Eveliina Matilda - Hero Header

Fido

 Meidän pieni palleroinen nimettiin Fidoksi. Kiitos kaikille lukijoille nimiehdotuksista, suurin osa oli tosi hyviä ja juuri meidän tyylisiä. Päädyimme Fido nimeen, koska kaksitavuinen nimi on hieman ytimekkäämpi kuin pidemmät nimet ja se on melko helppo Adeliinankin sitten lausua. Minä jotenkin tykkään että eläimillä on eläinten nimet, eikä ihmisten nimiä.

Arki pennun kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin. Fido on oikea pikkuriiviö, hän on kokoajan menossa ja leikkimässä. Fido on melko utelias eikä juuri arista uusia asioita ja tilanteita. Pentu osaa jo melko hyvin tehdä tarpeensa sisällä sanomalehden päälle. Meillä on parhaillaan menossa reenit sisäsiisteyden saavuttamiseksi. Harjoittelusta vaan tulee melko haastavaa sillä Fido on melko lyhyt pinnainen ja välillä tuntuu ettei hänen päässä liiku muuta kuin leuat! Pienien maitohampaiden vaihtuminen kutittaa ikeniä ja aivan kaikkea on pureskeltava. Vielä toistaiseksi pennulla ei ole tarpeeksi voimaa jotta hän saisi tavaroita ja huonekaluja tuhottua, toivottavasti saamme hänet opetettua tavoille ennen kuin hänellä on enemmän voimaa.
Tuntuu että tällä hetkellä Fidoa saa pitää silmällä aina kun tämä on hereillä ja jatkuvasti tulee komennettua ja kiellettyä pentua. Adeliinankin ensimmäiset sanat ovat varmasti että ”Fido EI!”….

 Fido rakastaa Adeliinaa yli kaiken. Ade aina juttelee ja huutaa
Fidolle ja koira hakeutuu kokoajan Aden läheisyyteen. Aina kun Ade on
lattialla Fido menee kiehnäämään vierelle. Fido tykkää makoilla ja
kävellä vauvan päällä ja hän yrittää koko ajan nuolla ja maistella Adea.
Meillä onkin olohuoneessa ja Adeliinan huoneen ovella aidat, jotta
meidän ei ihan kokoajan tarvitse vahtia että mitäs ne vauvat nyt
toisilleen tekee. Adeliina kun saattaa melko rajustikkin napata pennun
turkista ja Fido saattaa naskalihampaillaan jyrsiä Adeliinaa jos
puruleluja ei ole näkösällä. Uskon ja toivon että Adesta ja Fidosta tulee vielä hyvät kaverukset. 

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Hölmöä jupista siitä viittaako koiraan sanalla hän vai se. Itse viittaan sekä ihmisiä, että eläimiä sanalla se, varmaan murre juttu mutta meillä päin hän- sanassa on monesti jotenkin negatiivininen painotust.

Sulla on tosi mukava blogi, jota seurailla aina kun muistaa. Oot tosi fiksun olonen tyyppi, jolla on asenteet kohillaan 🙂

Avatar

Ihana tuo viimeinen kuva! 😀
Susanna

Avatar

Koiran pennut ovat kyllä niin ihania! Mutta parempaa vielä, minkä ystävyys suhteen tyttö saa pitkäksi aikaa. Koiralle voi kertoa kaiken, eikä se tuomitse. Meidän 6kk vanha tyttö rakastaa meidän koiraamme. Naureskelee ja puhuu sille, jos on näköetäisyydellä. 🙂 Onnea siis perheenlisäyksestä 😉

Avatar

Voi apua mikä säälipallero! 😀 kuinka pieni voi koira olla♥

Avatar

Säälipallero. 😀

Avatar

Komppaan täysin kahta edellistä!:)

Avatar

Voi kun toinen on niin pieni. 🙂 Suloinen koiranpentu ja nätti nimi! 🙂 Viimeinen kuva on kyllä suloinen <3

Avatar

Kiva postaus mutta mulla pisti silmään kun sanoit koiraa useasti häneksi. Okei, koira voi olla niin tärkeä että sitä sanotaan hän-muodossa mutta ainaki mun mielestä koira on aina kuitenkin eläin eli sanotaan se-muodossa! 🙂

Avatar

Minä tykkään puhua lemmikeistä samalla tavalla kuin ihmisistä. 🙂

Avatar

Sanoisit eläimestä se eikä hän. Hän on ihmisiä varten. Ärsyttää, että ihmiset yhä useammin rinnastavat eläimiä ihmisiin. Se on vain koira.

Avatar

Sinulle HÄN on vain koira. 😀 Meille hän on perheenjäsen.
Minä kun olen tällainen että kiinnyn eläimiin ja ne ovat mulle hyvin tärkeitä (tärkeämpiä kuin monet ihmiset) niin puhun automaattisesti koiristani he- muodossa.

Avatar

Lukemattomat ihmiset puhuu lemmikkieläimistä hän-muodossa, pitääkö siitäkin nyt joku ongelma täälä kommenttikentässä tehdä :DD ja aivan ihana toi viimenen kuva♥

Avatar

Voi miten ihana! Ensin katsoin tuota aitaa ja sohvaa, että eikös se koira nyt äkkiä tuosta loiki yli, mutta sitten tuo kuva, missä se on sun ja Adeliinan edessä, niin näkeekin hyvin kuinka todella pieni se vielä onkin :')

Avatar

Voi miten suloinen Fido<3 Uskon itsekin, että teidän vauvoista tulee hyvät ystävät, varsinkin kun saavat kasvaa yhdessä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä