eveliina matilda - Banneri
Purkaampa tässä nyt vähän kameran muistikorttia teidänkin nähtäville… ūüôā

 Adeliina kävi serkkujensa Avan ja Noahin kanssa tervehtimässä tuttuamme, 95-vuotiasta rouvaa.
 Neidin uusi pipo ja vanuhaalari. Kyl kelpas kauppaan lähtee!
Vaukirjasta tuli taas uusi kirjapaketti. Paketin kirjojen aiheena oli tällä kertaa tuntoaisti. Kirjojen sivuilla on kuvia joissa on erilaisia pintoja. Adeliina tykkää koskettaa kirjan eläinten pehmeitä turkkeja.
 Adeliina kokeilee ensimmäistä kertaa istua vaunujen ratasosassa. Hyvin neiti voisi jo köllötellä näissä, kun tuon selkänojan saa ihan makuuasentoon asti. Vaunukopassa olisi varmaan mukavempi nukkua, mutta kun neiti haluaa jo nähdä ympärilleen niin näissä rattaissa hän pääsisi jo hieman katselemaan maisemia. 
Minkä ikäisenä te olette vaihtaneet vaunuista rattaisiin?
Vinguin teille muutama päivää sitten kuinka haluan meidän olohuoneeseen valkoiset huonekalut. Vinguin samaa myös Tonylle ja hän sitten kaikkien yllätykseksi alkoi tuumasta toimeen! Tony hioi ja maalasi meidän telkkaritason ja sohvapöydän valkoisella huonekalumaalilla. 
 Tony käytti maaliruiskua, joten pinnasta tuli aivan upea! Mielestäni nämä ovat nyt ihan kuin uudet. Rahaa säästyi hieno summa, eikä vanhoille huonekaluille tarvinnut etsiä uutta kotia.
Olkkarin pöydälle saapui pääsiäinen. Älkää välittäkö tyhjästä kiposta, meillä asuu pari tyyppiä ketkä tykkää suklaasta ihan hieman..
 Tipuperhe odottaa että heidän laidun vähän rehevöityisi. En ole mikään viherpeukalo, mutta joka vuosi olen kyllä saanut pääsiäisruohon kasvamaan.

Kommentit (17)

Heips! Mistä löysitte pienentimen? Meillä sama juttu, että bebe haluaa nähdä jo maisemia, mutta on liian pieni valjaisiin ja olo on hutera siellä vaikka fyllinkiä olen topannut pyllyn alle ja selän taakse.

Me vaihdettiin koppa ratasosaan vasta, kun oli pakko eli kun kopassa tuli ahdasta. Tytt√∂ oli silloin n. 8kk. Kopassa on vaan paremmin suojassa tuulelta ja muutenkin l√§mpim√§mp√§√§. Suosittelen odottamaan ratasosaan siirtymist√§ kunnes ilmat v√§h√§n l√§mpenee. Meid√§nk√§√§n tytt√∂ ei viihtynyt en√§√§ parina viimeisen√§ kuukautena kopassa, jos oli hereill√§, mutta kohottamalla selk√§√§ esim. k√§silaukulla tai v√§h√§n tukevammalla tyynyll√§ sai lapsen viihtym√§√§n my√∂s hereill√§, kun pystyi katselemaan ymp√§rilleen. ūüôā Ihanaa kev√§tt√§ teille! -AnnaMaria-

Kiitos vinkeistä.
Meidän ratasosa on oikeastaan yhtä suojaisa ja lämpimä kuin vaunukoppa. Tuossa on selän alla sellainen lämmin pienennin ja paksu lämmin jalkapeite.
Vaunukopan selkänojaa saa kohotettua kun siinä on sellainen mekanismi, mutta Adeliinan on hankala "istua" siinä tukevasti.. :/

Tykk√§√§n tosta teid√§n olkkarista aivan √§lytt√∂m√§sti ! ūüôā

Kauniita kuvia sinusta ja Adeliinasta ūüôā s√∂p√∂ hattu ja haalari, mist√§ nuo on jos saa kysy√§? ūüėÄ

Kiitos.
Hattu on H&M:stä ja haalari ulkomailta.

Onko teidän sohvapöytä Ikeasta? Miten saitte sen hiottua ja maalattua :O Meillä näyttäisi olevan samanlainen mustanruskea ja haluaisin siitä valkoisen, mutta en ole uskaltanu kokeilla maalausta..

Joo noi taitaa olla jotain ikean kalusteita. ūüėÄ Mekin p√§hk√§iltiin ett√§ mahtaakohan maali pysy√§ noissa, mutta hyvin se n√§ytt√§√§ pysyv√§n. ūüôā

Me ollaan Sebastianin kans k√§yty muutaman kerran k√§velem√§ss√§ ratasosan kanssa, kun kopassa ei aina suostu olemaan ja sielt√§ ei pysty katselemaan ymp√§rist√∂√§. ūüôā

Okei. ūüôā Me taidetaan t√§ss√§ piakkoin vaihtaa my√∂s tuo ratasosa k√§ytt√∂√∂n ku liikutaan ihmisten ilmoilla.
Kotona saa sitten nukkua vaunukopassa.

√Ąlytt√∂m√§n kauniita nuo kuvat, jossa makaat lattialla Adeliinan kanssa. Niist√§ huokuu √§idinrakkaus ūüôā

Samaa mielt√§, ihania ūüôā

Me vaihdettiin ratasosaam varmaan parikuukautta sitten kun koppa kävi pieneksi!:) ja voihan rairuoho, oon unohtanut koko pääsiäisen ja SUKLAAMUNAT<3

Miten joku voi unohta suklaamunat!? ūüėÄ

6kk poitsu ja pituuttaaki jo 70cm mut viel vaunukopalla mennää, lähinnä vaan nukkuu päikkärit vaunuissa ku ei sen kummemmin tuu ulkoiltua vielä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X