eveliina matilda - Banneri

Alkuviikosta olimme Adeliinan 3kk neuvolassa. Neidillä oli kaikki hienosti, ainoastaan paino oli noussut melko laiskasti. Neuvolantäti kehui että tyttö on motorisesti todella hyvin kehittynyt. Olin niin ylpeä kun Adeliina hoitopöydällä makoillessaan näytti tädille miten käännytään selältä vatsalleen ja kuinka hienosti päätä kannatellaan.
Me mennään Adeliinana kanssa rokotusohjelman mukaisesti, joten hänelle annettiin suun kautta toinen annos rotarokotteesta sekä yhdet piikit molempiin reisiin. Pistäminen sattui ja Adeliina itki ja huusi täyttä kurkkua. meinasin itsekkin tirauttaa kyyneleen kun teki niin pahaa katsoa kun mun pientä vauvaa satutettiin. Tietysti mielummin annan lapseni kärsiä pari minuuttia kipeästä pistoksesta, kuin että hän saisi hengenvaarallisen taudin, jolta nykyään on mahdollista suojautua rokotteen avulla.

Adeliinan mitat 3kk neuvolassa (suluissa 6.1 otetut mitat)
paino 5330g  (4735g)
pituus 59.5cm  (56.2cm)
päänympäryys 39.3cm  (38.2cm)

Meillä menee neidin kanssa oikein hienosti. Tyttö kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia! Adeliina on hymyilevä ja aivan ihana tyttö. Rakastutaan häneen päiväpäivältä enemmän. Adeliina viihtyy kotona lattialla värikkäiden lelujen kanssa. Hän potkii, huitoo ja liikkuu pieniä matkoja sätkimällä eteenpäinkin! Hän myös juttelee kovasti ihmisille ja lempi leluilleen, eli keltaiselle leikkikaaressa roikkuvalle nallelle ja lorukirjalle. Adeliina ei viihdy selällään maaten, vaan aina sylissä hän ’pynkeää’ istumaan. Adeliina tykkää olla autossa, vaunuissa ja muuten vaan kotona. Kun ollaan vieraassa paikassa esim. sukulaisilla jolloin ympärillä on paljon ihmisiä ja hälyä, neiti on paljon itkuisempi ja levottomampi kuin kotona. Adeliina tykkää katsoa television välkkyviä valoja ja kuunnella musiikkia. Neidin mielestä ihan parasta on makoilla pitkiä aikoja ilman vaippaa.
Vaavi ruokailee edelleen tissillä, mutta saa silloin tällöin korvikettakin. Korvikkeena meille maistuu parhaiten Arlan Little baby Organic Luomu äidinmaidonvastike. Adeliina tykkää yleensä syödä vähän kerrallaan, mutta useasti. Välillä se on meille vanhemmille hieman rasittavaa kun maitoa pitää olla koko ajan lämmittämässä, tai tissiä on koko ajan kaivettava esiin. Meidon lisäksi neiti saa joka päivä D-vitamiinia ja Disflatyliä pilkkomaan vatsassa olevaa ilmaa.
Yöt meillä sujuu aivan ihanasti! Meidän vauvalla on aivan mahtavat unenlahjat! Yöunet kestävät 12 tuntia ja ensimmäinen unipätkä on yleensä noin 7 tuntia, minkä jälkeen herätään tissille. Syömisen jälkeen nukutaan vielä pitkään n. 2-3 tunnin pätkissä. Kyllä äiti on iloinen näin taitavasta nukkujasta.

Pieni Suomifani katsoi olympialaisia

Kommentit (6)

Tuli vain mieleen,että vaihtuuko blogin osoite nyt ja voitko kertoa sitten kun se vaihtuu

Kiva kuulla että teillä menee noin hyvin! 🙂

Joo, oon kyllä nyt tällä hetkellä todella tyytyväinen meidän vauva-arjen sujuvuuteen. 🙂

Oon kateellinen tuosta Adeliinan nukkumisesta.. Mut onneks saat nukuttua, kun täytyy kuitenkin jaksaa myös siellä koulussa käydä, miten se meni! 🙂

Jep! Jos tyttö ei nukkuis näin hyvin niin olis aika haastavaa kyllä opiskella samalla.

Oon miettinyt sen vaihtamista. ilmoitan siitä kyllä sitten etukäteen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X