eveliina matilda - Banneri

Neiti tosiaan täytti tänään jo neljä kuukautta. Meillä oli edelispäivänä neuvolalääkäri ja kaikki sujui siellä tosi hienosti. Adeliina kasvaa edelleen hienosti omilla käyrillään. Hän oli hymyileväinen ja jutteli lääkärille kun häntä tutkittiin. Joka kerta on huojentavaa kuulla kuin lääkäri tutkimustensa päätteeksi kertoo, että Adeliina kehittyy normaalisti, eikä hänestä ole löytynyt mitään poikkeuksellista.  Me ollaan kyllä Tonyn kanssa niin onnekkaita meidän terveestä ihanasta vauvasta!

11.3.2014 Adeliina 4kk
61.3cm pitkä ja 5780g painava. Päänympäryys 40cm.

”Kasvaa tasaisesti. Tarkastuksessa kaikki kunnossa. Sakeuttajaa voi kokeilla pulautteluun. Suositellaan kiinteiden aloittamista, luumu kannattaa ottaa säännölliseen käyttöön mahaa pehmentämään.” -lääkäri

Neuvolan kehoituksesta aloitettiin heti tiistaina kiinteiden syöttäminen. Adeliina on nyt saanut luumupilttiä sekä bataattisosetta. Molempia pari lusikallista kerran päivässä. Parin lusikallisen syöttämiseen menee melkoisen paljon aikaa ja siltikin suurin osa ruuasta päätyy neidin naamaan ja ruokalappuun. Näin alkuun tämä on vain tällaista maistelua, mutta selkeästi luumupiltin ansiosta Adeliinan vatsa on alkanut toimimaan paremmin. 
Nautimme ihanasta Adeliinasta päivä päivältä enemmän! Hänen luonteensa tulee meille koko ajan tutummaksi ja vauva tuntuu jatkuvasti ymmärtävän enemmän asioita. On ihanaa miten aito ja rehellinen vauva on. Jos jokin ei miellytä se ilmaistaan kovaa ja korkealta. Kun jokin on hauskaa, hymy levii korvasta korvaan ja naurattaa.
Olimme taas viime tiistaina Tanssitan vauvaa -tunnilla ja Adeliina reagoi musiikkiin ja liikeeseen jo paljon voimakkaammin kuin ensimmäisellä kerralla. Tällä kertaa vauhdikasrytminen musiikki nauratti ja heijaamisliike hymyilytti. Hiljaisen rauhoittumismusiikin aikana Adeliina painoi päänsä pehmeästi rintaani vasten ja rentoutui. On mahtavaa kun tytöstä saa koko ajan ’enemmän irti.’
 Kuutti aina änkee väliin jos seurustelen Adeliinan kanssa
p.s Tony kävi töiden jälkeen ostamassa tämän ihanan maton ja yllätti mut!
Kaikki kolme elämäni tärkeintä  
Älä isi pussaa! Haha 😀

Kommentit (23)

Adeliina on TÄYSIN Tonyn näköinen! Siis ihan kun hänen naispuoleinen pienoismalli! 😀 Miten voikaan olla noin saman näköisia? Herranen aika 🙂

Oot kyllä uskomattoman rehellinen bloggaaja ja myös erittäin nätti. Söpö tyttö on Adeliinakin, vanhempiensa näköinen 🙂

Kiitos paljon! tavoitteeni on kirjoittaa rehellistä, aitoa tekstiä meistä ja elämästämme.

voi ei mitkä silmät vikassa kuvassa!!! :)))
ja on kyllä hurmaava lapsi, ihan vanhempiensa näkönen:)

Ompa ihan isänsä näköinen tyttö tuossa yhdessä kuvassa 🙂 Minkärotuinen Kuutti on, sulonen 🙂

Minä en näe Tonyssä ja Adessa yhdennäköisyyttä. 😀
Kuutti on Norwichinterrieri, hän ei kylläkään ole yhtään rotumääritelmän mukainen tapaus..

Vitsit ku oot hyvässä kunnossa, kroppa siis!

Pakko vielä lisätä että olen melko hoikka, mutta hyvin surkeassa kunnossa! 😀 Lihakset ihan olemattomat ja kunto aivan surkea. 😛

Voi että tuo teitin tyttö on söpö!! Ja ihana toi yhteinen käsikuva, tai mun mielestä oli jotenki ihanaa että on niin aito. Eikä sellainen kiilloteltu kuva, että isin kädet on myös aina putipuhtaat yms 🙂 Kaikkea hyvää teille jatkossakin 🙂

Ihana sun toi pinkki paitas! Mistä se on, onko mhdollista että niitä löytyis vielä? 🙂

Se on ostettu Saksasta New Yorkerista. Jossain päin Suomea on hiljattain avattu NY-kauppa? En kylläkään muista nyt että missä… Enkä tiedä onko näitä enää mallistossa, kun siitä on hieman aikaa kun olen ostanut tämän paidan. :/

Voi miks mua naurattaa ku analysoit noin teijän muksua 😀 söpöä! Ps. Meijän poitsu oli eilen 2kkneuvolassa 6400g 😀 se on hurjaa miten eri tahtiin vauvat kasvaa mäin alussa!

Suloinen ja hyväntuulisen oloinen typykkä! Ja noi ihanan isot silmät <3 Adeliina on muuten todella kauniin kuuloinen nimi! Kivan erikoinen, muttei kuitenkaan liian 🙂 Itse olen aina pitänyt Adelia-nimestä; Adeliinaa en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta oikein kiva sekin, Adelian tyylinen 😉 Saako vielä olla utelias ja kysyä, että kun Adeliina on vähän pidempi nimi, niin kuinka se teillä arjessa toimii: kutsutteko tyttöä yleensä Adeliinaksi vai onko hänelle jo muodostunut joitakin lyhyempiä lempinimiä?

Adelia on myös todella nätti nimi. 🙂
Kutsumme neitiä toisinaan Adeksi. Mielestäni Ade on kivan kuuloinen lempinimi. Ei mikään ihme väännös, niin kuin esimerkiksi Alexantereita olen usein kuullut kutsuttavan Alluksi. 😀

Voi että miten hellyyttävä tuo Adeliinan ja Tonyn käsi kuva! <3 Niin ihanan suloinen ja pirteä prinsessa teillä!

Ihanat noi Adeliinan ja Tonyn kuvat, Adeliina näyttää niin uskomattoman paljon Tonylta! 🙂

Nyt ku on hirvee rapakeli niin pidä huolta ettei koiruliini pääse sotkemaan valkoista mattoa 😀

Täällä on ihan kuivaa tällä hetkellä. 😀 Pestään aina tassut lenkin jäkeen niin jos sillä pysyis puhtaana..
Naureskeltiin että nyt Adeliinan puklut ei näy matossa kun on valkoinen. 😀

eikä miten herttainen tytär teillä on!!!! niin kaunis ja suloinen! kiva postaus! 🙂

Kiitos 🙂 Niin hän on. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X