Kuulumiset kuvina

Purkaampa tässä nyt vähän kameran muistikorttia teidänkin nähtäville… 🙂

 Adeliina kävi serkkujensa Avan ja Noahin kanssa tervehtimässä tuttuamme, 95-vuotiasta rouvaa.
 Neidin uusi pipo ja vanuhaalari. Kyl kelpas kauppaan lähtee!
Vaukirjasta tuli taas uusi kirjapaketti. Paketin kirjojen aiheena oli tällä kertaa tuntoaisti. Kirjojen sivuilla on kuvia joissa on erilaisia pintoja. Adeliina tykkää koskettaa kirjan eläinten pehmeitä turkkeja.
 Adeliina kokeilee ensimmäistä kertaa istua vaunujen ratasosassa. Hyvin neiti voisi jo köllötellä näissä, kun tuon selkänojan saa ihan makuuasentoon asti. Vaunukopassa olisi varmaan mukavempi nukkua, mutta kun neiti haluaa jo nähdä ympärilleen niin näissä rattaissa hän pääsisi jo hieman katselemaan maisemia. 
Minkä ikäisenä te olette vaihtaneet vaunuista rattaisiin?
Vinguin teille muutama päivää sitten kuinka haluan meidän olohuoneeseen valkoiset huonekalut. Vinguin samaa myös Tonylle ja hän sitten kaikkien yllätykseksi alkoi tuumasta toimeen! Tony hioi ja maalasi meidän telkkaritason ja sohvapöydän valkoisella huonekalumaalilla. 
 Tony käytti maaliruiskua, joten pinnasta tuli aivan upea! Mielestäni nämä ovat nyt ihan kuin uudet. Rahaa säästyi hieno summa, eikä vanhoille huonekaluille tarvinnut etsiä uutta kotia.
Olkkarin pöydälle saapui pääsiäinen. Älkää välittäkö tyhjästä kiposta, meillä asuu pari tyyppiä ketkä tykkää suklaasta ihan hieman..
 Tipuperhe odottaa että heidän laidun vähän rehevöityisi. En ole mikään viherpeukalo, mutta joka vuosi olen kyllä saanut pääsiäisruohon kasvamaan.

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Heips! Mistä löysitte pienentimen? Meillä sama juttu, että bebe haluaa nähdä jo maisemia, mutta on liian pieni valjaisiin ja olo on hutera siellä vaikka fyllinkiä olen topannut pyllyn alle ja selän taakse.

Avatar

6kk poitsu ja pituuttaaki jo 70cm mut viel vaunukopalla mennää, lähinnä vaan nukkuu päikkärit vaunuissa ku ei sen kummemmin tuu ulkoiltua vielä.

Avatar

Me vaihdettiin ratasosaam varmaan parikuukautta sitten kun koppa kävi pieneksi!:) ja voihan rairuoho, oon unohtanut koko pääsiäisen ja SUKLAAMUNAT<3

Avatar

Miten joku voi unohta suklaamunat!? 😀

Avatar

Älyttömän kauniita nuo kuvat, jossa makaat lattialla Adeliinan kanssa. Niistä huokuu äidinrakkaus 🙂

Avatar

Samaa mieltä, ihania 🙂

Avatar

Oi, kiitos. 🙂

Avatar

Me ollaan Sebastianin kans käyty muutaman kerran kävelemässä ratasosan kanssa, kun kopassa ei aina suostu olemaan ja sieltä ei pysty katselemaan ympäristöä. 🙂

Avatar

Okei. 🙂 Me taidetaan tässä piakkoin vaihtaa myös tuo ratasosa käyttöön ku liikutaan ihmisten ilmoilla.
Kotona saa sitten nukkua vaunukopassa.

Avatar

Onko teidän sohvapöytä Ikeasta? Miten saitte sen hiottua ja maalattua :O Meillä näyttäisi olevan samanlainen mustanruskea ja haluaisin siitä valkoisen, mutta en ole uskaltanu kokeilla maalausta..

Avatar

Joo noi taitaa olla jotain ikean kalusteita. 😀 Mekin pähkäiltiin että mahtaakohan maali pysyä noissa, mutta hyvin se näyttää pysyvän. 🙂

Avatar

Kauniita kuvia sinusta ja Adeliinasta 🙂 söpö hattu ja haalari, mistä nuo on jos saa kysyä? 😀

Avatar

Kiitos.
Hattu on H&M:stä ja haalari ulkomailta.

Avatar

Tykkään tosta teidän olkkarista aivan älyttömästi ! 🙂

Avatar

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Me vaihdettiin koppa ratasosaan vasta, kun oli pakko eli kun kopassa tuli ahdasta. Tyttö oli silloin n. 8kk. Kopassa on vaan paremmin suojassa tuulelta ja muutenkin lämpimämpää. Suosittelen odottamaan ratasosaan siirtymistä kunnes ilmat vähän lämpenee. Meidänkään tyttö ei viihtynyt enää parina viimeisenä kuukautena kopassa, jos oli hereillä, mutta kohottamalla selkää esim. käsilaukulla tai vähän tukevammalla tyynyllä sai lapsen viihtymään myös hereillä, kun pystyi katselemaan ympärilleen. 🙂 Ihanaa kevättä teille! -AnnaMaria-

Avatar

Kiitos vinkeistä.
Meidän ratasosa on oikeastaan yhtä suojaisa ja lämpimä kuin vaunukoppa. Tuossa on selän alla sellainen lämmin pienennin ja paksu lämmin jalkapeite.
Vaunukopan selkänojaa saa kohotettua kun siinä on sellainen mekanismi, mutta Adeliinan on hankala "istua" siinä tukevasti.. :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä