Eveliina Matilda - Hero Header

Kuulumiset kuvina

Purkaampa tässä nyt vähän kameran muistikorttia teidänkin nähtäville… 🙂

 Adeliina kävi serkkujensa Avan ja Noahin kanssa tervehtimässä tuttuamme, 95-vuotiasta rouvaa.
 Neidin uusi pipo ja vanuhaalari. Kyl kelpas kauppaan lähtee!
Vaukirjasta tuli taas uusi kirjapaketti. Paketin kirjojen aiheena oli tällä kertaa tuntoaisti. Kirjojen sivuilla on kuvia joissa on erilaisia pintoja. Adeliina tykkää koskettaa kirjan eläinten pehmeitä turkkeja.
 Adeliina kokeilee ensimmäistä kertaa istua vaunujen ratasosassa. Hyvin neiti voisi jo köllötellä näissä, kun tuon selkänojan saa ihan makuuasentoon asti. Vaunukopassa olisi varmaan mukavempi nukkua, mutta kun neiti haluaa jo nähdä ympärilleen niin näissä rattaissa hän pääsisi jo hieman katselemaan maisemia. 
Minkä ikäisenä te olette vaihtaneet vaunuista rattaisiin?
Vinguin teille muutama päivää sitten kuinka haluan meidän olohuoneeseen valkoiset huonekalut. Vinguin samaa myös Tonylle ja hän sitten kaikkien yllätykseksi alkoi tuumasta toimeen! Tony hioi ja maalasi meidän telkkaritason ja sohvapöydän valkoisella huonekalumaalilla. 
 Tony käytti maaliruiskua, joten pinnasta tuli aivan upea! Mielestäni nämä ovat nyt ihan kuin uudet. Rahaa säästyi hieno summa, eikä vanhoille huonekaluille tarvinnut etsiä uutta kotia.
Olkkarin pöydälle saapui pääsiäinen. Älkää välittäkö tyhjästä kiposta, meillä asuu pari tyyppiä ketkä tykkää suklaasta ihan hieman..
 Tipuperhe odottaa että heidän laidun vähän rehevöityisi. En ole mikään viherpeukalo, mutta joka vuosi olen kyllä saanut pääsiäisruohon kasvamaan.

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Heips! MistÀ löysitte pienentimen? MeillÀ sama juttu, ettÀ bebe haluaa nÀhdÀ jo maisemia, mutta on liian pieni valjaisiin ja olo on hutera siellÀ vaikka fyllinkiÀ olen topannut pyllyn alle ja selÀn taakse.

Avatar

6kk poitsu ja pituuttaaki jo 70cm mut viel vaunukopalla mennÀÀ, lÀhinnÀ vaan nukkuu pÀikkÀrit vaunuissa ku ei sen kummemmin tuu ulkoiltua vielÀ.

Avatar

Me vaihdettiin ratasosaam varmaan parikuukautta sitten kun koppa kÀvi pieneksi!:) ja voihan rairuoho, oon unohtanut koko pÀÀsiÀisen ja SUKLAAMUNAT<3

Avatar

Miten joku voi unohta suklaamunat!? 😀

Avatar

ÄlyttömĂ€n kauniita nuo kuvat, jossa makaat lattialla Adeliinan kanssa. NiistĂ€ huokuu Ă€idinrakkaus 🙂

Avatar

Samaa mieltĂ€, ihania 🙂

Avatar

Oi, kiitos. 🙂

Avatar

Me ollaan Sebastianin kans kĂ€yty muutaman kerran kĂ€velemĂ€ssĂ€ ratasosan kanssa, kun kopassa ei aina suostu olemaan ja sieltĂ€ ei pysty katselemaan ympĂ€ristöÀ. 🙂

Avatar

Okei. 🙂 Me taidetaan tĂ€ssĂ€ piakkoin vaihtaa myös tuo ratasosa kĂ€yttöön ku liikutaan ihmisten ilmoilla.
Kotona saa sitten nukkua vaunukopassa.

Avatar

Onko teidÀn sohvapöytÀ Ikeasta? Miten saitte sen hiottua ja maalattua :O MeillÀ nÀyttÀisi olevan samanlainen mustanruskea ja haluaisin siitÀ valkoisen, mutta en ole uskaltanu kokeilla maalausta..

Avatar

Joo noi taitaa olla jotain ikean kalusteita. 😀 Mekin pĂ€hkĂ€iltiin ettĂ€ mahtaakohan maali pysyĂ€ noissa, mutta hyvin se nĂ€yttÀÀ pysyvĂ€n. 🙂

Avatar

Kauniita kuvia sinusta ja Adeliinasta 🙂 söpö hattu ja haalari, mistĂ€ nuo on jos saa kysyĂ€? 😀

Avatar

Kiitos.
Hattu on H&M:stÀ ja haalari ulkomailta.

Avatar

TykkÀÀn tosta teidĂ€n olkkarista aivan Ă€lyttömĂ€sti ! 🙂

Avatar

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Me vaihdettiin koppa ratasosaan vasta, kun oli pakko eli kun kopassa tuli ahdasta. Tyttö oli silloin n. 8kk. Kopassa on vaan paremmin suojassa tuulelta ja muutenkin lĂ€mpimĂ€mpÀÀ. Suosittelen odottamaan ratasosaan siirtymistĂ€ kunnes ilmat vĂ€hĂ€n lĂ€mpenee. MeidĂ€nkÀÀn tyttö ei viihtynyt enÀÀ parina viimeisenĂ€ kuukautena kopassa, jos oli hereillĂ€, mutta kohottamalla selkÀÀ esim. kĂ€silaukulla tai vĂ€hĂ€n tukevammalla tyynyllĂ€ sai lapsen viihtymÀÀn myös hereillĂ€, kun pystyi katselemaan ympĂ€rilleen. 🙂 Ihanaa kevĂ€ttĂ€ teille! -AnnaMaria-

Avatar

Kiitos vinkeistÀ.
MeidÀn ratasosa on oikeastaan yhtÀ suojaisa ja lÀmpimÀ kuin vaunukoppa. Tuossa on selÀn alla sellainen lÀmmin pienennin ja paksu lÀmmin jalkapeite.
Vaunukopan selkÀnojaa saa kohotettua kun siinÀ on sellainen mekanismi, mutta Adeliinan on hankala "istua" siinÀ tukevasti.. :/

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

YhteistyössÀ