eveliina matilda - Banneri

Hahaha! 😀 Olen ihan fiiliksissä tästä lumettomuudesta! Toivottavasti lumentulo on nyt tämän talven osalta kokonaan ohi. Olen jo kaivanut tennarit, nahkatakin ja muut välikausivaatteet käyttöön. Ihanaa kun enää ei tarvitse pukeutua niin raskaasti kuin pakkasilla. Millainen tilanne siellä muualla Suomessa on? 🙂 Me siis asustellaan täällä Turun lähistöllä.

Joka kevät saan aina paljon inspiraatioita ja haluan uudistaa kaikkea. Joku kevät mulle on tullut kauhea hinku päästä kampaajalle ja tehdä hiuksiin täydellinen muodonmuutos. Sama hinku iski tänäkin vuonna! Olen nyt pyöritellyt mielessäni jos jonkin näköistä ideaa mitä voisin tehdä tukalleni. Olen googletellut erilaisia hiuslookkeja ja etsinyt naisten lehdistä ideoita. Ongelma on, että en osaa päättää mitä teen.
Nyt raskauden jälkeen multa on tippunut hiuksia todella paljon (kuten hyvin usein naisille käy), mutta silti mulla on melko paksu tukka. Mitään leikkausta tai mallia mulla ei tällä hetkellä ole, vaan nämä kutrit ovat tässä jo jonkin aikaa saaneet kasvaa ja rehottaa joka suuntaan. Vaikka uudistamisen hinku on kova, niin toisaalta tykkään näistä pitkistä hiuksista ja pelkään että esim. raju lyhentäminen tai tummaksi värjääminen alkaa kaduttaa mua. Mielipiteitä tukasta? Ehodotuksia ja ideoita kommenttiboxiin. 🙂

Oman kuontalaoni lisäksi tämä uudistushinkuni ylettyy myös kaikkeen muuhun lähelläni olevaan materiaan. Mulla on nyt todella kova sisustusvimma ja paljon ideoita. Tiedän etten todellakaan ole mikään ammattisisustaja, värisilmäkin puuttuu, mutta kukkii ne perunatkin, joten olen purkanut luovaa oloani nyt meidän olohuoneeseen.

Tein tähän olohuoneen nurkkaan, missä ennen oli vain tyhjää tilaa, Adeliinalle oman paikan. Tässä hän voi kölletellä sitterissä tai leikkiä lattialla leluillaan. Ennen Adeliina on ollut tossa sohvan edustalla, issä kaikki aina kävelee ja katsoo telkkaria niin nyt neiti ei leluineen ole kenekään tiellä. 
Adeliinan huomio lipsuu monesti leluista kivasti välkkyvään ja ääntä pitävään telkkariin. Nyt hän ei tuolta omalta paikaltaan näe telkkaria, mikä on mielestäni hyvä juttu. 

 Tässä on hyvä imettää. Varsinkin silloin kun sohvalla on vieraita niin tässä tissini eivät ole ihan muiden nenän alla. 😀

 Ostin olohuoneeseen kevyemmät, valoa läpäisevät verhot. Sekä muutaman tyynyn. Aion vielä hankkia lattialle valkoisen muhkean maton.
 Tämän koko hökötyksen johtoineen haluan pois. Tälle seinustalle haluan yksinkertaisen, ehkäpä valkoisen televisiotason. 
 Pyysin asuntopostauksessa teiltä ideoita mitä laitan näihin koloihin. Tälläistä olen saanut aikaan. Vasemmalla viinakset ja tuikkukipot. Oikealla Adeliinan ristiäislahjoja eli valokuvakirjanen ja soittorasia sekä kynttilä ja valokuva musta ja Tonystä

 Mikäköhän toi puutikku on mikä roikkuu tossa ikkunan takana? 😀 Huomasin vasta äsken ton.
Kuvan pointti on ihana lumeton maisema!

Ennen kun teen tämän radikaalimpia muutoksia, meidän täytyy Tonyn kanssa suunnitella joku budjetti. 😀

Kommentit (11)

Mistä teidän sohva on? Ihan täydellinen 🙂 !

Mä oon ainakin todella kade! Teillä on ihanan näköinen, siisti koti, kaunis lapsi, koira, ja kaiken lisäksi mies tuntuu olevan huolehtiva ja hyvä. Ihanaa, että teet itse soseet yms yms ja mitä vielä! Ja hiuksista.. Mun mielestä sulle sopii tuollainen luonnollinen lookki, oot tosi nätti. Aurinkoista kevättä teille 🙂

Kiitos. 🙂 Mutta älä ole kade! Näiden blogien kautta saa helposti turhan ruusuisen kuvan ihmisten elämästä. 😀 Aurinkoa sinunkin kevääseesi!!

Miten olisi toffeen sävyisiä ohuita raitoja, ja rikottu kevyt otsatukka? : ) Terv. Kampaaja : )

kuulostaa hyvältä. 🙂 Vielä kun uskaltaisi leikata tuo otsiksen.. Joskus olen katunu ostatukan leikkaamista niin paljon että ajatus hirvittää. vaikka sellainen kevyt rikottu olisi varmasti tosi hieno.

Anteeksi nyt vain mutta mikä siinä on että "on vaan hyvä juttu ettei vauva nää televisiota"?.Ettei lapsi vaan vahingossakaan saa muuta ihmeteltävää tai kuunneltavaa kun ne iänikuiset helistimet ja pehmot?Siis tottakai vauvalla kuuluu olla leluja yms jotka kehittävät häntä mutta mitä pahaa on jos toinen vaikka sivu silmällä näkeekin television ja seuraa sen valoja ja liikkuvaa kuvaa?Muutenkin näistä sun postauksista saa vähän sellaisen kuvan kuinka erinomainen äiti olet kun tanssitat ja laulatat vauvaa,et pidä häntä juurikaan sitterissä ettei toinen vain "unohdu" arjen keskelle,kuinka teet soseet itse ja imetät,kuinka käyt koulussa äitiyslomalla yms.Tarkoitus ei ole mitenkään haukkua sua tai sun toimintaa mutta pikkuisen teksteistäsi kuultaa läpi sellainen "täydellinen äiti" maininta.

P.s sose-tekstissä kerroin että Ade tulee saamaan myös kaupan soseita ja minä imetän vain osittain 😉

Miksi äitiyslomalla opiskelu tekee sinun mielestäsi ihmisestä täydellisen äidin? Mielestäni asia on ihan päinvastoin. Koska opiskelen minulla on vähemmän aikaa lapselleni ja hän joutuu olemaan välillä hoidossa.

Mielenkiintoinen tämä sun näkökulma.

Teki asiat sitten miten vain niin aina jollakin on negatiivista sanottavaa.
En todellakaan ole täydellinen äiti. Kukaan tuskin on. Teen asiat niin kuin itse näen parhaaksi ja uskon että juuri Adeliinalle olen 'täydellinen äiti.'
Ja kenellekään ihmiselle ei tee hyvää tuijottaa telkkaria montaa tuntia päivässä, saati sitten pienen vauvan. Vietämme paljon aikaa olohuoneessa ja kyllä Adeliina aina välillä näkee telkkaria kotona ja kyläilemässä. Nyt hänen leikkipaikkansa on kuitenkin "rauhoitettu" telkkarin valoilta ja ääniltä. Uskon että meille näin on hyvä.

Ihana olkkari!! Noi verhot oli hyvävalinta, tosi kaunista ja avaraa 🙂

Tääläkin kevättä rinnassa! Varsinkin näin viimeisillään raskaana ei lumihangessa römpiminen rattaiden kanssa olisi kovin mieluisaa joten toivon syvästi että tänne helsinkiinkään ei tule enää lunta 🙂 mulla ei onneksi nyt sisustus intoon ei ole vaikuttanut pahemmin tämä kevään tulo, mutta energiaa on huomattavasti enemmän kun aikaisemmin, vaikka sais olla vielä vähän enemmän 😀 ihanaa kevään alkua teidän perheelle! <3

Täällä Pohjois-Karjalassa on vielä vähän lunta. Onko muuten miten käytännöllinen nahkatakki keväällä? Itse en ole ikinä käyttäny.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X