eveliina matilda - Banneri

Hupsista kukkuu, muistin julkaisseeni tämän postauksen jo viikko sitten kun se oli ajankohtainen, mutta täällähän se roikkui luonnoksissa. o.O No, parempi myöhään kuin milloinkaan..

Tony ja minä rakastamme mökkeilyä! Saaressa voi unohtaa kaiken stressin ja saa vaan olla. Mökillä me saunotaan, kalastetaan, laitetaan ruokaa, levätään ja tehdään vaikka mitä! Usein myös kutsutaan seuraksemme kavereita ja juhlitaan melko kosteissa merkeissä. Mökkeily on halpa ja helppo tapa ottaa pieni irtiotto arjesta. Se on halpaa, koska rahaa palaa oikeastaan ainoastaan auton ja veneen bensaan, ruokaan ja juomaan. Melko pienelläkin budjetilla pystyy viettämään ihanan viikonlopun (tai viikon!) meren äärellä. Budjetin pettämistä heräteostostenkaan takia ei tarvitse pelätä, sillä saariston shoppailumahdollisuudet ovat melko rajalliset.

Luonnollisesti Adeliina tulee tästä lähin mukaamme mökille, mikä taas muuttaa mökkeilyämme melko radikaalisti. Enää emme voi vaan löhöillä ja tuijottaa omia napojamme, vaan vauva täytyy ottaa kaikessa huomioon. Viime reissu kuitenkin todisti että myös vauvan kanssa mökillä voi rentotua ja pitää kivaa. Nyt pitää ottaa kaikki ilo irti tästä että Adea on vielä hyvin helppo valvoa. SItten kun neiti oppii kävelemään ja juoksemaan, saamme jatkuvasti vahtia ettei hän eksy seikkailemaan rantaviivalle.

Ensin edessä oli parin tunnin automatka. Adeliina leikki ja jutteli melkein koko matkan. Välissä syötiin vähän välipalaa ja torkuttiin.

Venematka sujui hyvin. Adeliina oli kummisetänsä Sampan sylissä. Ade kuunteli moottorin ääntä ja katseli minua rauhallisena. Kuvassa Adella on yllään 0-15kg painaville lapsille sopivat pelastusliivit.(haararemmiä ei vielä ole kiristetty) Jos vauva joutuu veden varaan, liivit kääntävät tämän selälleen. 
 Meren äärellä oli hieman viileä ilma ja Ade hengaili välikausihaalarissa katetulla kuistilla. 
Ihanaa että pian on kesä ja neiti saa chillailla ulkona sisävaatteissa!  
Mulla oli mukana itkuhälytin ja kun Adeliian meni illalla peräkammariin nukkumaan, pystyimme kuuntelemaan neitiä ja istumaan aikuisten kesken iltaa kuistilla.
Vaikka vauvan kanssa oli melko huoletonta, niin tulemme varmaankin kesän aikana myös pelkässä kaveriseurassa pitämään mökille hauskaa. Ade saa silloin pitää hauskaa isovanhempiensa kanssa. 🙂

Kommentit (4)

ehditkö jossain vaiheessa vastaamaan tähän kommenttiin:ihana tuo leikkimatto, onko kokoon taitettava? Voisitko kertoa mistä tuollaisia saa ostettua?

söpö välikausihaalari, mistä ootte ostaneet?

oon yrittänyt etsiä netistä tuollaista leikkimattoa, olisi niin kätevä mummolaan ja matkalle, mutta mistään en oo löytänyt. Minkä merkkinen tuo on tai mistä olet ostanut? perus lastentarvike-liikkestäkään ei onnistunut eikä br-leluista jne.

Ihania kuvia! Hauska toi pelastusliivi, kun toinen on vielä niin pieni! 😀 Et tainnut julkaista mun kommenttia yhteen aikaisempaan postaukseen. En tiedä oliko se liian henkilökohtainen vai mikset sitä julkaissut, mutta tarkoitukseni ei ollut todellakaan loukata tai mitään muutakaan. Olette oikeasti ihana perhe ja tätä blogia on ollut ilo seurailla! 🙂

ihana tuo leikkimatto, onko kokoon taitettava? Voisitko kertoa mistä tuollaisia saa ostettua?

söpö välikausihaalari, mistä ootte ostaneet?

Ihanaa, miten kirjoitat kaikesta niin avoimesti :).
On kiva kuulla teidän mökkeilystä ja elämästä ylipäätänsä Adeliinan kanssa.

-T

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X