Puistoilua

Olen nuorempana harrastanut partiota ja myöhemmin johtanut sudenpentujen partioryhmää, joten olen aina ollut sellainen luonnossa viihtyvä ulkoilmailhminen. Pienempänä rakastin metsässä leikkimistä, majojen rakentamista ja eväsretkiä yli kaiken. Pakattiin kavereiden kanssa usein pienet eväät reppuun ja meniin metikköön syömään. Kerran tehtiin eväsretki kaverini talon katolle. Syötiin siellä itse tekemäämme kinuksia sekä leipiä ja katseltiin naapurustoa lintuperspektiivistä. 😀
En tietenkään toivo että Adeliina kiipeä kaksikerroksisen omakotitalon katolle, mutta olisi hienoa jos hänestä tulisi joku päivä pieni partiolainen tai edes hieman erähenkinen tyttö, kuka tykkää leikkiä metsisssä, sekä sienestää, marjastaa, hiihtää, kalastaa ja retkeillä suvun laavulla.

Odotan innolla että Adeliina on sen ikäinen että hän viihtyy puistoissa. Lapsen varjolla tällainen lapsenmielinen äiti pääsee myös tekemään hiekkakakkuja, keinumaan ja laskemaan liukumäkeä! Talvella sitten pulkkamäkeä ja lumiukkoja. 🙂
Koska Adeliina ei vielä tajua puistojen päälle, meidän täytyy toistaiseksi puistoilla koirien kanssa. Oltiin tällä kertaa koirapuistossa Sohvin ja Tonyn kanssa. Sohvilla oli mukanaan Maisa, minulla oli Kuutti ja Tonylla oli hänen vanhempiensa koira Piko. Kaikki koirat ovat Norwichinterrierejä.

Kommentit

5 kommenttia

Koska postaat?

Haha, kojta alkaa sota miks vauva ei oo omassa istuimessa 😀

Joo sitä minä tässä pelkäsin.
Tosiaan kuvissa missä Ade on autossa, auto on parkkeerattuna meidän pihalla.
Odoteltiin Sohvin autossa että Tony tuo meille kotiavaimen ja neiti ei viihtynyt kaukalossa. 🙂

Ihanan näköisiä nuo terrierit, yksi lempparirotu! Minkälainen teidän Kuutti on luonteeltaan?

ää teillä on ihana sohva!! mistä se on ? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä