Matkalaukku

‚Ķ.siis hoitolaukku. ūüėÄ
Ollaan todella liikuvainen ja meneväinen perhe. Hyvin harvoin on päiviä jolloin olisimme koko päivän pelkästään kotona. Luonnollisesti myös Adeliina menee ja kulkee meidän matkassamme. Joskus saatamme aamusta lähteä kaupungille ja sieltä suoraan mukkilaan (mummila+ukkila=mukkila) tai jonnekkin muualle kyläilemää. Tällaisinä päivinä saatamme tulla takaisin kotiin vasta myöhään illalla. Koska olemme paljon reissussa, tarvitsee meidän kantaa mukana matkassa myös Adeliinan tärkeimmät hoitovälineet. Hoitolaukku on meille todella tärkeä ja tarpeellinen juttu aina kun olemme poissa kotoa.

Tony osti t√§m√§n laukun hoitolaukuksi laivalta. Olin niin iloinen ett√§ Tontsa osasi valita n√§in hyv√§n laukun! T√§m√§ on oikein tilava ja laadukas ja sis√§ll√§ on sopivasti taskuja tavaroille. V√§rilt√§√§n t√§m√§ sopii hyvin meid√§n valkoisten vaunujen ja turvakaukalon kaveriksi. 

Sis√§ll√§ mukana kulkee perusrasva, sinkkivoide, talkkia ja s√§rkyl√§√§kett√§ 

Kertak√§ytt√∂isi√§ vaipanvaihtoalustoja. Ovat todella k√§tevi√§ kun vaihtaa vaippaa vieraiden sohvilla. My√∂s yleistentilojen lastenhoitohuoneissa on k√§tev√§√§ heitt√§√§ t√§ll√§inen hoitoalustan p√§√§lle. En vaan mill√§√§n pysty laskemaan mun puhdasta vauvaa siihen kaikkien k√§ytt√§m√§n bakteerialustan p√§√§lle. ūüėÄ 
Lis√§ksi kertak√§ytt√∂isi√§ ruokalappuja. K√§tevi√§ kun neiti puklailee ja p√§rskii maitoa suusta sy√∂dess√§√§n. Ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa body√§, eik√§ tarvitse kuljettaa likaista lappua kotiin pesuun kun t√§m√§n voi heitt√§√§ roskiin. p.s √§lk√§√§ tuomitko, v√§lill√§ mulla menee k√§yt√§nn√∂llisyys ymp√§rist√∂yst√§v√§llisyyden edelle. ūüôĀ

Vaippoja! (tietty taas kertak√§ytt√∂isi√§‚Ķ) T√§ll√§ hetkell√§ meill√§ menee Pampersin 3 koko. Jatkossa ostetaan kyll√§ Liberoja kun noi Pamapersit haisee ihan hirve√§lt√§! 
Pari pyyhettä toimii pepunkuivattamisessa.
Jos ollaan reissussa missä ei ole juoksevaa vettä, niin otan aina kosteuspyyhkeitä mukaan.

Nose Frida -niist√§j√§ ja pehmeit√§ nen√§liinoja. 

Varatutti ja viihdykett√§ 

Vaihtovaatteita. Yleens√§ useampi body, villapaita, sukkia, housuja ja pipo. Jos menn√§√§n kyl√§ilem√§√§n niin ett√§ l√§hdet√§√§n vasta iltasella kotiinp√§in, pakkaan mukaan my√∂s y√∂puvun jotta voidaan jo kyl√§st√§ l√§htiess√§mme pukea y√∂kk√§ri ulkovaatteiden alle. Neiti aina nukahtaa kotimatkalla, niin ei en√§√§ kotona tarvitse her√§tt√§√§ h√§nt√§ vaatteiden vaihtoon. 

Tuttipullo, korviketta ja Disflatyl-lääke. Käytetään mam-koliikkituttipulloja jotka eivät päästä ilmaa vauvan vatsaan. Noi on ihan superhyviä tuttipulloja. Meillä on niitä kolmea eri kokoa. Kuvan pullo keskimmäsitä kokoa.
T√§llainen on normaalisti Adeliinan matkalaukun sis√§lt√∂. Mit√§ kaikkea teid√§n hoitolaukuista l√∂ytyy? Vai heit√§ttek√∂ aina vain k√§silaukkuun muutaman vaipan kun l√§hdette vauvan kanssa kotoa? 
P.S
Te pari √§itibloggaajaa, ketk√§ aina kopioitte ideat ja tekstit postauksistani: On kurjaa ett√§ ette keksi itse mit√§√§n aihetta postauksillenne, mutta olen hyvin otettu ett√§ pid√§tte tekstej√§ni niin hyvin√§ ett√§ ne kelpaavat my√∂s omiin blogeihinne. ūüėČ

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Anna kukkahattut√§tejen olla, mit√§ v√§li√§ mink√§lainen nuoruus/teiniaika sulla on ollut, kun nyt kuitenki olet hyv√§ √§iti lapselles ūüôā olisi kyll√§ mielenkiintoista lukea sinusta, ennen Adeliinaa ja raskautta. ūüôā

Avatar

Meill√§ on ihan surkee hoitolaukka ja oonkin miettinyt uuden ostamista. Vasta nyt tajusin, ett√§ oliskin oikeesti k√§tev√§mp√§√§ ostaa tommonen ns. peruslaukku eik√§ hoitolaukkua. ūüôā

P.S. Täälläkin käytetään noita Liberon kertakäyttöalustoja. On niin käteviä!

Avatar

Mun mielest√§ t√§ll√§inen peruslaukku on tosi hyv√§ hoitolaukkuna. Voi sitten vauva-ajan j√§lkeen k√§ytt√§√§ ihan normi laukkuna. ūüôā Tietty nyky√§√§n hoitolaukut on tosi hienoja ett√§ voi kai niit√§ k√§ytt√§√§ k√§silaukkuina muutenkin. ūüėÄ

Avatar

Joo mutta ne on ihan sika kalliita, jos haluaa hienon! ūüėÄ

Avatar

T√§√§ oli hyv√§ ja hy√∂dyllinen postaus! ūüôā ketk√§ sua kopioi? Jos kehtaaat niin kerro blogien nimet tai linkkaa? S√§√§litt√§v√§√§ touhua enk√§ takuu miks pit√§√§ blogia jos ei itell√§ oo ideoita..:DD

Avatar

Hyvä että oli hyötyä!

En ala mihink√§√§n "kostotoimenpiteisiin" eli linkkailemaan n√§it√§ blogeja, kunhan nyt jatkossa pit√§v√§t n√§ppins√§ erossa teksteist√§ni. ūüėÄ

Avatar

Joo nuo pampersit oikeasti haisee paljon enemm√§n ku liberot! Huomasin saman kun tuli ostettua niit√§ ūüėÄ tykk√§√§n sun blogista kun t√§m√§ on niin "maanl√§heinen" ja kerrot normaalista arjesta. Itsell√§ on reilu 2kk vanha poika ūüôā

Avatar

Meill√§ my√∂s samantapainen hoitolaukku, paljon tilavampi kuin "oikea" hoitolaukku! ūüôā ja kertak√§ytt√∂alustoja l√∂ytyy my√∂s koska hyihyihyi kaikki yleiset lastenhoitohuoneet ūüėÄ

Ik√§v√§√§ tuo kopiointi mutta ota se imarteluna ett√§ sun blogi on mahtava kun joku haluaa sit√§ kopioida! ūüôā

Avatar

Noi alustat on kyll√§ hyvi√§! ūüôā

Ja juuri imartelun kannalta olen tuon kopioimisen ottanut. Sit√§ kun on mahdotonta "kielt√§√§" tai oikeastaan est√§√§ tapahtumasta, niin turha ottaa ressi√§ asian suhteen. ūüôā

Avatar

Monissa äitiblogeissa kirjotetaan ihan samoista aiheista kuin sinä. En pitäisi sitä kopioimisena, aiheet ovat vaan samoja kun eletään pikkuvauva-aikaa. Aiheesi ei ole millään lailla uniikkeja, samanlaisia postauksia saa lukea sadoittain näistä tusinanlogeista.

Avatar

Silloin kun joku maalaa tekstini ja painaa copy‚Äď>paste, kyse todellakin on kopioinnista. Sin√§ voit kolmantena osapuolena olla hiljaa.

Avatar

Selvä, ymmärrän eron. Se ei vaan tullut selväksi kirjoituksestasi. Ja mielelläni pysyn täst edes hiljaa ja myös pois blogistasi. Ihanaa kevään jatkoa!

Avatar

jatkot sinnekkin! :DD

Avatar

Etkö imetä

Avatar

Imetän.

Avatar

√Ąl√§ pid√§ blokia jos et halua ett√§ kopioidaan, netiss√§ t√§t√§ nyt tapahtuu koko ajan!

Avatar

√Ė√∂h??! Vaikka se olis mahdollista, se ei ole laillista. Ihme urpo

Avatar

Sulla on ihan mahtava blogi kirjotat riittävän usein. Mut haluaisin kuulla enemmän sun murrosiästä/nuoruudesta niin voisitko tehdä sellaisen postauksen

Avatar

Tein jonkin aikaa sitten postauksen "nuoruusvuosistani", mutta jotta kukkahattutädit säästyisivät sydänkohatukselta poistin postauksen.
Sain siis niin paljon negatiivisia ja arvostelevia kommentteja teinivuosien postauksestani etten jaksanut en√§√§ kuunnella. ūüôĀ

Avatar

Voisiko sen "nuoruusvuosi" kirjoituksen saada takaisin? Olisi niin ihanaa saada lukea se.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä