessa… 🙂 Aika menee kyllä niin nopeasti ja elämäntilanteemme saattaa koska vain muuttua päälaelleen. Nyt on otettava kaikki irti tästä toistaiseksi harmittomasta vauva-ajasta.

Adeliina on edelleenkin ollut hyvin helppo ja tyytyväinen
vauva. Hän ei juurikaan turhia itke, vaan melkein ainoastaan nälkäänsä tai vatsakipua. Vatsakin on nyt Disflatylin säännöllisen käytön myötä
kipuillut paljon vähemmän. Adeliina ei enää pitkään aikaan ole
huutanut kipeää vatsaa läpi yön, mutta joinakin päivinä ilmaa kertyy masuun ja neiti saattaa olla hieman itkuinen.
Yöt meillä sujuvat aivan ihanasti! Adeliina nukahtaa iltatoimien jälkeen lähes poikkeuksetta kello 20-21. Neiti nukkuu n. 12 tunnin yöunet muutamalla syötöllä. Öisin Adeliina syö keskimäärin 15 minuuttia ja jatkaa unia aina syönnin jälkeen. Pinnasänky on meidän sängyn vieressä ilman etulaitaa, tavallaan jatkopalana, mutta usein me silti nukutaan perhepetinä. En usein raaski siirtää vauvaa syötön jälkeen oman sänkyyn kun mun vieressä hän on lämpöisessä ja maidon hajun äärellä.
Adeliina kasvaa ja kehittyy hyvään tahtiin. Uusia pikkutaitoja ilmenee vähän väliä ja kaikki ihanat vaatteet jäävät pieniksi!
Meillä on maanantaina kolmekuukautis-neuvola jossa Adeliina saa enimmäiset piikkiversiona saatavat rokotteet. Mua hieman jännittää. Kerron neidin kuulumisia sitten taas neuvolan jälkeen.

Kommentit (4)

ootteko miettiny Adeliinan viemistä muskariin? Serkku käy 1,5v tytön kanssa muskarissa, on käynyt tytön täytettyä 3kk, ka sieltä sekä tyttö että äiti ovat saaneet paljon ystäviä. Lapset viihtyvät super hyvin ja äiditkin saavat ns. vertaistukea sekä hyvää juttuseuraa! se olisi tosi hyvä vaihtoehto 🙂

sä se oot kyllä ihan hurjan kaunis! 🙂

Millon tulee ristiäiskuvia? 🙂 kerro myös ristiäisistä, oliko paljon vieraita, kummit jne.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X