eveliina matilda - Banneri

Meidän piti Tonyn kanssa lähteä perjantaina Pudasjärvelle (700km päähän) hakemaan meille jotain autoa, mutta reissu sitten peruuntuikin ihan viimemetreillä. Olin niin kovin odottanut yhteistä matkaa ja hauskaa viikonloppua että en millään halunnut luopua ajatuksesta. Me tehtiin sitten hetken mielijohteesta kiva viikonloppureissu Helsinkiin!

Lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Espooseen, missä yövyttiin kivassa hotellissa. Aamulla syötiin ihana hotelliaamiainen ja sitten suunnattiin Helsingin messukeskukseen Horse Fair-messuille. 
Olen monta vuotta harrastanut ratsastusta, mutta nyt parina viime vuotena hevostelu on jäänyt vähemmälle. Olen nyt käynnistelemässsä harrastusta uudelleen, kunhan löydän tästä suhteellisen läheeltä kivan hevosen tai ponin mitä vuokrata muutamana kertana viikossa.
Meidän matka sujui tosi hyvin. Kun lähdettiin ajelemaan pääkaupunkiseutua kohti sovittiin Tonyn kanssa että tehdään reissu Adeliinan ehdoilla ja matkustetaan hänen tahtiinsa, vaikka joka huoltoasemalla pysähdellen. Adeliina kuitenkin nukkui joka kerta kun kuljettiin autolla. Koko reissun neiti oli oikein aurinkoinen ja nyt tämän pikkureissun jälkeen mulla on enemmän itsevarmuutta lähteä neidin kanssa pidemmällekkin lomalle. 
Tämä oli meidän ensimmäinen perheen yhteinen miniloma. Tälläinen pieni maisemanvaihdos ja irtiotto arjesta teki tosi hyvää mulle ja Tonylle. Juhlistettiin lauantaina naistenpäivää ja sunnuntaina Tonyn syntymäpäivää. Launataina minä sain nukkua pitkään, kun Tony otti Adeliinan hoidon vastuulleen ja sain myöskin päättää mitä syödään ja missä syödään. Pompottelin Tonyä muutenkin, aina naistenpäivään vedoten. Nyt sunnuntaina oli sitten Tonyn vuoro olla ”hemmoteltavana”. Nytkin se pelaa tossa jo varmaan viidennettä änäriä enkä minä nalkuta yhtään! 😀

 väsynyt reissaaja nukahti hotellin vuoteelle

Neiti ja hänen lelujen matkalaukku <3 

 Tony sai jääkiekkopelissä osumaa silmään ja nenään. Älkää pelätkö en käytä kuuluja jujutsutaitojani häneen. 😀

 Adeliina oli vielä liian pieni talutusratsatukseen, mutta kyllä hänestä vielä hevostyttö tulee! 
Tony ei ole samaa mieltä ja me ollaankin sovittu että Ade saa kuusivuotiaana päättää haluaako hän cartingauton vai ponin. 😀 Olen jo aloittanut aivopesemään häntä ponin kannalle. 😉

Kommentit (12)

Haha tuo auto vai ratsastus 😀 Minä sain 4 v ekan puukon. Sillä tiellä ollaan!

Hah, nauroin ihan ääneen kun joku oli tulossa tänne pudikselle lomalle. Tuntuu hassulta ajatukselta että joku tulisi tänne lomalle kun täällä on ehkä kolme ruokakauppaa&muutama muu pikkunen kauppa 😀 Kyllä musta tuntuu että siellä helsingissä on ollu enemmä nähtävää 😀

Oltais tulty hakemaan sieltä vaan auto ja ajeltu samana päivänä takaisin. 😀 se olis ollu vaan tommonen matkanteko reissu, ei niinkään loma. 😀

ihana tuo yöpuku, mistä se on? 😀

Mistäköhän se mahtaa olla..? En musita nyt just ja yökkäri on pyykissä, että en heti pääse kasomaan lapuista. :/

Aivan ihana tuo adeliinan "haalari" mistä olet ostanu?

Rakastan sitä haalaria! 😀 Kapphallin Newbie-mallistosta.

Moikka Eveliina! Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden ajan ja tykkään siitä koko ajan vaan enemmän ja enemmän! Olet ihanan aito etkä yritä esittää mitään. Vaikutat myös tosi kypsältä ja vastuuntuntoiselta äidiltä ja ihmiseltä 🙂 Ihanaa kevättä teidän perheelle! Innolla odottelen tulevia postauksia 🙂

Kiitos. Paljon ihania ja tärkeitä sanoja. 🙂
Mulla on kyllä mahtavia lukijoita!

Ihana perhe olette ja kivan näköisiä hevosia 🙂 itekkin olen hevostyttö aina joskus lomilla. 🙂

Mitä pidit adeliinan äitiyspakkauksen vaatteista? 🙂 onko sulla postausta jossa esittelit vaatteita? 🙂

Ihania kuvia! 🙂

Tollaset pienet reissut kyllä kummasti piristää 🙂 Teijän Adeliina vaikuttaa samanlaiselta tyytyväiseltä tyttöseltä kuin meijän pikku neiti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X