eveliina matilda - Banneri

Olen viimeisten muutaman päivän aikana käynyt joka päivä postilaatikolla tsekkaamassa joko sieltä löytyisi Adeliinan uusin lelu. Tänään postilaatikosta löytyi Postin kirje; lähimmässä Postissa odottaa teille paketti.
Lähdettiin heti noutamaan pakettia ja niinpä meille kotiutui tämä Lamazelta saatu ihana musiikkimato!

On ihanaa että Adeliinaa osaa jo leikkiä leluilla. Näin pienen vauvan leikki on tietysti hieman yksinkertaisempaa… Adeliina katselee kirkkaita värejä joita madosta löytyy paljon, hän tunnustelee madon pehmeää vartaloa ja kuuntelee madosta kuuluvaa kilinää, vinkumista ja musiikkia. Mutta kaikkein eniten Adeliina tykkää maistella leluja! Kaikki minkä neiti saa käsiinsä, kulkeutuu suuhun. Bakteerikammoinen äiti tykkää tästä vaiheesta kun aivan kaikkea on maisteltava. Missä iässä tämä loppuu? 😀

 Yllätyin siitä kuinka suuri musiikkimato onkaan. Minä hölmä odottelin että matonen kurkistaisi suoraan postiluukustamme, mutta tämähän on melkein Adeliinan pituinen kaveri.

Leikkihetkemme musiikkimadon kanssa oli varsin mukava. Yksi erittäin hyvä madosta löytyvä ominaisuus on madon jalat, eli sivuilla olevat ruskeat solmut. Adeliina nappasi solmuista heti näppärästi kiinni ja sai itse heilutettua leluaan niin että siitä kuului ääntä.

Me tykkättiin madosta niin, että haluan arpoa yhdelle blogini lukijalle tämän Lamazen Lenne Leopardi -lelun!
Voit osallistua arvontaan niinkin helposti kuin kommentoimalla kommenttiboxiin oman sähköpostisi! Aikaa osallistua on lauantaihin 5.4 asti. Ja ei, tämä ei ole aprillipila! 😉

Kommentit (146)

Mukana arvonnassa! Poikani, joka on syntynyt 5 päivää ennen Adeliinaa tykkäisi ihan superisti Lenne Leopardista 🙂

tiitzuuh@hotmail.com

Postiahelmille at gmail.com

Meillä on lamazen ihana nukke! Tyttö tykkään siitä kovasti, aina on uusia "ulottuvuuksia" löydettävä siitä säilyy ainakin mielenkiinto! 😀

Hah, "mukava" että on muitakin bakteerikammoisia äitejä 😀 noh kaikkeen on tähänkin asti tottunut, niin eiköhän tähän maisteluunkin. Meillä siis on kanssa 4kk vauva joka oppinut tämän maistelun taidon.

Vivia0@outlook.com

Onpas yllättävän iso tuo musiikkimato ja Adeliinastakin on kasvanut jo niin iso pieni 🙂 Ja se esineiden nuoleminen ei lopu vielä hetkeen, mutta älä stressaa, se on vain lapsen tapa tutkia suurta maailmaa. Ja jos joskus jonkun pöpön saa, se lisää vain vastustuskykyä. T. melkein 1-v tytön äiti… Ja mukana ihanassa Lamaze-arvonnassa 🙂 runoilija_ellu@luukku.com

Arvontaan mukaan
katajainen(at)gmail.com

krista.vuoksenranta@luukku.com

Suuhun laittaminen pahenee kunhan tyttösi pääsee liikkeelle itse 😉 Meidän 9kk tyhjentää laatikoista kenkäkaappiin ja kaikkea pitää maistaa. Kenkääkin saa meillä maistaa ja yritän aina ajatella että maistamalla tuo pieni olento tutustuu ympäristöönsä mutta rajansa sentään kaikella 🙂

jee, osallistun!
peepaa95@hotmail.com

Ja tuohon, suussa uittamiseen.. Meidän 1v.8kk vie edelleenkin leluja suun kautta :DD
Toki vöhentynyt vauva ajoista, mutta kyllä vieläkin kun hampaita puskee niin hinkkaa leluilla ikeniä, uskoo kyllä tietysti aika hyvin, kun kehoitetaan järsimään purulelua 🙂

Oi ompa kiva matonen 🙂 ja ton madon virtes on hyvä ottaa aina kk välein kuva ni huomaa adeliinan kasvun 🙂 osallistun arvontaan emmi.angel@hotmail.com

Antaisit Adeliinan vaan syödä niitä leluja ja näppejään jatkossakin. Myöhemmin kaduttaa jos oot turhan nipo tuollaisista asioista ja Ade jatkuvasti kipeänä kun ei ole vastustuskykyä. Lapsen vastustuskyvyn kannalta tärkeää että saa laittaa suuhun jos jotakin. 🙂

suviseppa93@hotmail.com

Nää Lamazen lelut on niin ihania! 🙂 Meidän pojalla ei tosin ole vielä yhtäkään, mutta kaupassa olen niihin kyllä tutustunut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X