Eveliina Matilda - Hero Header

Kirppistelyä

Käytiin Adeliinan kanssa kiertämässä kahdella eri kirpparilla. Kaarinan Seesam-lastenkirpputorilla, sekä kirpputori Pikkusiilissä Turun Manhattanilla.
Kirppistely on sillointällöin kivaa, mutta jatkuva kirpputorien kiertäminen on minusta erittäin uuvuttavaa. Kun astelee kauppaan näkee heti missä sijaitsee mitäkin, mikä on kivaa ja koko vaihtoehtoja on runsaasti. Kirpparilla jokainen laari täytyy kääntää ympäri, jotta löytää parhaat palat. Usean tunnin seikkailun päätteeksi kärryissä saattaa olla iso läjä kaikkea ihanaa, tai sitten voi joutua poistumaan tyhjin käsin.
Me ei onneksi jouduttu poistumaan tyhin käsin. Tarkoitus oli mennä vaan katselemaan josko löytyisi kesäksi jotain edullista kivaa, kovin suurta tarvetta uusille vaatteille Adella ei juurikaan ole.

 Dinskon pikku bootsit ensi talveksi 5e
Molemmat paidat 2e
Valkoiset housut 1e, tummat 2e
Paidat 50snt-1e 
Näihin ihastuin. Toppi 50snt, Popin hame 3e
 Röyhelöpipo 1e, shortsit 1e

 Eipä tehnyt kukkarolle pahaa tämänkertainen shoppailu!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Seesamissa kannattaa käydä taas! Oli ihan täynnä kaikkea syksy / talvitavaraa

Avatar

Ihania löytöjä olet tehnyt. 🙂

Avatar

Joo, aina välillä onnistaa 🙂

Avatar

noi ruutusortsit on aivan ihanat ! 🙂

Avatar

Jep! Toivottavasti se helleaalto on nyt tulossa että päästää kokeilemaan niitä tositoimissa. 😀

Avatar

Oikeestiko meinaat tollaset saappaat noin 1v muksulle joka luultavasti sillon vasta Opettelee kävelemään 😀 ostasit edes ekoiksi kengiksi kunnon kengät , mitkä tukee pientä jalkaa. Käytetyt kengät voi sitä paitsi aiheuttaa virheasentoja pienen lapsen jalkaan.

Avatar

Oikeestikko oot tosissas? :DD
1. Nuo jos mitkä ovat lämpimät ja tukevat, erityisesti nilkan kohdalta löytyy tukea
2. Pohjassa on suuri urainen kuviointi joka ei talvella ole liukas
3. Kengät ovat käyttämättömät, laputkin olivat vielä tallella 😉
4. Mistä päättelet että nämä ovat Aden ENSIMMÄISET kengät. Kävelyreenejä varten on omat lenkkarinsa, nämä lähinnä söpöstelyyn kun lapsi istuu kaupungilla rattaiden kyydissä.

Avatar

toisekseen kun nuo on alunperin kenkäliikkeestä, nehän voi olla ties kuinka hyvät lapsen kävellä 😀 eihän se aina niin mene, että hienot=huonot kävellä 😀

Avatar

Kivan näköisethän nuo kengät on ja voihan niitä pitää esim kauppareissuilla jos ei muuta käyttöä tule olemaan. Hintakaan ei päätä huimannut joten ei siinä paljoa häviä vaikka käyttämättä jäisivätkin. Kirppikseltä en käytettyjä kenkiä tykkää ostaa, mutta jos uudet lapulliset ja edulliset kengät löytäisin niin varmasti ne tulis kotiin mun kanssa. 😀

Avatar

Ei mene ei, et tainnut ymmärtää koko pointtia. Samaan tyyliin sekään ei automaattisesti ole niin että kenkäliikkeestä=hyvät pienelle lapselle. Toivottavasti eve kävisi edes lapsen ekat kengät liikkeestä ja saisi apua myyjältä, joka oikeasti tietää mitkä on pieneen jalkaan hyvät ja oikeasti tukevat kengät.

Avatar

Tuli vaan mieleen, että mikäs sitä jalkaa tukee kun kävellään sisällä kotona, ilman kenkiä? 😀

Avatar

Makeethan noi kengät on 🙂 hyviä löytöjä oot tehny. Tuli kova kirppishinku ittellekki 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä